Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Veterāns Čendlers pēc līguma izpirkšanas pievienosies Losandželosas "Lakers"

Veterāns Čendlers pēc līguma izpirkšanas pievienosies Losandželosas "Lakers"
Taisons Čendlers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Fīniksas "Suns" ar savu centru Taisonu Čendleru ir vienojusies par līguma pēdējā gada izpirkumu, un paredzams, ka 36 gadus vecais veterāns karjeru turpinās Losandželosas "Lakers".

Tik agri sezonas gaitā Nacionālajā basketbola asociācijā līgumi tiek izpirkti reti – novembrī pēdējoreiz tas notika 2014. gadā, kad tika izpirkts Goldensteitas "Warriors" spēlētāja Nemaņas Nedoviča līgums. Čendlers 2015. gada vasarā ar Fīniksas "Suns" noslēdza 52 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu uz četrām sezonām, un līguma pēdējā gada vērtība bija 13,6 miljoni dolāru.

Čendlers bija "Suns" pamatcentrs, taču iepriekšējās divās sezonās aizvadīja vien aptuveni pusi spēļu, savukārt šīs sezonas sākumā viņš visos septiņos mačos, kuros piedalījās, devās uz maiņu. Čendlers vidēji laukumā bija vien 12,7 minūtes, guva 3,7 punktus un izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas. Iepriekšējā sezonā viņš 46 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 25,0 minūtes, guva 6,5 punktus un izcīnīja 9,1 atlēkušo bumbu.

Amerikānis iepriekš spēlējis arī Čikāgas "Bulls", Ņūorleānas "Pelicans", Šārlotas "Hornets", Dalasas "Mavericks" un Ņujorkas "Knicks", bet karjeru acīmredzot turpinās Lebrona Džeimsa jaunajā komandā Losandželosas "Lakers", kurai ārkārtīgi nepieciešams pastiprinājums garajā galā. Gaidāms, ka Čendlers būs rezervists, bet pamatcentra lomu saglabās no Goldensteitas "Warriors" pārnākušais Džaveils Makgī, kurš negaidīti labi sācis sezonu, vidēji 27,1 minūtē tiekot pie 15,1 punkta, 7,7 atlēkušajām bumbām, 3,6 bloķētiem metieniem, 1,2 rezultatīvām piespēlēm un 1,8 kļūdām.

Čendlera minimums, uz ko viņš varēs pretendēt, būs 2,1 miljons dolāru. "Lakers" sezonu sākusi ar četrām uzvarām un pieciem zaudējumiem, Rietumu konferencē ieņemot desmito vietu, bet "Suns" ar bilanci 1-7 ir pēdējā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Tyson Chandler bought out by Phoenix Suns, eyes...


, 2018-11-04 17:09, pirms 5 gadiem
leikeri savāks visus veterānus un sezonas beigās spēka nepietiks pleyiem... savus punktus jau savāks, tikai tās traumas,traumas
, 2018-11-04 18:13, pirms 5 gadiem
Varbūt varētu paņemt kādu kurš aizsardzībā kājas var pavilkt
Ja tā nopietni,tad viņiem garo vajadzēja
, 2018-11-04 18:59, pirms 5 gadiem
Lebis visaadus musarus vaacot vel beigaas pat bez PO paliks
, 2018-11-04 19:21, pirms 5 gadiem
markuss_riva_106320067041700 rakstīja: Lebis visaadus musarus vaacot vel beigaas pat bez PO paliks
varētu pat teikt, ka smieklīgi, ja vien nebūtu jāapdomā pēdējā reize, kad viņš NEBIJA finālā... ko retais spēj atcerēties...
, 2018-11-04 19:24, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: varētu pat teikt, ka smieklīgi, ja vien nebūtu jāapdomā pēdējā reize, kad viņš NEBIJA finālā... ko retais spēj atcerēties...
nu kaa Doncics, joprojaam 5pp rezervists???
, 2018-11-04 21:35, pirms 5 gadiem
Šis papildinājums varētu būt labs jaunajiem, lai mācās no šī fujaka.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
16

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
3

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).