Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

NBA nedēļas labākie – bijušie komandas biedri Oladipo un Vestbruks

NBA nedēļas labākie – bijušie komandas biedri Oladipo un Vestbruks
Viktors Oladipo. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija nosaukusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Austrumu konferencē atzinība tikusi Viktoram Oladipo no Indianas "Pacers", kamēr rietumos novērtēts Oklahomsitijas "Thunder" saspēles vadītāja Rasela Vestbruka sniegums.

Viktors Oladipo, kurš pirms pievienošanās "Pacers" vienu sezonu pavadīja "Thunder" rindās, pagājušajā nedēļā laukumā devās četrās spēlēs, palīdzot komandai izcīnīt trīs uzvaras. Turklāt visas cīņas bija sīvas – uzvaras ar viena, divu un sešu punktu pārsvariem, bet zaudēts ar mīnus desmit.

Ražīgāko maču Oladipo aizvadīja pret Čikāgas "Bulls" – aizsargs guva 25 punktus, izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Pret Bostonas "Celtics" viņa kontā 24 punkti un 12 bumbas zem groziem, pret Ņujorkas "Knicks" 24+6, bet zaudējumā Portlendas "Trail Blazers" Oladipo 21+9+7. Vismaz 20 punktus Oladipo neiemeta tikai vienā spēlē – sezonas atklāšanas mačā.

"Thunder" pagājušajā nedēļā laukumā devās trīs reizes un izcīnīja trīs uzvaras, turklāt nerezultatīvākajā spēlē tika iemesti 111 punkti. Protams, ka lielu lomu panākumu izcīnīšanā spēlēja Rasels Vestbruks, lai gan triple-double mašīna šoreiz neizcēlās ar nevienu šāda veida maču.

Pret Losandželosas "Clippers" viņš 32 punktiem pievienoja astoņas piespēles un četras atlēkušās bumbas, bet pret Šarlotas "Hornets" un Vašingtonas "Wizards" bija double-double, attiecīgi 29 punkti un desmit piespēles, kā arī 23 punkti un 12 piespēles. Vistuvāk savam mīļākajam sasniegumam Vestbruks bija pret "Hornets", taču pietrūka divas atlēkušās bumbas.

"Pacers" ar septiņām uzvarām un trim zaudējumiem ir trešajā vietā Austrumu konferencē, bet "Thunder" kontā ir četras uzvaras un četri zaudējumi, kas dod astoto vietu rietumos.


, 2018-11-06 00:13, pirms 5 gadiem
Ulvi,ja jau Latvisko tad Latvisko!Tanderi,vai Perkoni ka pareizi bus?
, 2018-11-06 00:59, pirms 5 gadiem
Liela daļa aizejot prom no Westbruka kļūst par līderiem savās komandās, diez kāpēc ?
, 2018-11-06 06:09, pirms 5 gadiem
Westbrūks būdams gailis-liedz citiem būt par lideriem.un šads individualists titulus nekad neizcinis.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.