Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kufuss pastiprinās "Kings", Vatsons nākamos trīs gadus "Magic"

Kufuss pastiprinās "Kings", Vatsons nākamos trīs gadus "Magic"
Kosta Kufus (no kreisās)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" panācis vienošanos uz četrām sezonām ar grieķu centra spēlētāju Kostu Kufusu, savukārt Orlando "Magic" rindās turpmākos trīs gadus spēlēs pieredzējušais aizsargs Sīdžejs Vatsons.

Sakramento "Kings" dažu dienu laikā panācis vienošanos ar vairākiem spēlētājiem. Jau ziņojām, ka karaļus gaidāmajā sezonā pārstāvēs aizsargi Reižons Rondo un Marko Belinelli, savukārt svētdien apstiprināta grieķu centra Kosta Kufusa pievienošanās komandai. 213 centimetrus garais basketbolists Kalifornijas galvaspilsētā pavadīs turpmākos četrus gadus, šajā laikā nopelnot 33 miljonus ASV dolārus (~30 miljoni eiro).

2008. gada NBA drafta 23. numurs (Jūtas "Jazz") iemantojis vērtīga rezervista un cienījama aizsarga lomu, un noteikti pastiprinās "Kings" cīņās pie groziem, kā arī pavērs iespējas biežāk ceturtā numura pozīcijā izmantot vienības superzvaigzni Demarkusu Kazinsu. Aizvadītajā sezonā Memfisas "Grizzlies" rindās Kufuss piedalījās 81 mačā, vidēji laukumā pavadot 16,6 minūtes, gūstot 5,2 punktus, kā arī izcīnot 5,3 atlēkušās bumbas.

Floridas vienība Orlando "Magic" pastiprinājusi komandas sastāvu ar bijušo Andra Biedriņa komandas biedru Goldensteitas "Warriors" rindās Sīdžeju Vatsonu. Vienošanās starp klubu un spēlētāju paredz, ka turpmāko trīs sezonu laikā basketbolists nopelnīs 15 miljonus ASV dolārus (~13,5 miljoni eiro). 188 centimetrus garais, NBA nedraftētais aizsargs pildīs rezervista lomu aiz talantīgajiem un perspektīvajiem Elfrida Peitona un Viktora Oladipo.

Šāda loma Vatsonam nav sveša, jo aizsargs lielāko daļu NBA karjeras spēlē iesaistījies no rezervistu soliņa un darījis to veiksmīgi - kopumā 505 regulārā turnīra spēlēs vidēji laukumā pavadītajās 20,5 minūtēs gūti 7,8 punkti un izdarītas 2,5 rezultatīvas piespēles, bet aizvadītajā sezonā Indiānas "Pacers" rindās rādītāji vēl produktīvāki - 24,9 minūtēs gūti desmit punkti, kā arī pievienotas 3,6 rezultatīvas piespēles. Karjeras laikā Sīdžejs veicis vērtīga rezervista funkcijas "Warriors", "Bulls", "Nets" un jau minēto "Pacers" rindās.

Tikmēr no darba pienākumiem atbrīvots Portlendas "Trail Blazers" trenera asistents Kims Hjūzs, ziņo "The Oregonian". Šāds lēmums pieņemts pēc 63 gadus vecā trenera izteikumiem kādā Indiānas televīzijas pārraidē. Vēl pirms ziņām par nu jau bijušās "Trail Blazers" zvaigznes Lamarkusa Oldridža lēmumu neturpināt karjeru Oregonas štata vienībā, Hjūzs 27. jūnijā esot izteicies: "Cilvēki to vēl neapzinās, taču komandā ir sācies jauns posms. Mēs to vēl neesam paziņojuši, taču Oldridžs vairs nespēlēs mūsu klubā. Tās vēl nav oficiālas ziņas, taču esmu pārliecināts, ka viņš karjeru šeit neturpinās. Komandā sācies pārbūves process."

Hjūzs Portlendas klubā strādāja kopš 2010. gada, pēdējās trīs sezonas darbojoties kā komandas garo spēlētāju treneris. Pirms pievienošanās "Blazers" treneru štābam, Hjūzs astoņas sezonas (2003.-2010.) bija Losandželosas "Clippers" trenera asistents.

Izmantotie resursi:
probasketballtalk.nbcsports.com
Kosta Koufos to Kings: Latest Contract Details,...
Trail Blazers fire Kim Hughes, assistant coach...

     [+] [-]

, 2015-07-05 17:42, pirms 9 gadiem
Uzmeta LA lai dotos uz Sakramento

     [+] [-]

, 2015-07-05 17:56, pirms 9 gadiem
Varbut pietiek pie warriors rakstit par Biedrinu? Cik var. Ari pec 10 gadiem rakstits karjeru beidz bijusais Biedrina komandas biedrs Karijs

  +2 [+] [-]

, 2015-07-05 18:27, pirms 9 gadiem
Indianaa arii ne taas mazaakaas paarmainjas notiek shai starpsezonaa.

     [+] [-]

, 2015-07-05 20:07, pirms 9 gadiem
Clipperiem pizdāā.. nav vairs pat neviena ievērības cienīga centra palicis FA. Šogad bija problēmas perimetrā - nākošgad garajā galā

Ja sastāvs paliek tāds kā tur tgd ir, tad vainu Big Baby vai Grifins jālaiž centrā. Nu tas nozīmē tikai vienu - paintā punktus gūs kas gribēs.
Uz doto brīdi pat nevaru iedomāties, ko viņi tur vēl varētu paņemt centrā

     [+] [-]

, 2015-07-05 20:49, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Clipperiem pizdāā.. nav vairs pat neviena ievērības cienīga centra palicis FA. Šogad bija problēmas perimetrā - nākošgad garajā galā

Ja sastāvs paliek tāds kā tur tgd ir, tad vainu Big Baby vai Grifins jālaiž centrā. Nu tas nozīmē tikai vienu - paintā punktus gūs kas gribēs.
Uz doto brīdi pat nevaru iedomāties, ko viņi tur vēl varētu paņemt centrā
varbuut veiks kaadu mainju.

     [+] [-]

, 2015-07-05 21:18, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Clipperiem pizdāā.. nav vairs pat neviena ievērības cienīga centra palicis FA. Šogad bija problēmas perimetrā - nākošgad garajā galā

Ja sastāvs paliek tāds kā tur tgd ir, tad vainu Big Baby vai Grifins jālaiž centrā. Nu tas nozīmē tikai vienu - paintā punktus gūs kas gribēs.
Uz doto brīdi pat nevaru iedomāties, ko viņi tur vēl varētu paņemt centrā
Kanters ir brivs

  +1 [+] [-]

, 2015-07-05 21:24, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kanters ir brivs
Domaa, Thunder plaanos vinjs neietilpst?

     [+] [-]

, 2015-07-05 21:31, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Indianaa arii ne taas mazaakaas paarmainjas notiek shai starpsezonaa.
ja, vini kaut ka parak viegli laiz visus savus FA prom. Garaja gala vispar tikai Terners, Alens un Mahinmi. Manuprat, Vatsons ir gana labs otrais pg. Stakiju un Skolu jau nu ar vajadzetu paturet. Stakijs skiet labaks par Elisu, vismaz aizsardziba.

     [+] [-]

, 2015-07-05 22:18, pirms 9 gadiem
raiversons rakstīja: ja, vini kaut ka parak viegli laiz visus savus FA prom. Garaja gala vispar tikai Terners, Alens un Mahinmi. Manuprat, Vatsons ir gana labs otrais pg. Stakiju un Skolu jau nu ar vajadzetu paturet. Stakijs skiet labaks par Elisu, vismaz aizsardziba.
Vai Indiana plaano parakstiit jaunus liigumus ar Skolu un/vai Stakiju?

     [+] [-]

, 2015-07-05 22:32, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Domaa, Thunder plaanos vinjs neietilpst?
Ja neietilpst tad OKC bus baigie sudi,bet vai pats Kanters gribes palikt,jo vins labi speleja kopa ar Westbruku,bet kas notiks,kad KD bus atpakal?VIns vairs nebus 2-3 variants scoringam.

     [+] [-]

, 2015-07-05 22:37, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai Indiana plaano parakstiit jaunus liigumus ar Skolu un/vai Stakiju?
nezinu, neesmu neko lasijis. Ja jau baigi gribetu vinus paturet, tad to jau butu izdsrijusi, manuprat. Ja neviena cita komanda nebus vel kadu laiku ieintereseta, tad naudas zina varetu ietaupit, varbut tads ari ir merkis, zinot, ka Indiana nav ta bagataka pilseta.

     [+] [-]

, 2015-07-05 22:47, pirms 9 gadiem
raiversons rakstīja: nezinu, neesmu neko lasijis. Ja jau baigi gribetu vinus paturet, tad to jau butu izdsrijusi, manuprat. Ja neviena cita komanda nebus vel kadu laiku ieintereseta, tad naudas zina varetu ietaupit, varbut tads ari ir merkis, zinot, ka Indiana nav ta bagataka pilseta.
tikko iegaaju NBA.com un Stakijs paliek Indiaanaa uz 3 gadiem par 21 miljonu kopaa.

     [+] [-]

, 2015-07-06 00:17, pirms 9 gadiem
Pa to laiku LAL paņēmuši Lou Williams! Vismaz kkas
Lakers Rumors: Lou Williams Agrees To Sign With...

     [+] [-]

, 2015-07-06 00:23, pirms 9 gadiem
Pufiigais rakstīja: Pa to laiku LAL paņēmuši Lou Williams! Vismaz kkas
http://www.lakersnation.com/lakers-news-lou-williams-agrees-to-sign-with-l-a-in-free-agency/2015/07/05/
ljoti labs papildinajums.