Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Kajaks

Haringtonam apnikuši tālmetieni

Haringtonam apnikuši tālmetieni
Als Haringtons

Goldensteitas "Warriors" spēka uzbrucējs Als Haringtons izteicis neapmierinātību par situāciju, ka galvenais treneris Dons Nelsons neizmanto viņa daudzveidīgo uzbrukuma arsenālu, bet liek mest tālmetienus pie pirmās izdevības.

Als Haringtons šosezon izpildījis 254 tālmetienus (trešais rādītājs komandā), realizējot 40,5% metienu (labākais starp "Warriors" spēlētājiem), taču viņam ir ilgojas pēc kaut kā vairāk, nekā tikai "dirnēšanu" aiz tālmetiena līnijas. No visiem izpildītajiem metieniem šosezon Haringtonam 46% bijuši tālmetieni, kas salīdzinot ar iepriekšējām deviņām sezonām ir par četrām reizēm vairāk. "Nē, mani tas neapmierina. Taču tieši to treneris vēlas," intervijā atklāts bija Haringtons, kuram līdz ar Vēbera pievienošanos biežāk būs jāsamierinās ar atrašanos uz rezervistu soliņa.

Vasarā pat uzbrucējs piestrādājis pie āķa metiena, lai dažādotu savu darbību groza tuvumā, taču tam visam ir bijusi maza nozīme, jo Nelsons vienmēr kritizēts par savu vienkāršo spēles stilu. "Viņam ir visvieglāk izpildīt tālmetienus, jo viņa sedzēji ir gara auguma. Mūsu spēlētāji vienmēr zina, kur viņš atrodas, lai varētu izpildīt brīvus metienus. Mums spēlē nekas nav jāsarežģī. Vienkārši vēlos, lai viņš ir agresīvs, un, kad rodas iespēja, ir jāmet, par pārējo nav jāsatraucas," savu lēmumu attiecībā uz Haringtona izmantošanu komentēja Nelsons.

"Als spēlē pa perimetru daudz, un viņa galvenais uzdevums ir tālmetienu izpildīšana, jo viņš ir precīzākais metējs komandā, izņemot situācijas, kad laukumā ir Belinelli. Tas ir tieši tas, kas viņam jādara, turklāt viņam tas lieliski sanāk," komandas biedru uzteica "Warriors" kapteinis Stīvens Džeksons.

Taču Haringtons ir apņēmības pilns kaut ko mainīt. "Cenšos treniņos būt daudzveidīgāks uzbrukumā, jo ir daudz lietas, ko es protu un kā padarīt "Warriors" labāku," pastāstīja 27 gadus vecais uzbrucējs, kurš pēdējos treniņos biežāk devās caurgājienos un uzbruka no groza apakšas.

Izmantotie resursi:
www.contracostatimes.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-06 19:10, pirms 16 gadiem
tapec mani ari riebjas kaa Warriors speelee(iznjemot AB). Speeli skatoties paliek garlaiciigi, jo visi tik laadee, un lielako dalju laadee garaam...
, 2008-02-06 19:23, pirms 16 gadiem
Vai tiešām tev arī apnikuši?
, 2008-02-06 20:00, pirms 16 gadiem
Kameer Warriors uzvar un raada patieshaam interesantu basketbolu(peec aizokeaana apskatnieku domaam iespeejams skataamaakais basketbols shogad visaa liigaa - gruuti nepiekrist) ir pilniigi vienalga kaa Haringtons to bumbu dabuu grozaa. Kaut vai ar kaaju Protams var saprast Hari, kuram shkjiet, ka zem groza sisties buutu interesantaak, bet basketbols ir komandas speele un vinjam tiiri efektivitaates zinjaa tomeer vajadzeetu samierinaaties ar savu lomu komandaa. Katram ir jaadara tas ko vinjsh vislabaak prot - ja tu maaki iemest triiniiti, tad tas ir jaadara. Ja tu maaki aizsargaties, tad velti visus speekus tam. Ta kaa es pilniibaa piekriitu Nellijam.
, 2008-02-06 20:08, pirms 16 gadiem
Un starp citu, Sporta aviizee nesen bija raksts par Biedru. Izraadaas individuaalajos treninjos vinjsh esot diezan labi samaacijies mest pustaalos, bet redz sezonas laikaa taa arii nav sanaacis redzeet vinju metam taalaak par groza apakshu. Varbuut prieksh pasha Biedra tas ir slikti, jo tikai speelees var pa iistam uztreneet pustaalo(kad tev pulss ir pie 200 un lido sejaa nosviidusi aizsarga roka tomeer ir gruutaak iemest nekaa treninjaa), bet GSW meteeju ir vairaak nekaa vajag un Nellijs tapeec vinjam neljauj izpildiit shaadus metienus. GSW uzvar, taktika attaisnojas, Biedrs nechiikst un komanda iet uz plejofiem. Taatad viss ir kaartiibaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-07 16:18, pirms 16 gadiem
besī nelsons ar savu perverso taktiku...... Haringtons ir dzimis SF, un viņam ir visi dotumi, lai arī gan mestu truļus, gan ietu caurgājienos un iemestu. Tagad, kad nelsons beidzot pieņēmis vienu saprātīgu lēmumu un paņēma Weberu komadā, viņš varētu pamēģināt garo sastāvu- Deiviss, Džeksons, Haringtons, webers, Biedriņš! manuprāt varētu izdoties, jo galu galā pietiek takš ar trim truļu metējiem, AB un CWeb lai kapājās pa atlēkošajām....
, 2008-02-07 22:41, pirms 16 gadiem
tieshaam - beidzot kaads pasaka atklaati ko domaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-08 20:21, pirms 16 gadiem
Haringtons ir labāks par Veberu. Manuprāt.
, 2008-02-21 12:41, pirms 16 gadiem
jā Vēberam vai nu jāatgūstas vai jau ir par vēlu jo tas ir skaidrs viņš ir bijis monstrs pagātnē
, 2008-02-21 12:43, pirms 16 gadiem
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.