Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Līgats

---GSW @ UTA---[LIVE][4:00][Diskusijas]

---GSW @ UTA---[LIVE][4:00][Diskusijas]
Varoņi mainās, vēsture paliek.

119 : 114

Jazz - Warriors

Pirmdienas naktī, pl. 4.00 pēc Latvijas laika, Goldensteitas "Warriors" aizvadīs pēdējo no trim izbraukuma sērijas spēlēm - mormoņu dzimtenē Soltleiksitijā viņus uzņems "Jazz". Piektdienas naktī kareivji piedzīvoja vēl vienu zaudējumu pret līgas pastarīti, šoreiz Minesotu 108:115. Šīs nakts pretinieki kareivjiem allaž ir bijuši ļoti neparocīgi un grūti apturami, tiesa šosezon Jūtas štata klubs traumu nomocīts vairs nav tik ciets rieksts un pašlaik mīņājas ap konferences 9. vietu, viņu līdzšinējā spēļu bilance gan ir pozitīva (19-15), atšķirībā no "Warriors" 10-25.

Kaut kas ar šo komandu nav tīrs. Pāris konspirācijas teorijas. "Warriors" šo sezonu zaudēja jau vasarā (mopēds+Eliss), otrs grūdiens nāca pēc Magetī iegādes un absolūti neveiksmīgā sezonas sākuma. Kohans, Rouels un Nellijs, jelkādā jauktā kombinācijā nonāk dziļas dilemmas priekšā, ko darīt ar šo sezonu? Norakstīt šo sezonu un sākt domāt par nākotni, daudz zaudējot, audzinot talantus un galu galā domājot arī par augstāku izvēles numuru drafta izlozē būtu diezgan prātīgi darīts skatoties no sportiskās puses. Bet, diez vai tas piestāvētu komandai, kura pēdējās divās sezonās, pēc Nellija pievienošanās, grieza apkārt visu līgu vienā lielā viesuļvētrā, liekot par sevi runāt kā par visaizraujošāko komandu ko skatīties. Apstādināt visu šo pasākumu nozīmētu ienākumu līknītes strauju lejupslīdi ikmēneša atskaitēs kas nonāk uz Kohana galda. Kareivju līdzjutēji ir pieraduši pie šī lielā drudža ko komanda ikreiz demonstrē savās mājās, liekot jumtam celties un skatītājiem pārvērsties par sesto laukuma spēlētāju. Komandas īpašnieki to lieliski apzinās, vēl jo vairāk, Kohans un Rouels kā biznesa cilvēki no tā vien iztiek. Te arī ir lietas melnā puse, kareivju organizācijā pie stūres ir cilvēki kuru intereses ir tālu no sportisko mērķu sasniegšanas, un šajā ziņā komandas līdzjutēji ir kā ķīlnieki pret pašu gribu. Viena no teorijām sevī ietver varbūtību, ka komanda lai nivelētu starp augstāku drafta numuru un tajā pašā laikā uzturētu šo mūžīgo "We believe" izmanto diezgan netīru taktiku, mājas spēlēs iet uz pilnu banku, bet tālāk no saviem skatītājiem izbraukumā vienkārši "sačko". Diemžēl arvien biežāk arī dzīvē sāk izpausties šī varbūtība, mājās tiek vinnēti "Celtics", izbraukumā bezgaumīgi zaudēts "Thunder" un "Timberwolves"... Neapšaubāmi, starp Kohanu, Rouelu un Mulinu, Nelsonu ir kaut kādas nesaskaņas un nesaderība šajā jautājumā kas sevī ietver komandas mērķus. Kareivju fani arvien skaļāk pārmet šiem pirmajiem diviem, par to, ka reāli no viņiem nav dzirdēts nekas par komandas tuvāko gadu stratēģiju un uzņemtā kursa virzienu. Trūkstot caurspīdīguma. Precīzi par situāciju šajā komandā varēsim pārliecināties pavisam drīz, kad atgriezīsies Magetī (šonakt) un Eliss (pēc pāris nedēļām), tad arī izdarīsim savus subjektīvos secinājumus.

Tikmēr jau šonakt atpakaļ pie šaujamieročiem atgriežas komandas "līderis" Magetī. Patīkami, ka Nelsons, atradis kur pieķerties (traumas sekas), nevilcinoties norādījis, ka šis puisis tiks iespēlēts kā pirmais no soliņa. Daudzi eksperti tieši šādu lomu redz kā visproduktīvāko šim spēlētājam, uznākot uz maiņu mainot spēles gaitu ar sodiem, ātriem punktiem. Līdz šim spēlējot vidēji 40 minūtes spēlē, nereti citi komandas biedri tā arī nav spējuši iejusties spēlē. Lai vai kā tur nebūtu, kareivju fani gaida no viņa brīnumus, spēju pārvarēt personisko ego un spēlēt komandas interesēs. Šonakt par to varēsim pārliecināties. Runājot par Jūtu, pēdējos pāris gadus kareivjiem viņa ir bijusi kā neatminama mīkla, lielā mērā pateicoties to līderu četrotnei Viljamsam, Kiriļenko, Okuram un Būzeram. Varenajās izslēgšanas spēlēs pirms vienas sezonas, savu roku efektīgi pielika arī Fišers, kurš tagad turpina to darīt "Lakers" krekliņā. Spēlējot bez Būzera, mormoņi atgādina precīzi tieši tādu pašu modeli kā pirms vairākiem gadiem "Jazz" bez Melouna. Džerijs Slouns aizvada jau 20 sezonu pie šīs komandas stūres un allaž viņa veiksmes faktors ir bijis tornis zem groza un ļoti labs pirmais numurs. Sezonas sākumā Jūtas vilcienu iebuksēja Viljamsa potītes trauma, tagad kad viņš ir atgriezies lielas likstas piemeklējušas arī otru atslēgas spēlētāju Būzeru. Vai ar to pietiks "Warriors" lai beidzot pārkāptu pāri šim nepārvaramajam grābeklim? Ja tā būtu mājas spēle, tad droši teiktu ka tas ir viņu spēkos, bet tā kā spēle notiks pārpildītajās Soltleiksitijas Energy Solutions Arena tribīnēs, tad jānopūšas divreiz un jāsaka, būs grūti...

Kadrs iz iepriekšējās spēles, pirms pēdējām "Warriors" spēlēm grozus piešauda arī Monta, lādē savus tipiskos pustālos - solis pāri trīspunktu līnijai un baaaanggg!

Skatīšanās iespējas tiks ieliktas tieši zem ekrāntapetes.

Gaidām spēli tikmēr līdz tai piedāvāju ielādēt aktuālās spēles ekrāna tapeti. Tāpat neaizmirstam par diskusijām un komentāriem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
NBA rezultātu tablo

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekrāna tapete (1024x768) šai spēlei.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Spēles saites:
1. Andromedanet
2. ATDHE
3. Sopcast (sola strīmot sākot ar 4 ceturtdaļu)


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-05 19:18, pirms 15 gadiem
Būs smagi, lai neteiktu vairāk! prieks, ka mEliss atkal uz pekām!
, 2009-01-05 19:19, pirms 15 gadiem
G.Basile rakstīja: Nu si spele gsw ir nemama
bet skatoties patiesībai acīs,ja nenotiek atkal kāds brīnums - nav gan
, 2009-01-05 19:19, pirms 15 gadiem
Apsveicu,Jāni ,ka esi kļuvis apr autoru,panākumus tev!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-05 19:40, pirms 15 gadiem
pechka rakstīja: Apsveicu,Jāni ,ka esi kļuvis apr autoru,panākumus tev!
vinsh jau sen ir tikai foruma meta
, 2009-01-05 19:44, pirms 15 gadiem
G.Basile rakstīja: Nu par cik nespeles Boozers un varbut Kirilenko un gsw spele majas tad viss var notikt
pārlasi rakstu, spēle notiek jūtā..
, 2009-01-05 19:56, pirms 15 gadiem
riepmetejs rakstīja: vinsh jau sen ir tikai foruma meta
Neizrunaajies,bus sliktas lietas,ja ,ko nesaprati tad raksti PM.
, 2009-01-05 20:09, pirms 15 gadiem
man kaut kaa nemaz nepatik ka sitie topiki tagad buus pie zinjaam
, 2009-01-05 20:12, pirms 15 gadiem
(cenzets) rakstīja: man kaut kaa nemaz nepatik ka sitie topiki tagad buus pie zinjaam
Jā, iespējams tiks vairāk piedirsti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-05 21:01, pirms 15 gadiem
kaa iepriekš speelee pret Bostonu pateicu,lai nesakat hop,pirms paarlekts graavis(Warriors 100% prognozeetaa zaude pret Celtics),taa GSW uzvilka čempionus! šoreiz arii teikšu,iztiksim bez prognozeem,jo tas ir sports,kur nekas,nekad,nevar buut skaidrs,iekams neatskan beigu signaals! tiekamies 4:00 p.s varbuut Nellijs pataupiijis paarsteiguma momentu,un Monta paraadaas laukumaa jau šonakt,ja jau tik intensiivi meetaa pa grozu!
, 2009-01-05 21:34, pirms 15 gadiem
ingars31 rakstīja: kaa iepriekš speelee pret Bostonu pateicu,lai nesakat hop,pirms paarlekts graavis(Warriors 100% prognozeetaa zaude pret Celtics),taa GSW uzvilka čempionus! šoreiz arii teikšu,iztiksim bez prognozeem,jo tas ir sports,kur nekas,nekad,nevar buut skaidrs,iekams neatskan beigu signaals! tiekamies 4:00 p.s varbuut Nellijs pataupiijis paarsteiguma momentu,un Monta paraadaas laukumaa jau šonakt,ja jau tik intensiivi meetaa pa grozu!
Tu man liekas buusi viens no retajiem,kursh to speeli skatiisies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-05 22:43, pirms 15 gadiem
(cenzets) rakstīja: man kaut kaa nemaz nepatik ka sitie topiki tagad buus pie zinjaam
Kļūdas labojums, protams ka diskusijas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-05 23:29, pirms 15 gadiem
Ar nepacietiibu gaidam speeli!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-05 23:35, pirms 15 gadiem
nba.com: NBA.com - Your source for all thats NBA - golden state pēdējā vietā
, 2009-01-05 23:39, pirms 15 gadiem
piilaadzis rakstīja: nba.com: NBA.com - Your source for all thats NBA - golden state pēdējā vietā
a tur tam 4alim tada fishka ka ja kada zaudee Thunder tad automatiski pedeja vietaa ta pagaidam tiesam bijis ar visam komandam kas zaudeja thunder sosezon
, 2009-01-05 23:40, pirms 15 gadiem
Es jutu ,ka buus.. uzvara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-06 00:30, pirms 15 gadiem
Mazaa_vaaveriite rakstīja: njaa taa sanaak. bet kaa fw d-liigas 3.speelees nebija izmetis nevienu 3p. hvz. moshk arii nemet. a varbuut tikai gadiijuma speles.. bet nu domaju ka driizak vinju panjema deelj skila peec atl.bumbaam, kuras vinjsh vaac pietiekami labi. vismaz peec statiem taa izskataas. bet nu ar youtube gan nevajag safanoties basii- tur jau katra speletaaja labaakie momenti ir. neko sliktu jau neliek tapec uzreiz taads iespaids, ka danko, met pari rokaam utt... un viss sanaak. bet nu, cik ir braakja to nemaz neredzam. .lai gan d-liiga manaa verteejumaa nekas spozh arii nav- taa pat kosta perovic pag sezonaa tur uzspeleeja. un vaaca ~15ppg un pat ap 20 bumbaam dazhas speles. tas pats bija ar patriku o`braienu. bet nu speletaaji jau nav suudiigi, tikai kaa iederas konkreetaas komandas speelee... katraa zinjaa bus labi paveerot.

dzheks spelejis arii bobcat`os. siikak neko nezinu tik redzeju foto....
nu ja būsim precīzi,tad K.Perovic tur meta ap 10pt spēlē un vāca 7bumbas
, 2009-01-06 00:39, pirms 15 gadiem
ja godīgi es nez kapēc gribu noskatīties šito spēli. Spaggette mūs šokēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-06 00:42, pirms 15 gadiem
Beidzot atkal skatīšos GSW spēli, kādas 5 pēdējās nav redzētas dēļ darba un dēļ tā, ka nopirku slidas. Sarauj GSW! Un, Jāni - kā vienmēr labs raksts, nedaudz sasmīdināji ar to daļu par Magetī
, 2009-01-06 01:23, pirms 15 gadiem
daidu briinumus no magetes
, 2009-01-06 02:27, pirms 15 gadiem
Cik tur koeficents totjikaa bija, 6x ka GSW vinnees?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-06 03:29, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: kāds kaut ko skatās?
U20 finalu!
, 2009-01-06 03:36, pirms 15 gadiem
derups rakstīja: U20 finalu!
kur var redzēt?
, 2009-01-06 03:37, pirms 15 gadiem
zinnezin rakstīja: kur var redzēt?
http://www.atdhe.net/live-tv-2036.html
, 2009-01-06 03:42, pirms 15 gadiem
derups rakstīja: http://www.atdhe.net/live-tv-2036.html
paldies! bet baigi raustās
, 2009-01-06 03:44, pirms 15 gadiem
zinnezin rakstīja: paldies! bet baigi raustās
Tagad saka raustities, pirms tam viss bija ok!!!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.