Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" lūkos savaldīt buļļus

"Warriors" lūkos savaldīt buļļus
Viena no spēles pret "Bucks" skaistākajām epizodēm - Dorels Raits padara Stefena Karija piespēli no laukuma otra gala par rezultatīvu
Foto: AP

Šonakt pulksten 5:30 pēc Latvijas laika spēle Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) sāksies Andrim Biedriņam un Goldensteitas "Warriors", kas uzņems Čikāgas "Bulls". Spēles tiešraide arī NBA TV kanālā.

Čikāgas "Bulls" basketbolisti Oklendā ieradušies ar uzvarētām sešām spēlēm pēc kārtas, bet no pēdējām desmit, uzvaras bijušas deviņās reizēs. "Warriors" sestdienas pretinieki ir viena no visas līgas labākajām aizsardzības komandām, kas pēc ielaistajiem punktiem atrodas trešajā vietā (vid. sp. 91,9), bet pretinieku metienu precizitātē (42,4%) labākie. "Bulls" līderis ir trešo sezonu aizvadošais Deriks Rouzs, kurš ir viens no kandidātiem uz NBA sezonas vērtīgākā spēlētāja apbalvojumu.

Sezonas sākumā Čikāgas komandas galvenajam trenerim Tomam Tibodo nācās iztikt bez spēka uzbrucēja Karlosa Būzera, bet neilgi pēc šī spēka uzbrucēja atgriešanās no ierindas izgāja centrs Joakims Noā. Pamazām šis basketbolists tuvojas tam, lai atgrieztos uz laukuma, bet tuvākajās nedēļās "Bulls" vēl nāksies iztikt bez viņa. Tā kā kopā ar Būzeru buļļu groza apakšu pagaidām veido 38 gadus vecais Kērts Tomass, kurš ar saviem pienākumiem tiek galā itin veiksmīgi, lai arī šosezon ir otrs vecākais spēlētājs NBA (pirmais šajā kategorijā ir Šakils O'Nīls). No rezervistu soliņa garajā galā ievērojams palīgs ir otrgadnieks Tadžs Gibsons, bet pie minūtēm savā pirmajā gadā NBA tiek arī turku centrs Omers Asiks.

Nesen tika nosaukti "All-Star" sastāvi un no Austrumos trešajā vietā esošajiem "Bulls" tajā tika iekļauts vienīgi Rouzs. Čikāgas komanda cerēja uz vēl diviem spēlētājiem, kuri, viņuprāt, iederētos šādam godam - jau minētais Būzers, kā arī vieglais uzbrucējs Luols Dengs. Komandas rezultāti patiešām bijuši ļoti labi un 34 uzvaras pēc 48 spēlēm ir labākais rādītājs kopš 1997./1998. gada sezonas, kad "Bulls" kreklu nēsāja Maikls Džordans.

Salīdzinājumā ar pagājušo sezonu "Bulls" ir ievērojami spēcīgāks, jo attīstījies ne tikai Deriks Rouzs un līmenī ir citi līderi, bet klāt nāca labi rezervisti kā snaiperis Kails Korvers, atlētiskais aizsargs Ronijs Brūvers un saspēles vadītājs S. Dž. Vatsons, kurš pārnāca no Goldensteitas "Warriors". Abi pretinieki uzsākuši uzvaru sērijas - Čikāgai tās ir sešas uzvarētas spēles, bet "Warriors" basketbolisti pamanījušies tikt pie diviem panākumiem pēc kārtas. Pēdējā spēlē tika pieveikts Milvoki "Bucks" un būs iespēja gūt vēl vienu uzvaru pār austrumu krasta komandu. Naktī pēc spēles pret "Bucks" nepatikšanās iekūlās viens no "Warriors" rezervistiem Čārlijs Bels, kurš agrā piektdienas rītā tika aizturēts par braukšanu dzērumā. Pēc dažām stundām aizturējumā Belu savāca komandas biedrs Redžijs Viljamss.

Pēc divām spēlēm, kuras tika noslēgtas ar "double-double", ceturtdien šo patīkamo sēriju pārtrauca Andris Biedriņš, bet tas nenozīmē, kas sniegums nav bijis labs. Tieši otrādi, ar sešiem punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un pats svarīgākais ar trīs bloķētiem pretinieku metieniem Andris kaldināja "Warriors" uzvaru. Jācer, ka sestdienas vakarā Biedriņš spēs apvienot solīdu individuālo sniegumu ar veiksmīgu komandas spēli. Basketbola līdzjutējiem un Biedriņa faniem šonakt būs lieliska iespēja vēlreiz NBA TV tiešraidē skatīties "Warriors" un "Bulls" spēli, kuras sākums paredzēts pulksten 5:30.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM
San Francisco Bay Area — News, Sports,...

  -4 [+] [-]

, 2011-02-05 20:47, pirms 13 gadiem
nesavaldiis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-02-05 20:54, pirms 13 gadiem
nu nevajag buut tik pesimistiskiem...

  +6 [+] [-]

, 2011-02-05 20:59, pirms 13 gadiem
Biedriņš savaldīs

  +1 [+] [-]

, 2011-02-05 21:01, pirms 13 gadiem
Veiksmi AB un GSW!
P.S. Ja LAL zaudes, tad , man skiet, bus kartiga reforma Los Andzelosaa

  -3 [+] [-]

, 2011-02-05 21:08, pirms 13 gadiem
dzivis rakstīja: nu nevajag buut tik pesimistiskiem...
kas teica, ka viņi ir pesimistiski? par labu Biedriņa spēli un buļļu uzvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-05 22:12, pirms 13 gadiem
Dodiet Andrim bumbu!

  -2 [+] [-]

, 2011-02-05 22:34, pirms 13 gadiem
arvils rakstīja: Dodiet Andrim bumbu!
Andris Biedriņš > Prime Shaq

     [+] [-]

, 2011-02-05 23:16, pirms 13 gadiem
GSW ir pirmajā vietā visā līgā 3punktniekos, turklāt bullēni nav nemaz tādi monstri izbraukumā: tikai 11-10.

Ja GS kritīs trīnīši, it sevišķi spēles beigās, visādi var būt. Warriors, līdzīgi kā kaimiņu nāciju, ar prātu nesaprast..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-06 05:51, pirms 13 gadiem
Pagaidām Biedriņam labi iet... pēc 5 min, 4pts, 2rebs 2assits, ne?

     [+] [-]

, 2011-02-06 05:51, pirms 13 gadiem
IR KAADI VARIANTI?
livescorehunteraa visi raustaas...

     [+] [-]

, 2011-02-06 07:42, pirms 13 gadiem
Kādu spēli aizvada warriors! Kaut kas neticams, izskatās, ka piesitīs vienus no līgas līderiem, turklāt ne jau uzbrukuma spēlē. MVP kandidāts Rose izskatās nekāds salīdzinot ar gsw mazajiem. Ļoti laba aizsardzība warrioriem. Prieks skatīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja