Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards komentē tvītu par atgriešanos ''Lakers'', Hārdens vēlējies spēlēt ar Volu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hovards komentē tvītu par atgriešanos ''Lakers'', Hārdens vēlējies spēlēt ar Volu
Dvaits Hovards. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Turpinās gatavošanās gaidāmajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai, kas sāksies 22. decembrī. Filadelfijas ''76ers'' basketbolists Dvaits Hovards intervijā komentējis savu dzēsto tvītu, kas lika manīt par atgriešanos ''Lakers'', sakot, ka tiešām uz brīdi tā uzskatījis, kamēr Džeimss Hārdens ietekmējis Džona Vola maiņu uz Hjūstonu.

Dvaits Hovards, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Losandželosas ''Lakers'', kļūstot par līgas čempioni, starpsezonas brīvo aģentu tirgus laikā izcēlās ar tvītu savā Twitter profilā, kas lika domāt par basketbolista atgriešanos ''Lakers''. Vēlāk ieraksts tika dzēsts un Hovards panāca vienošanos ar Doka Riversa trenēto Filadelfijas ''76ers''.

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai centra spēlētājs uzskatījis, ka saņems piedāvājumu no ''Lakers'', Dvaits Hovards atbildēja apstiprinoši: ''Vienā brīdī tā šķita. Tad arī radās slavenais tvīts, jo domāju, ka atgriezīšos Losandželosā. Viņi tomēr man neko nepiedāvāja un es to saprotu, jo tas ir bizness. ''Lakers'' izdarīja, ko uzskatīja par pareizu, un esmu pateicīgs organizācijai, ka deva man iespēju atgriezties un izcīnīt pirmo čempiontitulu. Viss notiek tā, kā tam jānotiek. Esmu saviļņots par lomu, kādu man saredz šeit.''

Tikmēr Hjūstonā pēc lielās maiņas, kurā Dāvja Bertāna nu jau bijušais komandas biedrs Džons Vols tika aizmainīts uz ''Rockets'' pret Raselu Vestbruku, arvien vairāk izplatās informācija par Džeimsa Hārdena ietekmi uz šo lēmumu. Iepriekš ''Rockets'' līderis kuluāros paziņoja, ka nevēlas spēlēt kopā ar Vestbruku, kā arī potenciāli labprāt tiktu aizmainīts no Hjūstonas uz Bruklinas ''Nets''. Tiek ziņots, ka šī ir maiņa, ko Džeimss Hārdens ir vēlējies, līdzīgi, kā laikā ar Krisa Pola iegūšanu no Losandželosas ''Clippers''. Nav gan zināms, vai ilgtermiņā basketbolists paliks Hjūstonā, jo attiecībā pret saviem komandas biedriem viens no līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem bijis ne sevišķi draudzīgs, savulaik izstumjot prom no vienības gan Krisu Polu, gan tagad Raselu Vestbruku.

2020./2021. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona tiks uzsākta 22. decembrī, kamēr Ziemassvētku dienā tiks aizvadītas katru gadu vienas no gaidītākajām spēlēm, kurās šoreiz ieplānota arī Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'' mačs pret čempioniem ''Lakers''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://sports.yahoo.com/harden-rep...

     [+] [-]

, 2020-12-04 17:29, pirms 3 gadiem
Ir daudz precizāks raksts kas notika ar Howardu un te nu Lakers bija tie kas spēleja spēles.. Un daudz gadijumos tas vienkarši nav zinams citiem. Viss ir ap Gazolu praktiski, Lakers saprata ka varēs iegūt viņu un Howardu atteica. Piekrītu CBS - Hardens paliks tik ilgi HOU, ja redzēs ka Walls ar Cousin un parējiem varēs pavilkt un tur kaut kas var sanākt

  +1 [+] [-]

, 2020-12-04 18:43, pirms 3 gadiem
Tas, ka no Vestbruka visi mūk vai atšuj sen jau ir skaidrs! Neciešams tips!
Hardens gan nav labāks. Primadonna, statistikas kačātājs, kuram titulu neredzēt kā .....

     [+] [-]

, 2020-12-04 18:45, pirms 3 gadiem
Diezvai ir daudzi las grib cimperlīgajam hardenam pienest bumbas, atradirs princese

     [+] [-]

, 2020-12-04 19:58, pirms 3 gadiem
EUcerin rakstīja: Tas, ka no Vestbruka visi mūk vai atšuj sen jau ir skaidrs! Neciešams tips!
Hardens gan nav labāks. Primadonna, statistikas kačātājs, kuram titulu neredzēt kā .....
Nu, nu. Kuri ir tie visi? Es gan zinu, ka bijušie komandas biedri ļoti labi par viņu izsakās.

     [+] [-]

, 2020-12-04 20:27, pirms 3 gadiem
loook ploik! rakstīja: Nu, nu. Kuri ir tie visi? Es gan zinu, ka bijušie komandas biedri ļoti labi par viņu izsakās.
Tur tā lieta, ka Westbrook=slikts komandasbiedrs ir pilnīgs fufelis. Manuprāt, šis radies tādēļ, ka RWB bieži bijis ass pret medijiem, kas ir saprotami un visa tā mediju uzpūstā beefa ar KD dēļ.

  +3 [+] [-]

, 2020-12-04 21:39, pirms 3 gadiem
EUcerin rakstīja: Tas, ka no Vestbruka visi mūk vai atšuj sen jau ir skaidrs! Neciešams tips!
Hardens gan nav labāks. Primadonna, statistikas kačātājs, kuram titulu neredzēt kā .....
Pilnigas mulkibas, tiesi Hardens visticamak ir ta princese seit ar savam diivas ambicijam. Par Vestbruku tikai labus vardus nakas dzirdet no komandas biedriem.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-04 22:28, pirms 3 gadiem
nekas Hjūstonai nesanāks.. ja jau Volam it kā būtu jāvada saspēle, kā tad Hardens bez bumbas jutīsies.. tur būs ķīselis

     [+] [-]

, 2020-12-05 20:06, pirms 3 gadiem
Hardens nepaliks hou bet ies uz Nets, ka jums saku. Un ņems gredzenu kopā ar Irvingu, Durentu un Kurucu! Šitā vinam pēdējā iespēja.