Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents: "Nekad neesmu apsvēris spēlēšanu "Knicks""

Ints Megnis
Ints Megnis

Durents: "Nekad neesmu apsvēris spēlēšanu "Knicks""
Kevins Durents un Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

No traumas atlabstošā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kevins Durents nekad neesot apsvēris iespēju pievienoties Ņujorkas "Knicks" rindām, podkāstā "All the Smoke" Bruklinas "Nets" spēlētājs atklājis bijušajiem NBA spēlētājiem Metam Bārnsam un Stīvenam Džeksonam.

Pagājušajā vasarā Durents bija viena no brīvo aģentu tirgus lielākajām zvaigznēm, beigās izlemjot pievienoties "Nets" rindām. Tomēr smagas traumas dēļ šo sezonu viņš izlaiž.

"To izraisīja mediji. Es nekad neesmu teicis kaut ko par vēlmi spēlēt "Knicks"," pauda Durents, stāstot, ka nav bijis pārāk aizgrābts par potenciālo iespēju pāriet uz "Knicks". "Nav tā, ka man būtu kaut kas pret "Knicks". Man tikai nepatika šī uzmanība, kamēr pārstāvēju citu komandu. "Knicks" fani vēlējās superzvaigzni, bet es nekad neesmu apsolījis, ka spēlēšu "Knicks"."

Durents "Nets" pievienojās kopā ar Kairiju Ērvingu un Deandre Džordanu, tagad sakot, ka citas komandas, kur varētu pāriet, viņi nemaz īsti nav apsvēruši."Bija "Clippers", palūrēju uz "Knicks", tomēr tiešām vēlējos spēlēt melni balto rindās. Man patika šis brends. Bruklinai vajadzēja jaunu basketbola injekciju," Durents stāsta, ka savulaik Oklahomasitijā izbaudījis, kā ir spēlēt jaunā franšīzē un arī Bruklinā viņš vēlas kopā ar Ērvingu izveidot komandu no jauna. "Mums ir jauns ģenerālmenedžeris Šons Markss, jauna komanda ar nelielu pieredzi izslēgšanas turnīros. Tas viss saslēdzās kopā. Tāpat bija pāris treneri, kurus iepazinu Oklahomasitijā, un jutu, ka viss ir perfekti."

Basketbolists stāsta, ka ar Ērvingu draudzējas pēdējos divus gadus. Viņi kļuvuši kā brāļi, bet sākumā doma spēlēt vienā komandā nav bijusi. "Viņam nepatika sava situācija un man sava Goldensteitā. Tad izlēmām pamēģināt. Arī DJ (Džordans) vēlējās spēlēt ar mums un būt centrs komandai, kas tiešām kaut kur dodas, nevis tikai plūst pa līgu. Zinājām, ka viņš mums būs ļoti nozīmīgs , lai dotos uz priekšu. Ne tikai kā zvaigzne, bet labs komandas biedrs."

Durents nosauca Ērvingu par "spēles mākslinieku", bet viņa izšķirošais raidījums 2016. gada finālsērijas septītajā spēlē esot "visu laiku svarīgākais metiens". Durents neatklāja, kad atgriezīsies laukumā pēc Ahilleja cīpslas traumas, bet neizslēdza, ka tad vienība cīnīsies par čempionu titulu, jo tai ir čempionu mentalitāte.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2020/02/06/kevin...

     [+] [-]

, 2020-02-08 01:28, pirms 4 gadiem
Man vienīgajam piedur Durents?
Tad jau rakstās Djūrants
Vēl visādi beriji utt,tas tiešām tik klikšķu dēļ?