Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas "Knicks" īpašnieks rupji apvaino fanu un atkal iekuļas skandālā

Agris Suveizda

Ņujorkas "Knicks" īpašnieks rupji apvaino fanu un atkal iekuļas skandālā
Džeimss Doulens (no labās)
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņujorkas "Knicks" pēdējā spēlē ar 100:91 savā laukumā pieveica Čikāgas "Bulls", taču vienības īpašnieks Džeimss Doulens pirms gaidāmās cīņas iekūlās kārtējā skandālā, ārpus arēnas rupji apvainojot fanu, vēsta portāls deadspin.com.

35 gadus vecs Ņujorkas "Knicks" fans un sezonas abonementa īpašnieks Maiks Hamerskis, skaidrojot savu incidenta versiju, sacīja, ka pirms spēles pret "Bulls" dzēra alu, kamēr gaidīja savu draugu Raulu Silvu, kurš tobrīd pīpēja. Un tad viņš pamanīja, ka garām uz limuzīnu iet "Knicks" īpašnieks Doulens. "Nevarēju noticēt, ka tas bija viņš," bilda Hamerskis, kurš atzina, ka Doulenam bļāvis, lai pārdod komandu.

"Knicks" īpašniekam tas nepatika, un viņš nevis ignorēja izsaucienus un sēdās limuzīnā, bet gan devās abu līdzjutēju virzienā un prasīja, kurš bija bļāviena autors. Saņēmis Hamerska atzīšanos, Doulens viņam vaicāja, ar ko viņš pelna iztiku. Hamerskis atbildēja, ka ir jurists. "Domāju, ka viņš bija pārsteigts par atbildi," sacīja fans.

Hamerskis stāsta, ka Doulens pēc tam kliedzis viņam: "Kā būtu, ja es ierastos tavā birojā un nosauktu tevi par pakaļu [asshole – angļu val.]? Jo tu esi pakaļa!" Doulens atceras, ka sacījis arī vairāk: "Kā būtu, ja es tev teiktu, ka tu savā darbā s*kā [esi nekam nederīgs]? Vai, ja prasītu, kā tev patīk zaudēt savas lietas?" Ietekmīgais uzņēmējs atzina, ka Hamerski aizvainojis: "Es viņu nosaucu par pakaļu. Jo viņš ir pakaļa."

Doulens pēc tam Hamerskim teicis, ka viņš [fans] ir piedzēries un ka viņam ieeja arēnā būs liegta. "Viņam bija atvērta alus pudele, viņš smirdēja pēc alkohola, un teicu viņam, ka viņš netiks iekšā," portālam apstiprināja Doulens. Alkohola dvaku jutis arī mūzikas grupas "Eagles" menedžeris Ērvings Azofs, taču Hamerskis noliedz, ka būtu bijis piedzēries: "Es nesmirdēju pēc alkohola un nebūtu varējis pagūt piedzerties pat, ja gribētu, jo neilgi pirms tam pasniedzu universitātē." Lai arī sākotnēji Hamerskim sekojis apsargs, viņš ar savu draugu bez lielām grūtībām esot nokļuvuši savās vietās.

Pēcāk publisku paziņojumu izplatīja arī Doulena pārstāvis: "Kā Džims skaidri paziņoja, neviens nedrīkst ierasties arēnā, domājot, ka tas būs pareizi kādu apvainot vai izrādīt necieņu – ieskaitot arēnas īpašnieku – un ka par to nesaņems aizrādījumu, ka šāda uzvedība nav pieņemama. Šis fans pilnībā pārkāpa robežu, un viņam nepatīk fakts, ka viņam tas tika norādīts, tādēļ viņš izvēlējās dienu pavadīt tvītojot, lai iegūtu savas 15 minūtes slavas."

Ņujorkas "Knicks" šonakt plkst. 2:30 uzņems Austrumu konferences ceturtās vietas īpašnieci Vašingtonas "Wizards". Latviešu garais spēlētājs Kristaps Porziņģis iepriekšējo spēli izlaida muguras sāpju dēļ, un pagaidām nav informācijas, vai viņam nāksies palikt malā arī šonakt.

Izmantotie resursi:
James Dolan Called Me An Asshole, Knicks Fan...
New York Knicks owner James Dolan involved in...

 +12 [+] [-]

, 2017-04-06 19:57, pirms 7 gadiem
Jap skaisti- kur tieshi ir tas rupjais apvainojums ?

  +7 [+] [-]

, 2017-04-06 20:04, pirms 7 gadiem
Raksts raksta peec... smiekliigi sak jau palikt

  +5 [+] [-]

, 2017-04-06 20:08, pirms 7 gadiem
Raksta vērtība ir tā, ka mēs tagad uzzinām par kādu juristu.

  -3 [+] [-]

, 2017-04-06 20:11, pirms 7 gadiem
Tas vēl jo vairāk apstiprina faktu, ka Ņujorkai ir viens no stulbākajiem menedžmentiem (vadība un īpašnieks). Žēl Kristapa, bet ar tādu komandu viņš neko diži daudz nesasniegs. Runa var būt tikai par individuālajām balvām.
Ņujorkā varbūt labi, ar pāris labām epizodēm ātri iegūsti slavu visā amerikā (piemēram Džeremijs Lins un Porziņģa kreki), taču tam visam līdzi nāk šis.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-06 20:22, pirms 7 gadiem
Kas ir Džims, kas figurē vienā teikumā?

  +2 [+] [-]

, 2017-04-06 20:28, pirms 7 gadiem
ASV Juristam, kurš pasniedz Universitáté - tas ir normali aiziet uz basi un Uzbrukt miljardierim!
Krievija viņš savus kaulus nesalasítu, ne tikai vinu nosauktu visos vārdos!

  +3 [+] [-]

, 2017-04-06 22:15, pirms 7 gadiem
Hamerska hipotēzei, ka universitātes pasniedzējs neilgi pēc pasniegšanas universitātē principā nevar smirdēt pēc alkohola, jau kopš antīkās pasaules laikiem ir zināmi pretpiemēri.

  -2 [+] [-]

, 2017-04-06 22:18, pirms 7 gadiem
atrak to msg parnemt kadam kas rubi fissku

  -1 [+] [-]

, 2017-04-06 22:55, pirms 7 gadiem
Mairis Briedis veidos boksa skolu iekš "Porziņa sporta skola". Lieliska ziņa šodien -> Kristaps Porzingis Official Fan Page

  +2 [+] [-]

, 2017-04-07 00:03, pirms 7 gadiem
kegums rakstīja: Raksta vērtība ir tā, ka mēs tagad uzzinām par kādu juristu.
Nē! Ņemot vērā pēdējā laika reklāmu aktivitātes, kuras jau sit cauri addblock'am, jācepj tik 'figņa', lai varētu sponsoriem iebakstīt, ka kaut ko daram, ka ir info par sportu, kur iebakstīt kaķu barības reklāmu... Patiesībā, jau esmu uz robežas, lai atsacītos no šīs lažas, jo raksti paliek neprofesionālāki, parādās vēlāk, daudz dzeltenāki (ar kliedzošiem virsrakstiem, bet saturs nulle)... Pietrūkst esports.lv laiki...

     [+] [-]

, 2017-04-10 14:32, pirms 7 gadiem
Ja nebūtu adbloka šis portāls būtu tāda miskaste, ka maz neliekas. Ir tācu saprātam un reklāmām arī savas robežas.