Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Austrumos labākais Džeimss, bet rietumos gods tiek Hārdenam

Austrumos labākais Džeimss, bet rietumos gods tiek Hārdenam
Džeimss Hārdens
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā par pagājušās nedēļas labāko spēlētāju Austrumu konferencē atzīts Lebrons Džeimss, savukārt rietumos gods ticis Džeimsam Hārdenam.

Klīvlendas "Cavaliers" sezonas ievadā piedzīvoja grīļošanos un spēles meklēšanu, bet pašlaik komandai ir garākā uzvaru sērija līgā – 11 panākumi pēc kārtas. Līdz šim pēdējā uzvara izcīnīta, savā laukumā ar piecu punktu pārsvaru pieveicot problēmu mocīto Memfisas "Grizzlies".

Rezultatīvākais spēlētājs laukumā bija Lebrons Džeimss, kurš iemeta 34 punktus, un viņš atzīts par nedēļas labāko basketbolistu Austrumu konferencē. Uzbrucējs vidēji spēlē iemeta 27,3 punktus, izdarīja 9,0 rezultatīvas piespēles, savāca 8,3 atlēkušās bumbas un palīdzēja komandai uzvarēt visos četros mačos.

Rietumu konferencē garākā uzvaru sērija pieder Hjūstonas "Rockets", kas izcīnījusi septiņus panākumus pēc kārtas un atrodas pirmajā vietā. Aizvadītajā naktī izdevās ar 118:95 viesos pārmācīt Losandželosas "Lakers", bet pirms tam izdevās arī Indianas "Pacers" grozā iemest 118 punktus, savā neielaižot vairāk par 100.

Par labāko rietumos atzīts Džeimss Hārdens, kurš ik maču iemeta 34,0 punktus un pievienoja 9,0 rezultatīvās piespēles un 7,3 atlēkušās bumbas. Pret "Pacers" viņš palika divu atlēkušo bumbu attālumā no triple-double, bet pret Bruklinas "Nets" pietrūka divas rezultatīvas piespēles.


, 2017-12-04 22:51, pirms 6 gadiem
Pag, cik bija Bostonai pēc kārtas?
, 2017-12-05 03:04, pirms 6 gadiem
puucinss rakstīja: Pag, cik bija Bostonai pēc kārtas?
16
, 2017-12-05 09:25, pirms 6 gadiem
puucinss rakstīja: Pag, cik bija Bostonai pēc kārtas?
bija
CLE vēl ir uzvaru sērija.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
11

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.