Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riverss - "Heat" treneris?

Andrejs Siliņš

Riverss - "Heat" treneris?
Lebrons Džeimss un Doks Riverss - vienā klubā?
Ne pārredzamā nākotnē...
Foto: AFP/Scanpix

Aiz okeāna izplatījušās runas, ka Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss varētu kļūt par šī paša darba veicēju Maiami "Heat" vienībā, taču pats speciālists šādas baumas noraida: "Kamēr trenēšu, būšu Bostonā."

"Nē, īsti nekad neesmu par to domājis. Esmu pārliecināts, ka esmu "ķelts" un tāds plānoju būt ilgu laiku, tik ilgi, kamēr strādāšu par treneri," pats Riverss ir pārliecināts par savu izvēli. Tā kā Riversam pašam savulaik bija jāsameklē pareizā ķīmija starp trim superzvaigznēm - Reju Alenu, Polu Pīrsu un Kevinu Gārnetu, trenerim ir arī atbilde uz to, kāpēc "Heat" supertrio Dveins Veids, Lebrons Džeimss un Kriss Bošs vēl nav spējīgi attaisnot pirms sezonas uz sevi liktās cerības.

"Tas vienkārši prasa laiku. Kad pats pirmo reizi sastapos ar šo problēmu, sapratu, ka tieši zvaigznēm tas ir visvairāk vajadzīgs. Lomu spēlētāji ir lomu spēlētāji. Ja zvaigznēm jākļūst par tādiem, viņi var salūzt. Laiku prasa tas, lai viņi aprastu viens ar otru un nestātos viens otram ceļā," zina teikt Riverss. "Laiku prasa tas, lai katrs atrastu savu spēles ritmu. Pienāks brīdis, kad viņiem aizies spēle, un viņi kļūs par komandu, kas apspēlēs Orlando, Čikāgu un Atlantu. Mums ar to būs jātiek galā, mēs zinām."

Izmantotie resursi:
WEEI | Boston Sports News - Red Sox, Patriots,...

 +17 [+] [-]

, 2010-12-04 09:53, pirms 13 gadiem
Nekad. Riverss - 2.lielākais ķelts aiz Pierce.

 +21 [+] [-]

, 2010-12-04 09:59, pirms 13 gadiem
Labais raksts,pats uzdod jautajumu,kuraa atbilde zinama!

     [+] [-]

, 2010-12-04 10:16, pirms 13 gadiem
MH vnk jāaizmirst par titulu un PO, jāmēģina spēlēt katra spēle kā pēdējā. Jo pašlaik izskatās, ka tie sadomājušies sevī "ceļarulli" un neko nedara labā, lai uzlabotu sniegumu...

  -1 [+] [-]

, 2010-12-04 10:37, pirms 13 gadiem
D-Wade un Lebronan izskatās ka nav problēmu, bet Krisam gan tā grūtāk ar savas lomas apzināšanos HEAT!

  +4 [+] [-]

, 2010-12-04 10:44, pirms 13 gadiem
Norther rakstīja: D-Wade un Lebronan izskatās ka nav problēmu, bet Krisam gan tā grūtāk ar savas lomas apzināšanos HEAT!
Kadu Heat spēli esi redzējis? Tieši Veidam ar Džeimsu ir problēmas saspēlēties. Viņiem vajadzīgā vieta laukumā ir tik liela, ka viņiem abiem uz laukuma vietas nepietiek, un visai pārējai komandai nav kur rotēt, kur izrastīt aizsardzību, lai nemaisītos abiem pa kājām... Tā arī ir galvenā problēma, pozicionālais uzbrukums ar abiem vienlaicīgi laukumā.

  +3 [+] [-]

, 2010-12-04 10:45, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Kadu Heat spēli esi redzējis? Tieši Veidam ar Džeimsu ir problēmas saspēlēties. Viņiem vajadzīgā vieta laukumā ir tik liela, ka viņiem abiem uz laukuma vietas nepietiek, un visai pārējai komandai nav kur rotēt, kur izrastīt aizsardzību, lai nemaisītos abiem pa kājām... Tā arī ir galvenā problēma, pozicionālais uzbrukums ar abiem vienlaicīgi laukumā.
Tāpēc arī pret Cavs reti kad abi bija laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-04 10:50, pirms 13 gadiem
Tikai baumas!

  -2 [+] [-]

, 2010-12-04 10:51, pirms 13 gadiem
Teniss rakstīja: Tāpēc arī pret Cavs reti kad abi bija laukumā
Tas ir visās spēlēs, ne tikai pret Cavs.
Viņi abi var saspēlēties ātrā skrienošā spēlē, tad arī rodas tie sezonas sākumā ierastie hailaiti. Bet tā problēma ir jārisina, jo Play-Off, nekāds labums komandai nabūs, ja viens no viņiem sēdēs uz soliņa.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-04 10:51, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: nah viņiem vispār treneri?
Nah tev šai portālā profilu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-12-04 11:12, pirms 13 gadiem
Stulbākās baumas šosezon!

  +3 [+] [-]

, 2010-12-04 12:11, pirms 13 gadiem
Pienāks brīdis, kad viņiem aizies spēle, un viņi kļūs par komandu, kas apspēlēs Orlando, Čikāgu un Atlantu.

o jom, tikai tad, kad aizies spēle, tad varēs šīs komandas apspēlēt. kam tad būs jānotiek, lai lakers vai celtics apspēlētu

  -1 [+] [-]

, 2010-12-04 12:44, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas ir visās spēlēs, ne tikai pret Cavs.
Viņi abi var saspēlēties ātrā skrienošā spēlē, tad arī rodas tie sezonas sākumā ierastie hailaiti. Bet tā problēma ir jārisina, jo Play-Off, nekāds labums komandai nabūs, ja viens no viņiem sēdēs uz soliņa.
Nav izdevies sekot visām spēlēm līdzi, bet vienīgais, kas šai komandai ir vajadzīgs ir treneris - stingra personība, kā arī pašiem spēlētājiem jāiet uz izvirzīto mērķi. ASV tika pazemoti, visi savācās, treneris bija lielisks - mērķis sasniegts. Miami jādara tas pats, jo šobrīd treneris nav spējīgs ietekmēt komandu (nomaiņa vai jādara lietas savādāk), savukārt paši spēlētāji ir jau pazemoti, bet tāpat manuprāt neiet uz mērķi, šobrīd vairāk izskatās just for fun basketball, varbūt iemidzina visus un play-off spēlēs, kā kontenderi. Katrā gadījumā Heat bez vismaz trīs tituliem neizpaliks.

     [+] [-]

, 2010-12-04 12:48, pirms 13 gadiem
Mandaliina rakstīja: MH vnk jāaizmirst par titulu un PO, jāmēģina spēlēt katra spēle kā pēdējā. Jo pašlaik izskatās, ka tie sadomājušies sevī "ceļarulli" un neko nedara labā, lai uzlabotu sniegumu...
par titulu šogad mož arī var aizmirst, bet playoff būs noteikti, pēc uzvaras pēc cavs visa komanda zin ka James ir gatavs un domāju, ka spēle aizies, cik tad ilgi 3 superzvaigznes var zaudēt!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-04 13:02, pirms 13 gadiem
Tenisam var daļēji piekrist...
bet man tgd lasot NBA rakstus pa Heat un ap šo visu, liekas šādi tas, ka viņiem vjd kādu atspēriena spēli starp to, kas viņi bija un pa to ,kas viņi vēlas būt...
LBJ tā spēle šī pret Cleveland, Bosh nevajadzēja - viņam vjd atrast lomu komandu, viš to atrada pēc pārunām ar LBJ. Wade jāatrod sava loma komandā - visticamāk, ka viš būs pilnīgi vesels + kad atgriezīsies Miller, tad būs apmēram skaidrs mazo spēlētāju rotācija...
Ar šo pēdējo spēli, ko aizvadīja spēli pret Klīvlendu, tā bija atslēgas spēle MIA Heat kā komandai, un domājams tgd tikai ies uz augšu, jo tagad viņi sajūt viens otru u rezultāti neizpaliks. tgd domājams būs cerarullis daudzām komandām. mmm pa bumbas sadalīšanu starp LBJ un Wade - viņi to pierādīja pret Klīvlendu var jebkurā brīdī... vai viņi maldināja visus vai ko. bet tas viņiem nav problēma, galvenā problēma ir tā, ka Wade jābūt tāda tipa spēlētājam kā Kobijam,kurš var iemest jebkādu metienu no jebkurienes, + pēdējās spēlēs viņi viens otru labi papildina. + Bosh apakšas un outsidē ir okei..

TGD pēc Cavs - Heat spēles. redzēsim arvien patieso Heat spēli. kad atnāks Miller - jāieliek rotācijā un tā lietiņa darbosies
es domāju šī bija CLutch spēle priekš Heat. un tagad visas lietas uz augšu, un kalendārs ar pateicīgs to pierādot...

  -1 [+] [-]

, 2010-12-04 13:49, pirms 13 gadiem
Augstsolis Biezpienkūkā rakstīja: Pienāks brīdis, kad viņiem aizies spēle, un viņi kļūs par komandu, kas apspēlēs Orlando, Čikāgu un Atlantu.

o jom, tikai tad, kad aizies spēle, tad varēs šīs komandas apspēlēt. kam tad būs jānotiek, lai lakers vai celtics apspēlētu
Būs jāpiealgo labāks sastāvs. Kļūda bija parakstīt tik garu līgumu, jo pēc laika visi apzināsies, ka vajadzēja atstāt vairāk vietas līdz algu griestiem, lai piealgotu vēl kādu palīgu (centru vai saspēlnieku).
Gan jau uz nākamo sezonu kaut ko izdomās šie
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-12-04 15:20, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Viens jau ir, gan jau šī gadsimta laikā tiks pie vēl viena, pēc tam tālākā nākotnē moš paņems vēl vienu.
Taviem mīļajiem celtics šis vispār ir pēdējais gads kad viņi var vinnēt čempionātu ja paveiksies un izdosies tikt pāri Heat

  -1 [+] [-]

, 2010-12-04 15:35, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: nah viņiem vispār treneri?
zelta vārdi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja