Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" uz darba interviju aicinās arī kādreiz atlaisto Vudsonu

Andrejs Siliņš

"Knicks" uz darba interviju aicinās arī kādreiz atlaisto Vudsonu
Maiks Vudsons. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākais klubs Ņujorkas "Knicks", kas jau gadiem sportiski nīkuļo, jauna galvenā trenera meklējumos nolēmis veikt darba interviju arī ar Maiku Vudsonu, kurš savulaik jau vadījis komandu un ir pēdējais treneris, kura vadībā "Knicks" spēlēja izslēgšanas turnīrā.

"Knicks" galvenā trenera amata kandidātu saraksts ir visai plašs: tiek piesaukts gan līdzšinējā asistenta Maika Millera, gan līdzšinējā Bruklinas "Nets" galvenā trenera Kenija Atkinsona (savulaik bija "Knicks" asistents), gan arī "Bulls" un "Timberwolves" strādājušā Toma Tibodo vārdi. Tieši pēdējais tiek uzskatīts par galveno kandidātu.

Tagad sny.tv basketbola apskatnieks Aiens Beglijs (iepriekš bija "Knicks" apskatnieks ESPN) raksta, ka klubs nolēmis uz darba interviju aicināt arī Maiku Vudsonu. Bijušais "Knicks" spēlētājs par treneri strādā kopš deviņdesmito gadu vidus, bet galvenais treneris NBA pirmoreiz bija no 2004. līdz 2010. gadam, kad vadīja Atlantas "Hawks". Pēcāk kļuva par Maika D'Antoni asistentu "Knicks" komandā, bet 2012. gada pavasarī tika iecelts par galveno treneri.

Pirmajā pilnajā sezonā Vudsona vadībā "Knicks" pirmo reizi kopš 2000. gada un vienīgo reizi pēdējo 20 gadu laikā izcīnīja vismaz 50 uzvaras regulārajā turnīrā. Pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā izdevās uzveikt Bostonas "Celtics" (4-2), bet Austrumu konferences pusfinālā ar 2-4 sērijā piekāpās Indianas "Pacers". Nākamajā sezonā komanda ne tikai nespēja spert nākamo soli, bet pat atkārtot iepriekšējo.

Slikts sezonas sākums, nestabils tās turpinājums un ar 37 uzvarām sezonā nepietika iekļūšanai "play-off" - pirmo reizi četru gadu laikā "Knicks" palika ārpus izslēgšanas spēlēm. Aprīļa otrajā pusē, pāris mēnešus pirms Kristapa Porziņģa draftēšanas, "Knicks" atlaida Vudsonu. Pēc atbrīvošanas no Ņujorkas kluba Vudsons četrus adus bija Doka Rivera asistents Losandželosas "Clippers" vienībā.

Kā galvenais treneris Vudsons izcīnījis 315 uzvaras 680 mačos regulārajā sezonā, bet izslēgšanas turnīros ticis pie 18 panākumiem un 28 reizes zaudējis. Piecās no deviņām sezonām Vudsona vadītās komandas iekļuvušas "play-off" turnīrā.

     [+] [-]

, 2020-06-05 11:22, pirms 4 gadiem
Knicks ir tādā pakaļā ka tur nekāds trenneris nepalīdzēs,tur jāsāk ravēt nezāles no pašas augšas!

     [+] [-]

, 2020-06-05 12:05, pirms 4 gadiem
Tak viņiem vajag Tibsu paņemt,lai pāris sezonu garumā nokauj visu sastāvu

     [+] [-]

, 2020-06-05 13:47, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tak viņiem vajag Tibsu paņemt,lai pāris sezonu garumā nokauj visu sastāvu
neviens spelētājs tur negrib spēlēt ja nu vienīgi pavisam nav kur iet,kur nu vēl kadu stāru dabūt...

     [+] [-]

, 2020-06-05 14:47, pirms 4 gadiem
Lai iemaina Baretu un Robinsonu pret Karmelo. Būs spēlējošais treneris.

     [+] [-]

, 2020-06-05 20:23, pirms 4 gadiem
Cirks turpinās, varēja labāk Vecvagaru paņemt!