Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Pirmajā puslaikā sasteidzu metienus, otrajā bija nedaudz labāk"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Pirmajā puslaikā sasteidzu metienus, otrajā bija nedaudz labāk"
Kristaps Porziņģis bloķē pretinieka metienu
Foto: AP/Scanpix

"Viena lieta, ko vienmēr vari darīt, ja spēle neaiziet tā, kā pats to gribētu, ir smagi strādāt aizsardzībā - palīdzēt komandas biedriem un bloķēt metienus," pēc uzvaras pār Sakramento "Kings" Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sacīja Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis.

"Bija jābūt drošiem, ka izdarām labus metienus, kas neļauj viņiem [pēc atlēkušās bumbas] doties ātrā pārejā uzbrukumā - tas mums sagādā problēmas. Pieņemam sliktus lēmumus, un pretinieki aizskrien ātrajos uzbrukumos, tiek pie brīviem metieniem un tamlīdzīgi. Mums bija jānomierinās, jāspēlē lēnāk, labāk jāizspēlē mūsu sadarbības, jātiek pie labākiem metieniem un tad, protams, kļuvām daudz efektīvāki," spēli komentēja Kristaps.

Liepājnieks šoreiz guva 15 punktus, tiesa, viņam tam bija nepieciešami 18 metieni no spēles (1p. 2/2, 2p. 5/12, 3p. 1/6). Porziņģis savāca arī 14 atlēkušās bumbas, kas ir viņa labākais rādītājs šosezon, tāpat latviešu uzbrucēja rēķinā četri bloķēti metieni un divas rezultatīvas piespēles.

"Ja es zinātu atbildi uz to [kas noticis ar manu metienu], es to salabotu," ar smaidu sejā sacīja Porziņģis. "Turpinu strādāt, palieku mierīgs. Varbūt pirmajā puslaikā nedaudz sasteidzu savus metienus. Bet vienmēr saglabāju pārliecību un zināju, ka otrajā puslaikā turpināšu spēlēt tāpat, kā to daru vienmēr un neuztraukšos par to [ka nekrīt metieni]. Otrajā puslaikā nebija lieliski, bet bija nedaudz labāk. Centīšos atrast savu ritmu un turpināšu strādāt pie sava metiena."

"Viena lieta, ko vienmēr vari darīt, ja spēle neaiziet tā, kā pats to gribētu, ir smagi strādāt aizsardzībā - palīdzēt komandas biedriem un bloķēt metienus. Vienmēr paturu prātā - lai kā ietu, šī ir lieta, ko varu darīt vienmēr. Ja aiziet spēle arī uzbrukumā, tad parādu pilnvērtīgu sniegumu, bet šoreiz centos atdot visus spēkus aizsardzībā, bet uzbrukumā gaidīju savas iespējas."

Izmantotie resursi:
New York Knicks | The Official Site of the New...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-05 16:57, pirms 7 gadiem
Kristaps ir monstruāls mežonis kā teica Buļs ...bet tiešām...viņam šķietami sūdīga spēle izvēršas par šādu...komanda uzvar un tas ir galvenais...Malacis...tā turpināt...veselību!

     [+] [-]

, 2016-12-05 18:03, pirms 7 gadiem
Malacis. Noā arī varētu nokost gabaliņu no Kristapa pārliecības, citādi vilkās uz soda metienu līnijas kā bāla ēna un tā arī aizmeta garām visus četrus.