Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riks Kārlails par Kuruca treneri:''Viņš ir ieguvis lielu cieņu''

Riks Kārlails par Kuruca treneri:''Viņš ir ieguvis lielu cieņu''
Riks Kārlails. Foto:Zumapress/Scanpix

Latvijas basketbola zvaignes Kristapa Porziņģa jaunās komandas Dalasas ‘’Mavericks’’ galvenais treneris Riks Kārlails veltījis atzinīgus vārdus Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas ‘’Nets’’ vienības trenerim Kenijam Atkinsonam.

Dalasas treneris uzskata, ka Atkinsons ir viens no cienījamākajiem Nacionālās basketbola asociācijas treneriem, pateicoties spējai sadarboties ar jaunajiem spēlētājiem. ‘’Viņš komandu treneru vidū ir ieguvis lielu cieņu, pāris gadus atpakaļ pārņemot Bruklinas komandu un pie sevis iegūstot spēlētājus, kuri citās komandās nebija vajadzīgi’’, stāstīja Kārlails.

‘’Apskatieties, ko viņi ir paveikuši ar Dinvidiju un Levertu. Šie spēlētāji agrāk bija ļoti traumatiski, taču tagad ‘’Nets’’ ir parūpējušies par to, ka viņi ir veseli un kļuvuši par augstākā līmeņa spēlētājiem’’, turpināja treneris.

‘’Džo Heriss ir spēlētājs, kurš ne visai attaisnoja savas cerības pēc NBA drafta. Apkārt runāja, ka viņa vieta būs rezervistu soliņa galā. Tomēr tagad laukumā viņš dodas starta pieciniekā. Hariss ir basketbolists, kuru komandā vēlētos redzēt jebkura vienība, pateicoties spēlei laukuma abos galos. Un tādu spēlētāju Kenija Atkinsona vadītajā komandā ir daudz. Viņam ir lieliska pieeja, kuru viņš nemaina, vienmēr saglabājot pozitīvu attieksmi’’, sacīja Riks Kārlails.

‘’Tā ir komanda, kas kļūst labāka katru gadu, ar augstākā līmeņa treneru kolektīvu. Tas, ko Bruklina ir paveikusi ar D'Andželo Raselu, ir vienkārši neticami. Rasels bija visai nolaidies ‘’Lakers’’ organizācijā, bet ‘’Nets’’ viņu ir padarījusi par ''All-Star'' līmeņa spēlētāju.’’

Kārlails 2002.gadā tika atzīts par Nacionālās basketbola asociācijas gada labāko treneri, pārstāvot Detroitas ‘’Pistons’’, pievienojās Teksasas komandai 2008.gadā, ar kuru trīs gadus vēlāk izcīnīja ‘’Mavericks’’ līdz šim vienīgo čempionu trofeju. Riks Kārlails kā galvenais treneris komandā atrodas jau vienpadsmito gadu, basketbola sabiedrībā iegūstot atpazīstamību un cieņu.

Izmantotie resursi: https://nypost.com/2019/03/05/kenny...

Rakstu sagatavoja ''Jauno žurnālistu akadēmijas'' dalībnieks

  +2 [+] [-]

, 2019-03-06 02:17, pirms 5 gadiem
Ja Nets iekļūs izslēgšanas spēlēs kā 6.vieta austrumos Atkinsons noteikti būs pelnījis saņemt gada labākā trenera balvu.

     [+] [-]

, 2019-03-06 07:35, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Ja Nets iekļūs izslēgšanas spēlēs kā 6.vieta austrumos Atkinsons noteikti būs pelnījis saņemt gada labākā trenera balvu.
Piekrītu!
Pirms sezonas visi domāja, ka Nets ies pēc Ziona, jo tagad viņiem ir savs piks un prognozes bija TOP3 no beigām, pietam ar tik daudz traumām spēt noturēt uzvaru līniju pēc neveiksmīgā sezonas sākuma ir apbrīnas vērts. Trenerim, šajā gadījumā, ir ļoti liels nopelns!