Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" paliek bez O'Nīla

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Celtics" paliek bez O'Nīla
Džermeins O'Nīls
Foto: AFP/Scanpix

91 : 80

Celtics - Magic

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' centra spēlētājam Džermeinam O'Nīlam piektdien tika veikta kreisā ceļgala operācija, no kuras spēlētājam būs jāatkopjas sešas līdz astoņas nedēļas, medijiem atklāja ''ķeltu'' prezidents basketbola darījumos Denijs Eindžs.

Pieredzējušais centra spēlētājs ceļgala problēmu dēļ šosezon bija izlaidis jau 32 mačus un vēl šonedēļ rehabilitācijas procesa ietvaros pildīja speciālus vingrinājumus, lai laukumā atgrieztos februāra beigās, taču ceļgals atkal lika par sevi manīt ar pietūkumu un sāpēm, tāpēc O'Nīls kopā ar ''Celtics'' izšķīries par operācijas veikšanu. Tagad Bostonā cer, ka bijusī Indiānas ''Pacers'' zvaigzne laukumā varētu atgriezties līdz regulārās sezonas noslēgumam.

''Pēdējo reizi, kad runājām, viss liecināja par to, ka Džermeinam netiks veikta operācija, bet, ņemot vērā to, ka ceļgals nereaģēja uz ārstēšanu, beigās tomēr izšķīrāmies par šo soli. Pats spēlētājs cerēja šo gadu izvilkt bez operācijas,'' sarunā ar žurnālistiem atzina Denijs Eindžs. ''Domāju, ka operācija bija pareizs lēmums,'' teica ''Celtics'' treneris Doks Riverss, kura komandai šodien paredzēts Austrumu konferences duelis ar Orlando ''Magic''.

O'Nīls, izmantojot sociālā tīkla Twitter starpniecību saviem atbalstītājiem sestdien pavēstīja, ka operācija aizritējusi bez sarežģījumiem. ''Es apzinos, ka šogad neesmu bijis pārāk liels palīgs komandai, bet apsolu - būšu klāt, tiklīdz pienāks izšķirošās spēles! Varu to garantēt!''

Tagad komanda palikusi ar ierobežotu skaitu garo vīru (Pērikss, Gārnets, Erdens, Deiviss), jo problēmas ar veselību ir arī Šakilam O'Nīlam. Neskatoties uz to, kluba vadība ir pārliecināta, ka ''ķeltu'' sniegumu tas neietekmēs. ''Mums ir pietiekami daudz garo. Pērks ir atgriezies un spēlē labi. Erdens var labi nospēlēt savas minūtes, un Glena kvalitātes mēs jau zinām,'' tā Eindžs.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

 +16 [+] [-]

, 2011-02-06 15:11, pirms 13 gadiem
Varēja jau pierakstīt, ka bes Džermeina!

 +25 [+] [-]

, 2011-02-06 15:14, pirms 13 gadiem
celtics34 rakstīja: Varēja jau pierakstīt, ka bes Džermeina!
Autors grib, lai visi uzspiež uz viņa uzceptā raksta un noskaidro, no kura O`Nīla tad būs jāiztiek tipisks žurnālista gājiens

     [+] [-]

, 2011-02-06 15:16, pirms 13 gadiem
Ar Pērkinsu un lielo Onīlu būs pietiekoši. Galvenais, lai otrs Onīls nenotraumējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-02-06 15:31, pirms 13 gadiem
viltīgi Autor!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-02-06 15:35, pirms 13 gadiem
lohi

  -1 [+] [-]

, 2011-02-06 15:51, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: arī Markīzs ar var nospēlēt kā C ,ja pretiniekiem īsais sastāvs un nemaz slikti viņam tas nesanāk, lec un cīnās pēc reboundiem kā nelabais.

autors izskatās,ka nepazīst BC spēli.
Daniels kā C ?

  +4 [+] [-]

, 2011-02-06 15:53, pirms 13 gadiem
iesaku sportacentram izveidot vērtēsanas sistēmu,tāda pašu kā komentāriem,arī ziņām! Tad ,iespējams , tamlīdzīgi visraksti parādītos arvien mazāk!
Slēpts komentārs: Tu saki?

     [+] [-]

, 2011-02-06 16:35, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Vai nav vienalga? NBA Ir 10 Hovardi, 15 Smiti un 20 Pārkeri.
Nav gan vienalga!Autors,acīmredzami, grib "uzkačāt" sava raksta skatījuma statistiku,pieņemu,ka tas kaut kādā ziņā ietekmē viņa darbu sportacentrā! Savukārt,kapēc lai es apskatītu rakstu par "Džeremeinu" un celtu viņa(autora) "akcijas" ja šis sportists man neinteresē??

     [+] [-]

, 2011-02-06 16:45, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Vai nav vienalga? NBA Ir 10 Hovardi, 15 Smiti un 20 Pārkeri.
Lūdzu nosauc visus NBA Hovardus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-06 17:18, pirms 13 gadiem
special rakstīja: Nav gan vienalga!Autors,acīmredzami, grib "uzkačāt" sava raksta skatījuma statistiku,pieņemu,ka tas kaut kādā ziņā ietekmē viņa darbu sportacentrā! Savukārt,kapēc lai es apskatītu rakstu par "Džeremeinu" un celtu viņa(autora) "akcijas" ja šis sportists man neinteresē??
Tu ko? Tikko piedzimis vai arī no alas izlīdis? Tad kāda jēga vispār lasīt sporta portālu, ja vari ar twitter vai epasta palīdzību uzzināt sava mīļotā sportista situāciju? Pilnīgs vājprāts.

     [+] [-]

, 2011-02-06 19:38, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Howard, Dwight
Howard, Josh-no burvjiem, labs špīlers,
Howard, Juwan- 16 sezonas iekš nba, pieredze pie Heat noder. 3 Howardi
nu jā, es zinu ka ir daži hovardi un arii daži pārkeri, nemaz nerunājot par smitiem! bet tas čalis teica ka esot 20 pārkeri un 10 hovardi

     [+] [-]

, 2011-02-06 20:10, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Tu ko? Tikko piedzimis vai arī no alas izlīdis? Tad kāda jēga vispār lasīt sporta portālu, ja vari ar twitter vai epasta palīdzību uzzināt sava mīļotā sportista situāciju? Pilnīgs vājprāts.
Pats vispār saprati ko uzrakstīji? Kādā,na.huj,bezsakarā tu te piemini kaut kādu twiteri,ja runa "iet" par šo virsrakstu? Pilnīgi nojūdzies esi?
Tāda jēga,ka es lasu par tiem sportistiem par kuriem interesējos,un nav man pienākums lasīt visas ziņas kas ir ievietotas!!!!

     [+] [-]

, 2011-02-06 20:23, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: iesaku kādreiz nokačāt, vai noskatīties kādu BC spēli ,ne tikai pOorn un pārējos mistkastē metamos sviestus.
ja nezini, tad pret mazajiem sastāviem,Markīzs dažbrīd iet uz soda laukumā un tāpat arī attakā, aizmugurē citreiz ir Pērkins,citreiz pietiek ar KG!
zinu,ka viņa augums tik pie 2m, bet pret tādiem kā Pistoniem tas labi darbojas. parasti viņam pie tādas situācijas, iespēlē iekšā un vecis aizet pats, vai uzņem uz sevīm, cits brīvs, utt. katrā ziņā, noderīgs vecis no bench!
par manu pōrn Tev nav nekādas darīšanas
spēles, cik nu sanāk, paskatos, bet tiešām tādu momentu nebiju piefiksējis, būs jāpavēro.

     [+] [-]

, 2011-02-06 21:04, pirms 13 gadiem
special rakstīja: Pats vispār saprati ko uzrakstīji? Kādā,na.huj,bezsakarā tu te piemini kaut kādu twiteri,ja runa "iet" par šo virsrakstu? Pilnīgi nojūdzies esi?
Tāda jēga,ka es lasu par tiem sportistiem par kuriem interesējos,un nav man pienākums lasīt visas ziņas kas ir ievietotas!!!!
Lasi: bold.