Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārlails: "Nekas šajā spēlē nenāca viegli"

Andrejs Siliņš

Kārlails: "Nekas šajā spēlē nenāca viegli"
Riks Kārlails. Foto: AP / Scanpix

"Pamatlaika beigās septiņās aizsardzībās pēc kārtas neielaidām punktus, kas bija ļoti svarīgi," pēc panākuma pār Sakramento "Kings" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sacīja Kristapa Porziņģ pārstāvētās komandas Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

"Nekas šajā spēlē nenāca viegli. Tā bija cīņa, un visi viens otru saturēja ar domu, ka atradīsim veidu [kā uzvarēt]," pēc mača sacīja Kārlails. "Neviens nepadevās, un šī ir tiešām puišu pašu nopelnīta uzvara. Esmu ļoti priecīgs par viņiem. Ja nemaldos, pamatlaika beigās septiņās aizsardzībās pēc kārtas neielaidām punktus, kas bija ļoti svarīgi. Šī bija pelnīta uzvara."

"Mums pietrūka veiksmes pirmajās divās spēlēs [pret "Rockets" un "Suns"], bet šoreiz izdevās lieliski. Šoreiz runa bija tikai par turēšanos spēlē un nepadošanos. Pēc diviem smagiem zaudējumiem šī uzvara ir lieliska," Kārlails norādīja, ka pirmais panākums Orlando "burbulī" nācis tieši laikā.

"Maksi bija vairāki labi metieni spēles sākumā, kas neiekrita. Bet viņš neatslēdzās, un papildlaikā viņš trāpīja ļoti svarīgu trīspunktnieku," vāciešu spēka uzbrucēja Maksi Klebera sniegumu slavēja treneris. Arī Tims Hārdevejs nodemonstrēja teicamu spēli (22 punkti, piecas bumbas) un izpelnījās Kārlaila uzslavas: "Man ļoti patika viņa pacietība un disciplīna. Viņš sitās aizsardzībā. Uzbrukumā, kad tika pie iespējām, tās izmantoja agresīvi."

"Mavs" spēlēja bez snaipera Seta Karija, kuram spēlēt liedza sāpošā kāja. Kārlails atklāja, ka šobrīd nav skaidri zināms Karija atgriešanās laiks: "Nepieļausim nekādus riskus. Centīsimies sagatavoties izslēgšanas turnīram, bet, protams, gribam uzvarēt arī šajās [atlikušajās regulārās sezonas] spēlēs. Domājam, ka tas ir svarīgi."

Izmantotie resursi:
Home - The Official Home of the Dallas Mavericks

     [+] [-]

, 2020-08-06 10:48, pirms 4 gadiem
Nu Rockets spēle konkrēti tika nolieta nevis nepaveicās... Par Suns spēli grūti spriest.