Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Silvers pieļauj iespēju aizstāt Zvaigžņu spēli ar ko citu

Andrejs Siliņš

Silvers pieļauj iespēju aizstāt Zvaigžņu spēli ar ko citu
Adams Silvers. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisārs Adams Silvers, uzstājoties sporta analītikas konferencē slavenajā Masačūsetsas Tehnoloģiju institūtā, atzinis, ka Visu zvaigžņu spēle zaudē nozīmi un pieļauj iespēju nākotnē to aizstāt ar sportiski vērtīgāku turnīru.

Neraugoties uz izmaiņām Zvaigžņu spēles formātā, komisārs atzīst, ka pastāv problēma motivēt spēlētājus kaut daļēji nopietni pieiet pašai spēlei. Silvers izteica domu par iespēju aizvietot Zvaigžņu spēli ar kādu turnīru sezonas vidū vai pirms regulārās sezonas, kur tiktu izspēlēts atsevišķs kauss. Gluži kā Eiropā norisinās kausu izcīņas. Vēl viena ideja - vairākas komandas aizvadītu īsus turnīrus Eiropā vai Āzijā.

Šogad Visu zvaigžņu spēle norisinājās Šarlotā, un tajā Lebrona [Džeimsa] komanda ar rezultātu 178:164 uzvaru svinēja Jaņņa [Adetokunbo] komandu.

Tāpat komisārs Silvers atzina, ka apsvērtu iespēju saīsināt sezonu, ja tiktu piedāvāta nozīmīga alternatīva, kas palīdzētu nezaudēt ienākumus pēc regulārās sezonas spēļu skaita samazināšanas.

NBA regulārajā sezonā katrai komandai jāaizvada 82 spēles - pa 41 savā laukumā un izbraukumā. Ar savas divīzijas komandām jāspēlē četras reizes, Pret sešām no pārējo divu divīziju komandām jāspēlē četras reizes, bet pret atlikušajām četrām - trīsreiz. Tāpat divreiz jāspēlē pret katru otras konferences komandu.

Šī regulārā sezona tika sākta oktobra vidū un tiks noslēgta aprīļa pirmajā pusē.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2019-03-05 16:13, pirms 5 gadiem
Nadezhda Cup

  +1 [+] [-]

, 2019-03-05 16:26, pirms 5 gadiem
Nevajag izstiept to bezpriģeli 3 dienu garumā, tad būs OK.
un pašu spēli var aizstāt ar tiem pašiem sesdienas pārbaudījumiem, kuros piedalās dalībniki no All star komandām, tādā veidā veidojot savā strapā sacensību... Spēli aizstāt var ar citāda veida basketbolu. iespējams 3 pret 3, vai ko.... tālmetienos, gan citos pārbaudījumos jāpiedalās lielai daļai no komandas, lai nav tā, ka tikai snaiperi met truļus, bet arī tādi, kas nejēdz mest... Tak variantu daudz....

     [+] [-]

, 2019-03-05 16:27, pirms 5 gadiem
Bet vispār Silvers varētu sākt ar regulārās sezonas sakārtošanu, ja neuztaisīs parastu spēli par all-star spēli, kur nedrīkst spēlēt aizsardzībā un drīkst noskriet, tad varbūt zvaigzņu spēlei būs interese...
Citādi šobrīd katra komanda aizvada vismaz 50 zvaigzņu spēles sezonā, kad skatītāji ir redzējuši visādus gājienu, dankus, spēli bez aizsardzības un truļu plivināšanu

     [+] [-]

, 2019-03-05 16:46, pirms 5 gadiem
Tizlums

  -1 [+] [-]

, 2019-03-05 17:03, pirms 5 gadiem
Varētu atstāt 3p metienu un tad mīnusus uzspēlēt un vel kādu spēli tamlīdzīgi.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-05 19:03, pirms 5 gadiem
Vienkārši zvaigžņu spēles uzvarētāju komanda saņem prēmijas($$$). Melnie dēļ piķa ir gatavi darīt visu, ja motivāciju nevar atrast..

     [+] [-]

, 2019-03-06 07:48, pirms 5 gadiem
Nejauc melnos ar žīdiem?!?!?!!

P.s. uzvarētāji katrs saņem 100k. Tikai tas ir maz, ja par katru regulāro spēli saņem 500k.

     [+] [-]

, 2019-03-06 12:22, pirms 5 gadiem
3PT contest, dunk contest, skills challenge (bet sarežģītāku, nevis tupu skriešanu no viena laukuma gala uz otru) + kaut ko jaunu - mīnusus, vai ko tādu.
Zvaigžņu spēle ir garlaicīga un neskatāma, katru gadu paliek arvien garlaicīgāk, vienkārši bez piepūles un nekā interesanta pat nebija, bija protams danki, bet neviens tāds dēļ kā varētu krist no krēsla sajūsmā.
Varētu sadalīt East un West un, tad abas komandas krāj punktus un cīnās, katrā contestā cīnā gan no east, gan west un, tad kurš vairāk uzvar un sakrājis vairāk punktus visā weekend u.t.t.