Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" prezidents: "Pirmoreiz redzu, ka Jokičam ir vēdera muskuļi"

Andrejs Siliņš

"Nuggets" prezidents: "Pirmoreiz redzu, ka Jokičam ir vēdera muskuļi"
Nikola Jokičs. Foto: AP / Scanpix

Denveras "Nuggets" prezidents basketbola darījumu jautājumos Tims Konelijs, komentējot savas komandas spēlētāju gatavību atgriezties laukumā uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas atsākšanos, jokojot sacīja, ka pirmo reizi dzīvē komandas superzvaigznes Nikolas Jokiča vēderam ir redzami muskuļi.

Iepriekš "Nuggets" galvenais treneris Maiks Melouns izteicās, ka Jokičs, par kura fizisko kondīciju vienmēr bijušu jautājumi, uzturot sevi lieliskā formā. "Pirms sezonas pārtraukšanas Nikola bija zaudējis ap desmit kilogramiem [liekā svara], viņš bija fenomenālā formā. Un viņš to saglabājis, varbūt pat vēl vairāk uzlabojis. Ja medijos izskanēs, ka pa ielām staigā 211 centimetrus gara serbu kaujas mašīna, es tam ticēšu, jo esmu to redzējis," sacīja Melouns.

NBA oficiālā informācija liecina, ka Jokičs ir 213 centimetrus garš un 128,8 kilogramus smags. Šie mērījumi veikti pirms sezonas. Tagad kluba prezidents Konelijs apstiprinājis Melouna sacīto: "Viņš ieradās [treniņbāzē] lieliskā formā. Viņš man atsūtīja bildi bez krekla. Viņam ir vēdera muskuļi! Nekad nebiju redzējis, ka viņam tādi ir. Viņš ir gatavs pludmales sezonai."

Joki par Jokiča svaru bijuši aktuāli visu basketbolista karjeru. Neraugoties uz allaž pastāvošo viedokli, ka Jokičs vienmēr varētu būt labākā fiziskajā kondīcijā, tas spēlētājam nav traucējis kļūt par vienu no labākajiem centriem pasaulē. 2014. gadā Joikiču "Nuggets" draftēa ar 41. numuru otrajā kārtā, bet gadu vēlāk tikai 20 gadu vecumā Jokičs "Mega Basket" sastāvā kļuva par visas Adrijas līgas sezonas vērtīgāko spēlētāju un vasarā sāka ceļu NBA.

Katrā no piecām NBA aizvadītajām sezonām Jokičs spējis ievērojami uzlabot savus statistikas rādītājus un pēdējās divās sezonās tika iekļauts dalībai Visu zvaigžņu spēlēs. Līdz sezonas pārtraukšanai Jokičs vidēji guva 20,2 punktus, izcīnīja 10,2 atlēkušās bumbas, atdeva 6,9 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,2 bumbas.

"Nuggets" sezonas pārtraukšanas brīdī ar 43 panākumiem 65 mačos ieņēma trešo vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/
https://www.altitudesportsradio.com/

     [+] [-]

, 2020-06-05 15:54, pirms 4 gadiem
Ja nodzinies tad malacis! Bet bilde...kas ir bilde sasprindzini vēderu ,nostājies zem gaisamas un būsi gatavs ,protams ja liekā nav par daudz...