Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas spīdeklis Marjanovičs gaidīs NBA klubu piedāvājumus

Andrejs Siliņš

Eirolīgas spīdeklis Marjanovičs gaidīs NBA klubu piedāvājumus
Bobans Marjanovičs
Foto: AFP/Scanpix

Serbu basketbolists Bobans Marjanovičs, kuram pēc spožās sezonas Adrijas līgā, Serbijas čempionātā un Eirolīgā beidzies līgums ar Belgradas "Crvenza Zvezda" klubu, ar jaunas darba vietas atrašanu nesteigsies, jo vēlas sagaidīt piedāvājumus no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienībām.

"Zinu par iespējām Eiropā, bet vēlos spēlēt NBA. Vēlos nogaidīt un, ja būs labi piedāvājumi no turienes, vēlos mēģināt spēlēt NBA," Marjanovičs norāda, ka vēl nogaidīs un ar līguma piedāvājumu pieņemšanu nesteigsies. "Man jāsaglabā šis līmenis. Lai spēlētu labi, visam jābūt kārtībā - jābūt veselam, jābūt mentāli stipram un jājūtas labi komandā, kurā esi nonācis. "Crvena Zvezda" bija lieliski komandas biedri, teicams treneris un līdzjutēji. Tādam spēlētājam kā man tas ir ļoti svarīgi, lai izdotos ekselenta sezona."

Par 26 gadus veco Marjanoviču interesi izrāda bagātākie Eiropas klubi, to starpā arī "Barcelona" un Stambulas "Anadolu Efes". Tomēr līdzšinējā pieredze ārpus dzimtenes 223 centimetrus garajam un 133 kilogramus smagajam milzim nav bijusi pārāk spoža - neizdevās sevi līdz galam apliecināt ne Maskavas CSKA, ne Kauņas "Žalgirī" un "Nizhny Novgorod" vienībās.

2012. gadā Marjanovičs atgriezās Serbijā un kopš tā laika trīs gadus pēc kārtas atzīts par Serbijas līgas MVP, šogad ticis pie Adrijas līgas fināla MVP balvas un iekļauts ULEB Eirolīgas pirmajā simboliskajā pieciniekā.

Izmantotie resursi:
Blic Sport | Sportske vesti, prenosi uživo,...

     [+] [-]

, 2015-07-06 15:03, pirms 9 gadiem
Viņš laikam grib, lai par viņu paņirgājas arī NBA...