Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns par efektīgo danku: "Laiks droši vien apstājās, kad pie bumbas nonāca Andersons"

Andrejs Siliņš

Bertāns par efektīgo danku: "Laiks droši vien apstājās, kad pie bumbas nonāca Andersons"
Dāvis Bertāns (centrā)
Foto: nba.com/spurs

"Tonijs [Pārkers] izdarīja to, ko viņš dara, Denijs [Grīns] iemeta savus metienus. Ir labi, ja vismaz diviem puišiem krīt viņu metieni, mums pārējiem jākoncentrējas spēlei aizsardzībā," pēc svarīgās uzvaras pār Memfisas "Grizzlies" Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sacīja Sanantonio "Spurs" latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

"Domāju, ka šoreiz nospēlējām labi aizsardzībā, un tas bija ļoti svarīgi. Šķiet, noturējām pretiniekus pēdējā ceturtdaļā uz 23 punktiem (patiesībā - 26, aut.piez.), bet galvenais, ka nospelējām pieklājīgu spēli tieši aizsardzībā. Neļāvām pretiniekiem gūt simt punktus un, lai arī mums ar metienu precizitāti negāja tik labi, pateicoties aizsardzībai, saglabājām iespēju izcīnīt uzvaru," spēli rezumēja Bertāns.

"Varēja redzēts, ka Tonijam bijušas pāris brīvdienas," smējās Bertāns, lūgts komentēt Pārkera sniegumu - 23 punkti un četras piespēles. "Tonijs [Pārkers] izdarīja to, ko viņš dara, Denijs [Grīns] iemeta savus metienus (no spēles - 5/9, trīspunktniekos - 3/4, aut.piez.). Ir labi, ja vismaz diviem puišiem krīt viņu metieni, mums pārējiem jākoncentrējas spēlei aizsardzībā."

Nepilnas deviņas minūtes pirms beigām ātrajā uzbrukumā Kails Andersons izvilka autā krītošu bumbu un no laukuma stūra ar vienu kustību to uzreiz piespēlēja pie stīpas Bertānam, kurš no gaisa trieca bumbu grozā no augšas. Vaicāts komentēt skaisto epizodi, Dāvis ar smaidu sejā atgādināja par stereotipu, kāds pielīmēts Andersonam - viņš visu darot lēni. "Droši vien laiks sāka ritēt lēnāk, kad viņš tika pie bumbas, viņam droši vien bija kādas sešas sekundes, lai izdomātu, ko darīt," smējās Bertāns.

"Tagad mums būs spēle pret Goldensteitu. Darīsim visu iespējamo, lai izcīnītu panākumu. Tad domāsim par nākamo spēli," Dāvis noliedza, ka spēlētāji jau šobrīd lūkotos uz kopējo situāciju tabulā.

     [+] [-]

, 2018-03-06 12:56, pirms 6 gadiem
Atkal nekorekts virsraksts, bet nu lai būtu...