Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pasečņiks NBA G līgā atgriežas ar sešiem punktiem un uzvaru

Agris Suveizda

Pasečņiks NBA G līgā atgriežas ar sešiem punktiem un uzvaru
Anžejs Pasečņiks. Foto: Stephen R. Sylvanie/USA Today Sports/Sipa USA/Vida Press

Nacionālās basketbola asociācijas Attīstības jeb G līgā pirmo spēli gandrīz divu mēnešu laikā aizvadījis latviešu centrs Anžejs Pasečņiks, kura pārstāvētā "Capital City Go-Go" izbraukumā ar rezultātu 119:114 pārspēja Detroitas "Pistons" fārmklubu Grandrapidsas "Drive".

Anžejs Pasečņiks laukumā devās uz maiņu un 17 minūtēs guva sešus punktus (2p. 3/7), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja sešas piezīmes un sakrāja sliktu +/- rādītāju -19.

"Capitals City Go-Go" drošā vadībā bija gandrīz visu otro puslaiku, iekrājot arī 15 punktu pārsvaru. Rezultatīvākais komandā ar 28 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Džeilens Džounss, bet Džeriens Grants atzīmējās ar 21 punktu, 12 rezultatīvām piespēlēm un piecām pārtvertām bumbām. "Capital City Go-Go" ar 15 uzvarām un 17 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem desmito vietu.

24 gadus vecais Pasečniks G līgā ir aizvadījis 13 spēles, vidēji 21,0 minūtēs gūstot 10,2 punktus un izcīnot 4,9 atlēkušās bumbas. NBA viņš visās 19 spēlēs ir devies uz maiņu un vidēji 19,5 minūtēs atzīmējies ar 7,3, punktiem, 4,9 atlēkušajām bumbām un 1,2 kļūdām. "Wizards" nākamo spēli pēc Latvijas laika aizvadīs tikai naktī uz sestdienu, uzņemot Kristapa Porziņģa Dalasas "Mavericks", bet fārmklubam nākamā cīņa paredzēta naktī uz svētdienu.

Izmantotie resursi:
https://gleague.nba.com/games/20200...