Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārlails priecīgs par Porziņģa sniegumu treniņos, Kjūbans komentē "Mavs" atbildību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kārlails priecīgs par Porziņģa sniegumu treniņos, Kjūbans komentē "Mavs" atbildību
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails kārtējo reizi paudis prieku par Kristapa Porziņģa atlabšanas procesu, savukārt komandas īpašnieks Marks Kjūbans komentējis situāciju, kas izveidojusies ārpus laukuma.

"Nē, mēs neignorējām apkārt notiekošo. Īsti nedrīkstu stāstīt ko vairāk, bet man ir radusies sajūta, ka cilvēki domā, ka mēs ignorējām to, kas noticis. Nē, mēs tā nevarējām, tā nebija. Tieši tāpat kā NBA to neignorētu," teica "Mavericks" īpašnieks Kjūbans, atbildot uz jautājumu, cik daudz viņi zinājuši pirms maiņas darījuma. Sākotnēji parādījās informācija, ka Dalasa bijusi lietas kursā par visu, bet pēcāk izrādījās, ka Ņujorkas "Knicks" pirms maiņas darījuma sniegusi informāciju tikai par izspiešanu, noklusējot izvarošanas apsūdzības.

"Nevaru iedziļināties detaļās," par sarunām ar "Knicks" stāstīja Kjūbans. "Taču saprotiet, ka neko neignorēsim. Arī NBA zina par problēmām, un arī NBA netaisās tās pastumt malā. Domāju, tas ir labākais veids, kā to saprast. NBA neko neapstiprinās un nepieņems, pirms nebūs veikta dziļa izmeklēšana."

Trešdien Porziņģis bija kopā ar komandas biedriem un vēroja zaudējumu pret Minesotas "Timberwolves". Viņš 1. jūlijā var parakstīt jaunu līgumu, kura maksimālā vērtība ir pieci gadi un 158 miljoni ASV dolāru.

Tikmēr vienības galvenais treneris Kārlails vēlreiz norādījis, ka Porziņģis šajā sezonā laukumā nedosies, lai gan aizvadījis vairākus treniņus kopā ar pirmo komandu. "Kad pirms divām ar pusi vai trim nedēļām mums bija pirmais kārtīgais pieci pret pieciem Porziņģa treniņš, netaisījāmies akstīties," pauda Kārlails, sakot, ka latvietis spēlējis kopā ar citiem līderiem. "Gribējām redzēt, kā tas izskatās, gribam, lai viņš pierod pie spēlētājiem, ar kuriem, visticamāk, spēlēs kopā turpinājumā."

"Viņš ir lielisks spēlētājs, un domāju, ka viņš ietekmēs spēli laukuma abos galos," teica Kārlails. "2,21 metrus garš, bet reizē ātrs. Metienu bloķēšanai aizsardzībā ir liela vērtība, plus uzbrukumā viņam ir unikālas prasmes. Viņš var iemest no soda laukuma, pustālo vai tālmetienu, un tas ir unikāls talants."

"Viņš trenējas jau mēnesi. Spēlēs viņš laukumā nedosies, taču viņš progresē ļoti labi. Viņš izmanto šo laika nogriezni, lai beigtu rehabilitāciju, lai attīstītu savu ķermeni, lai to stiprinātu," norādīja Kārlails.

Porziņģis nav spēlējis kopš 2018. gada 6. februāra, kad duelī pret Milvoki "Bucks" viņš sarāva ceļgala krusteniskās saites. Basketbolists tiek vainots izvarošanā, ko esot veicis tajā pašā vakarā, un lietu šobrīd izmeklē Ņujorkas policija.

Izmantotie resursi:
https://247sports.com/nba/mavericks...
https://www.mavs.com/mavs-are-extre...

  +7 [+] [-]

, 2019-04-05 09:31, pirms 5 gadiem
Žurnālisti laikam cer, ka kādreiz uz šiem jautājumiem atbildēs kaut ko citu

  +8 [+] [-]

, 2019-04-05 09:47, pirms 5 gadiem
blackx rakstīja: Žurnālisti laikam cer, ka kādreiz uz šiem jautājumiem atbildēs kaut ko citu
Man liekas,ka žurnālistiem ir vienalga,un tāpat prasa vienu un to pašu,lai gan jau entās reizes ir teikts,ka par to nevar runāt.
Pat ESPN nav runājuši par to nevienā šovā īsti,jo droši viņiem ir pateikts,ka to nevar darīt.

  +3 [+] [-]

, 2019-04-05 09:58, pirms 5 gadiem
Dzeltenajiem vnk nav ko darit.

  +5 [+] [-]

, 2019-04-05 10:23, pirms 5 gadiem
jānoalgo kāds privātdetektīvu kantoris, kurš atrastu pierādījumus, ka to visu sagatavojis kniksu īpašnieks...100 punkti, ka tā dāma strādā īpašnieka labā..
Ak, tad īpašnieks uzsauca Kristapam penthausu? ...tagad skaidrs kāpēc...lai varētu kontrolēt un "piespēlēt" savas darbinieces...

  -1 [+] [-]

, 2019-04-05 10:48, pirms 5 gadiem
KP esot no izstagrama izdzēsies. Ķipa uzmetis 5 miljonus līdzjutēju

  +2 [+] [-]

, 2019-04-05 10:51, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: KP esot no izstagrama izdzēsies. Ķipa uzmetis 5 miljonus līdzjutēju
Tak konts jau ir atjaunots

  +6 [+] [-]

, 2019-04-05 13:05, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pat ESPN nav runājuši par to nevienā šovā īsti,jo droši viņiem ir pateikts,ka to nevar darīt.
Nevis nevar, bet ir liela iespēja, ka tas viss ir viena liela pīle, un nav jēga bojāt savu reputāciju/attiecības turpinot malt vienu un to pašu.

Pēc tam varēs nebrīnīties, ja Porzingis līdzigi kā Kurucs pasūtīs sportacentru, jo negribās runāt dzelteno lapeli, kas no ne-stāsta mēģina izspiest pēdējo sulu.

Viss izrunāts, gaidam policijas atzinumu un tiesas...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-05 13:20, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: KP esot no izstagrama izdzēsies. Ķipa uzmetis 5 miljonus līdzjutēju
Jau ir atpakaļ.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-05 13:29, pirms 5 gadiem
Jau ir atpakaļ... gudrāks, pieredzējušāks, nobriedušāks.. tipa "hui nas boļše nenajebjote

     [+] [-]

, 2019-04-05 16:34, pirms 5 gadiem
Zinu nav viegli atgriezties starp labākajiem.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-05 17:07, pirms 5 gadiem
dakots rakstīja: jānoalgo kāds privātdetektīvu kantoris, kurš atrastu pierādījumus, ka to visu sagatavojis kniksu īpašnieks...100 punkti, ka tā dāma strādā īpašnieka labā..
Ak, tad īpašnieks uzsauca Kristapam penthausu? ...tagad skaidrs kāpēc...lai varētu kontrolēt un "piespēlēt" savas darbinieces...
Tieši tā. Es arī uzskatu ka tā ir Dolana jau iepriekš izplānota un nu realizēta atriebības akcija KP par ... nu to mēs uzzināsim, kad KP izlems pastāstīt par notikumiem maiņas sakarā. Dolans ir atriebīgs cilvēks, ko pierāda regulāri.Nekas nebūtu zināms par incidentu ar ''iesūtīto kaimiņieni'', ja KP klausītu Dolanu it visā un būtu palicis NYK.

     [+] [-]

, 2019-04-05 21:38, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tieši tā. Es arī uzskatu ka tā ir Dolana jau iepriekš izplānota un nu realizēta atriebības akcija KP par ... nu to mēs uzzināsim, kad KP izlems pastāstīt par notikumiem maiņas sakarā. Dolans ir atriebīgs cilvēks, ko pierāda regulāri.Nekas nebūtu zināms par incidentu ar ''iesūtīto kaimiņieni'', ja KP klausītu Dolanu it visā un būtu palicis NYK.
Jap. Un Dolans to izdomāja pāris stundu laikā uzreiz pēc KP traumas.

     [+] [-]

, 2019-04-06 07:54, pirms 5 gadiem
Tagad iesaukai vienradzis vienmēr būs mazliet cita pieskaņa... Žēl, ka sabojājis reputāciju un iespējams visu karjeru. Juridiski neko droši vien nepierādīs un cietusī puse acīmredzami nav balta un pūkaina, bet pats fakts, ka nesavaldija savu apakšdaļu, un ielaidās ar velns zin ko, neko labu par Kristapu neliecina. Ja tiešām dzērumā bija vardarbīgs, tad pavisam sūdīgi.