Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" gatavojas atlaist galveno treneri Kārlu

Rolands Eliņš

"Kings" gatavojas atlaist galveno treneri Kārlu
Džordžs Kārls un Reižons Rondo
Foto: AP/Scanpix

Kā vēsta portāls „Yahoo”, atsaucoties uz savā rīcībā esošu informāciju, NBA komanda Sakramento „Kings” apsver galvenā trenera Džordža Kārla atlaišanas iespēju un noskaņojusies tai par labu.

„Kings” vakar ielaida 128 punktus pret Bruklinas „Nets” un zaudēja 119:128. Tas bija sestais Sakramento komandas zaudējums pēdējās septiņās spēlēs, un ASV mediji norāda, ka kluba vadība bijusi ļoti neapmierināta par šīs sakāves raksturu un komandas parādīto motivāciju. „Kings” vēl priekšā trīs izbraukuma spēles pēc kārtas, taču „Yahoo”, atsaucoties uz saviem avotiem līgas pārvaldē, apgalvo, ka Sakramento komanda jau pirms atgriešanās mājās varētu atlaist galveno treneri Džordžu Kārlu.

Pieredzējušais treneris vada komandu kopš pagājušās sezonas vidus. Iepriekšējo sezonu viņa vadībā „Kings” noslēdza ar 11 uzvarām 30 spēlēs, bet šosezon iekrāta bilance 21-29, kas dod desmit vietu Rietumu konferencē. Kārls savā NBA trenera karjerā guvis 1163 uzvaras.

Kārlam iepriekš bija konflikts ar „Kings” lielāko zvaigzni Demarkusu Kazinsu, kurš gan vismaz publiskā līmenī tika atrisināts. Pēc nesenajiem zaudējumiem Kazinss gan pievienojis savu balsi, ASV medijos izsakot aicinājumu veikt izmaiņas komandā.

„Netaisos zaudējumā vainot puišus no savas komandas,” sacīja Kazinss. „Enerģiska spēle un pašaizliedzība ir ļoti svarīgas lietas, taču nevainošu tikai tās. Mums ir lielāka līmeņa problēma, kura kopīgi jāatrisina. Šobrīd labāk paturēšu šīs problēmas komandas iekšienē, taču skaidrs, ka tās ir lielākas nekā vienkārši enerģijas trūkums.”

Ja 64 gadus vecais Kārls patiešām tiks atlaists, tad tā būs jau trešā „Kings” treneru nomaiņa kopš 2014. decembra.

Izmantotie resursi:
NBA.com
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-06 22:43, pirms 8 gadiem
Kazinss kopē Kingu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-07 10:40, pirms 8 gadiem
Ar taadu centru un pg, un klaat veel Belinelli,Caspi,Gay vajadzeeja kaadu lacinju jau buut po zonaa

     [+] [-]

, 2016-02-07 15:20, pirms 8 gadiem
Žēl, ka Fišers no Lakers laikiem draugs ar Filu. Gaidu, kad raksts būs "Ņujorka gatavojas atlaist Fišeru"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja