Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Dalījāmies ar bumbu un ātri reaģējām uz sedzamo maiņām"

Agris Suveizda

Porziņģis: "Dalījāmies ar bumbu un ātri reaģējām uz sedzamo maiņām"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" pēc neveiksmīgām iepriekšējām spēlēm atbildēja ar teicamu sniegumu Čikāgā, pārspējot vietējo "Bulls" (117:104). Deriks Rouzs pret savu bijušo komandu izdarīja 11 rezultatīvas piespēles, bet "Knicks" sakrāja 32 rezultatīvas piespēles – gandrīz tikpat daudz, cik iepriekšējos divos mačos kopā.

"Mēs vienkārši dalījāmies ar bumbu, bijām agresīvi un radījām viens otram brīvas pozīcijas," pēc spēles vienu no uzvaras formulām komentēja Kristaps Porziņģis. "Tādēļ mums izdevās atkal spēlēt labu basketbolu un ātri izvirzīties vadībā. Viņi gan atspēlējās, taču atsākām spēlēt tādu basketbolu, kādu vēlamies, un atguvām vadību."

"Spējām ātri reaģēt uz nevienlīdzīgām sedzamo maiņām. Viņi diezgan bieži mainījās un pret mani palika aizsargs, tad saņēmu bumbu un varēju uzbrukt. Spējām šādās situācijās ātri reaģēt un izmantot sedzamo maiņas, tiekot pie viegliem groziem," Porziņģis turpināja. "Centāmies tikt skaidrībā, kas mums ir jādara," teica Deriks Rouzs. "Runājām cits ar citu, komunicējām. Šī mums ir tikai piektā spēle, galvenais ir atrast ritmu."

Liepājnieks bija rezultatīvākais laukumā un 33 minūtēs guva 27 punktus, pietuvojoties savam vienas spēles rekordam – 29 punktiem. "Nē, par to īpaši nedomāju," Porziņģim tika vaicāts, vai spēles laikā bija domājis par sava rekorda pārspēšanu. "Pāris reižu paskatījos augšā [uz tablo] un biju pārsteigts – man tiešām jau ir tik daudz punktu?! Taču svarīgākais bija koncentrēties uz komandas rezultātu un to, kā spēlējam. Un pats svarīgākais, ka uzvarējām."

Labu spēli aizvadīja arī Rouzs un Žoakims Noā, kuriem bija īpaša motivācija – atgriešanas pie savas bijušās komandas. "Jebkurš to varēja just," sacīja viens no "Bulls" līderiem Dveins Veids. "Tāda ir dzīvnieka daba. Kad kāds pamet organizāciju un atgriežas, viņi vēlas nospēlēt labi, viņi grib uzvarēt. Ja kāds saka, ka tā nav, viņš melo. Tas nav nekāds noslēpums, tāpēc nav brīnums, ka viņi nospēlēja labi."

"Žoakimam bija lieliska spēle. Protams, zinājām, ka viņš ir labs piespēlētājs – viņš ir labākais piespēlētājs komandā -, bet šodien viņš arī guva 16 punktus. Un šos 16 punktus atspēlēt bija grūti, nebijām ar tiem rēķinājušies," Veids turpināja. Tikmēr Rouzs sacīja, ka publikas svilpieni viņu no līdzsvara neizsita: "Esmu pie tiem pieradis. Jau kopš jaunības, tieku izsvilpts jau kopš sestās klases."

Izmantotie resursi:
NYK @ CHI Postgame: Porzingis Following...
New York Knicks Basketball - Knicks News,...

     [+] [-]

, 2016-11-05 14:02, pirms 7 gadiem
Arī Holidejam atgriešanās pie bijušās komandas! Bet to nezin kapēc nepiemin!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-05 14:06, pirms 7 gadiem
oxa rakstīja: Arī Holidejam atgriešanās pie bijušās komandas! Bet to nezin kapēc nepiemin!
Tajās 2 sezonās Buļļos jau viņam nekāda loma nebija...tas pats ar Grantu un Lopesu, neviens nerunāja par viņu tikšanos ar NYK

     [+] [-]

, 2016-11-05 15:28, pirms 7 gadiem
Tikmēr Rouzs sacīja, ka publikas svilpieni viņu no līdzsvara neizsita: "Esmu pie tiem pieradis. Jau kopš jaunības, tieku izsvilpts jau kopš sestās klases."

     [+] [-]

, 2016-11-06 12:05, pirms 7 gadiem
Noa, protams, ir īsts dzīvnieks.