Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Mača sākumā jāiemācās spēlēt tikpat agresīvi kā galotnē"

Porziņģis: "Mača sākumā jāiemācās spēlēt tikpat agresīvi kā galotnē"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" (23-30) aizvadītajā naktī piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas (un septīto pēdējās astoņās cīņās), savā laukumā saspringtā galotnē ar rezultātu 85:91 piekāpjoties labu formu uzņēmušajai Memfisas "Grizzlies" (30-20) vienībai. Kristaps Porziņģis atzīmējās ar savu 17. double-double, taču pēcspēles intervijā uzsvēra, ka komandas panākums būtu bijis daudz nozīmīgāks.

Kristaps Porziņģis šonakt nospēlēja vairāk kā 38 minūtes, tostarp atradās laukumā arī mača galotnē: "Izšķirošā perioda otrajā pusē laukumā atdevām visus spēkus, lai pacīnītos par panākumu, taču beigās ar to nebija pietiekami. Spēles ievadā sakrāju pāris nevajadzīgus sodus, taču jāiemācās jau no mača pirmajām minūtēm spēlēt tā, kā mēs to darījām cīņas izskaņā, kad darbojāmies ļoti agresīvi abos laukuma galos."

Porziņģis pēc ilgāka pārtraukuma atkal sasniedza double-double statistikas rādītājus, gūstot 17 punktus un izcīnot 10 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējot sešus sāncenšu metienus, taču pats uzbrucējs šos rādītājus uzskatu par otršķirīgiem, jo galu galā tika piedzīvota neveiksme: "Tam tiešām nav nozīmes, jo mēs tik un tā zaudējām, taču, protams, svarīgos brīžos vēlējos būt laukumā un palīdzēt komandai. Spēles izskaņā pietrūkst tāda spēlētāja kā Karmelo, kurš var izveidot punktu gūšanas iespējas gan sev, gan partneriem, tāpēc uzskatu, ka mača izskaņā mums pietrūka tieši viņa klātbūtne laukumā."

"Knicks" aizsargs Ārons Aflalo komentēja savu metienu, kas 8 sekundes līdz pamatlaika beigām varēja panākt izlīdzinājumu: "Lai gūtu virsroku pār sāncenšiem, spēles gaitā ir jārealizē metieni un jānostāda sevi šādā pozīcijā. Tas bija tiešām nepatīkami, kad bumba neiekrita grozā, jo metiens bija diezgan brīvs, un, kad izlaidu bumbu no rokām, šķita, ka tā kritīs grozā."

Galvenais treneris Dereks Fišers: "Spēli iesākām 0/9, nonācām iedzinējos 0:10, un visu turpmāko maču mēģināt atspēlēties ir sarežģīti, it sevišķi, ja ņem vērā, ka nebijām labākajā sastāvā. Galotnē varbūt vajadzēja paņemt minūtes pārtraukumu, taču Āronam bija laba iespēja panākt neizšķirtu, un tajā situācija man nebija viņam ko pārmest."

Nākamo maču ņujorkieši aizvadīs jau rītvakar, Latvijas skatītājiem ļoti ērtā laikā, plkst. 20:00, uzņemot Denveras "Nuggets" (20-31).

Izmantotie resursi:
New York Knicks | New York Knicks Team News

  +5 [+] [-]

, 2016-02-06 11:49, pirms 8 gadiem
Tas bija tiešām nepatīkami, kad bumba neiekrita grozā, jo metiens bija diezgan brīvs.
Ko AA pipe?VInam katrs otrais metiens tiek mests no pretinieka krutim pari rokam....

  +1 [+] [-]

, 2016-02-06 11:53, pirms 8 gadiem
Un ko tu piedāvātu tādā brīdī darīt?
Bostonietis rakstīja: Tas bija tiešām nepatīkami, kad bumba neiekrita grozā, jo metiens bija diezgan brīvs.
Ko AA pipe?VInam katrs otrais metiens tiek mests no pretinieka krutim pari rokam....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-06 12:05, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Un ko tu piedāvātu tādā brīdī darīt?
Fisers ir laukuma mala ar taimautiem.Kpc jaskrien un jamet ja tai laika var vnk uzzimet un meginat dabut normalu metienu.Visiem ir zinams kads klauns ir Fisers,un AA visu sezonu to vien dara,ka skrien pretiniekam virsu un met pari rokam.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-06 12:17, pirms 8 gadiem
KP savus status nedaudz uzlabojis. Labi ka rezultatīva virs vidējā

  +1 [+] [-]

, 2016-02-06 12:23, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Fisers ir laukuma mala ar taimautiem.Kpc jaskrien un jamet ja tai laika var vnk uzzimet un meginat dabut normalu metienu.Visiem ir zinams kads klauns ir Fisers,un AA visu sezonu to vien dara,ka skrien pretiniekam virsu un met pari rokam.
Tā Fišeram saucās laba iespēja un "VARBŪT" vajadzēja minūti? 8 (pat vairāk sec bija) var uzzīmēt da jebkāru kombināciju. Acīm redzot viņam nav žulnāliņš ar tādām

 +10 [+] [-]

, 2016-02-06 12:28, pirms 8 gadiem
ja pat double A būtu iemetis, tas atstātu pietiekami laika Menfisai, tā ka tas lēmums jebkurā galā bija dir*ā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-02-06 12:40, pirms 8 gadiem
njaaa... jau kuro spēles galotni Aflalo norok, bet Fišeram nav ko pārmest....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-06 12:44, pirms 8 gadiem
anglis rakstīja: njaaa... jau kuro spēles galotni Aflalo norok, bet Fišeram nav ko pārmest....
Kā nav ko pārmest- jau 15 sec pirms beigām ir bumba NYK un netiek paņemta minūte....

  +7 [+] [-]

, 2016-02-06 12:49, pirms 8 gadiem
Nav jau otrā reize, kad Aflalo par nerealizētu izšķirošo metienu saka: "kad izlaidu bumbu no rokām, šķita, ka tā kritīs grozā"? Liekas, ka nesen bija tieši šāds pats teksts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-06 13:02, pirms 8 gadiem
Daņka Fox rakstīja: Kads var paskaitir cik ltv7 to reklsmu krucii pa dienu ?
Pietiekami lai cilvēki sagribētu skatīties.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-06 13:05, pirms 8 gadiem
Baronā ir zonne, NYK ir afflalo...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-06 13:21, pirms 8 gadiem
Ar katru speli talak un talak no play-off

  +2 [+] [-]

, 2016-02-06 13:22, pirms 8 gadiem
"Mača sākumā jāiemācās spēlēt tikpat agresīvi kā galotnē" - te kads megina pateikt, ka nesanak noskanoties spelei ??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-06 16:25, pirms 8 gadiem
tas tieshaam bija tizlaakais ko vareeja izdariit!!jaasaka godiigi ny ar taadu speeli nav ko dariit play-off!!respect AA par peedeejiem uzbrukumiem un tieshi vinsh atgrieza ceriibu uzvareet speeli,bet tas ko vinsh izdariija peedeejaa uzbrukumaa bija tupuma kalngals,mest sarezgjiitu metienu (lai vinsh nestaasta, kad bija diezgan briivs) 7 sekundes pirms macha beigaam,pat ja iemestu grizlies peedeeja uzbrukumaa vareetu vinneet!+veel ta ka pretinieku komandas arii nau stulbas zin ja bumba rokaas ir AA tad vinsh tikai atdos pasiiti ja galiigi nebuus kur to bumbu baazt!!patiik skatiities KP speeli bet besii satiities NY komandas speeli!! vareeja jau pa sezonu kaadu kombeni fishers izdomaat!do pa nerviem ritiigi taa knicks komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja