Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Atkinsons: "Kurucs visas nometnes garumā bijis neliels pārsteigums. Talantīgs spēlētājs"

Atkinsons: "Kurucs visas nometnes garumā bijis neliels pārsteigums. Talantīgs spēlētājs"
Kenijs Atkinsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas pārbaudes spēlē Bruklinas "Nets" savā laukumā ar 102:107 piekāpās Ņujorkas "Knicks". Atzīstamu debiju "Nets" rindās aizvadīja Rodions Kurucs, kurš 12 minūtēs guva 13 punktus, un viņa enerģisko pienesumu novērtēja arī komandas galvenais treneris Kenijs Atkinsons.

"Patika, ar kādu enerģiju viņš darbojās laukumā," tā savu sakāmo par Rodionu Kurucu ievadīja komandas galvenais treneris Kenijs Atkinsons. "Viņš ir talantīgs čalis. Viņš ir garš. Viņš labi devās uz groza apakšu. Aizsardzībā parādīja labas iezīmes. Klau, treniņnometnes laikā daudz runājām par Kerisu [Levertu] un citiem, bet Rodions ir bijis neliels pārsteigums. Viņš ir basketbolists, kurš var spēlēt vairākās pozīcijās. Viņa ātrums ir labāks nekā domāju. Esmu apmierināts ar to, kā viņš spēlēja, un ļoti patika enerģiskā atdeve laukumā."

Kurucs laukumā nāca ceturtās ceturtdaļas sākumā un aktīvi darbojās laukuma abos galos. Viņa sniegumu nevarēja palaist garām, un latvietis sev atvēlēto laiku izmantoja lietderīgi – 13 punkti, četras atlēkušās bumbas, četras reizes atbruņoti pretinieki un divas rezultatīvas piespēles. Tāpat vēl vairākas labas piespēles neizmantoja komandas biedri.

"Piespēlēšanā viņš nodemonstrēja ļoti labus instinktus. Lieta, kas man patika – ka viņā nemājo bailes. Viņš dodas cīnīties un neviens netiek apžēlots. Viņš bija agresīvs un enerģisks. Saulainā vieta visā mūsu mačā. Domāju, ka viņa sniegums ļoti palīdzēja mūsu trešajai brigādei," latvieti uzteikt turpināja Atkinsons.

"Patiesībā tas bija ļoti emocionāls brīdis, jo pagājušajā gadā nespēlēju. Tas bija patīkams brīdis, kuru izbaudīju," par debiju teica Kurucs, kurš līdz šim pārstāvēja "Barcelona", taču lielajā komandā pie teikšanas īsti netika. "Izbaudīju katru laukumā pavadīto minūti. Centos visas emocijas iesūkt sevī."

Pirms ceturtās ceturtdaļas "Nets" atradās iedzinējos ar 71:81, taču Kuruca sniegums palīdzēja pietuvoties – pēc viņa realizētajiem soda metieniem rezultāts kļuva 98:99. "Domāju, ka komandai pienesu enerģiju. Varu palīdzēt aizsardzībā. Darīšu visu, ko prasīs treneris, lai palīdzētu savai komandai. Centīšos parādīt labāko sniegumu, centīšos laukumā atdot visu."

"Kādas iespējas treneris man dos, tās arī ņemšu. Izmantošu savas iespējas. Kad došos laukumā, to izmantošu līdz galam. Spēlēšu ar lielu pašatdevi, uz 100%, un tad jau redzēsim, ko treneris Kenijs lems," norādīja Kurucs.

Atkinsons pauda, ka viņam bija plāns Kurucu pārbaudīt jau pirmajā pārbaudes spēlē. Protams, situācijai talkā nāca vairāku basketbolistu savainojumi, ļaujot latvietim tikt pie ilgākām minūtēm. "Kurucs to nopelnīja. Viņš to visu nopelnīja nometnes laikā. Katru reizi, kad viņš devās laukumā treniņspēlēs, viņš atstāja iespaidu. Un tagad viņš vēlreiz apstiprināja, ka ir talantīgs, talantīgs spēlētājs."

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/nets/news/2018/...
https://www.netsdaily.com/2018/10/4...


, 2018-10-04 11:22, pirms 6 gadiem
"...ar labiem vārdiem latvieti aprunāt turpināja Atkinsons" Aprunāt
, 2018-10-04 11:25, pirms 6 gadiem
hmm, laiks rādīs vai šī ir ierastā amīšu slavināša, vai tam visam apakšā arī ir reals pamats Kurucam tikt komandā jau no sezonas sākuma. Tas būtu tikai forši, ja tā notiktu. Cerams zēns izaugs par labu kapli un neateiks izlasei, kad varēs tikt. Kautkā baigās bažas par viņu, cerams vectēvs iedos pa kupri, lai mauc kapāt arī izlasē.
, 2018-10-04 11:31, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: hmm, laiks rādīs vai šī ir ierastā amīšu slavināša, vai tam visam apakšā arī ir reals pamats Kurucam tikt komandā jau no sezonas sākuma. Tas būtu tikai forši, ja tā notiktu. Cerams zēns izaugs par labu kapli un neateiks izlasei, kad varēs tikt. Kautkā baigās bažas par viņu, cerams vectēvs iedos pa kupri, lai mauc kapāt arī izlasē.
Tieši tā! Par izlasi es vēl nesteigtos, jo tur tīro naudas jautājums būs. Bai LBS spēs pavilkt.
, 2018-10-04 13:23, pirms 6 gadiem
Garbage time? Pie -4 to tagad sauc par garbage time?
, 2018-10-04 13:25, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: hmm, laiks rādīs vai šī ir ierastā amīšu slavināša, vai tam visam apakšā arī ir reals pamats Kurucam tikt komandā jau no sezonas sākuma. Tas būtu tikai forši, ja tā notiktu. Cerams zēns izaugs par labu kapli un neateiks izlasei, kad varēs tikt. Kautkā baigās bažas par viņu, cerams vectēvs iedos pa kupri, lai mauc kapāt arī izlasē.
Kurš tad spēs samaksāt tiem NBA džekiem apdrošināšanu?
Es domāju, Šneps lūdz Dievu, ka tikai sīe atteiktu
, 2018-10-04 14:02, pirms 6 gadiem
Sportacentra komentāru dižgari var šoreiz savas mutes aizvērt ciet. Tas, ka stulbā Barcelona nomarinēja viņu uz beņķa un darīja visu, lai viņš netiktu spēlēt, tagad kož pirkstos. Es esmu vairāk kā pārliecināts, Rodions dabūs spēlēt daudz, jo viņa augums ir ļoti pievilcīgs Amerikāņiem, rokas ļoti labas, stīli nāca patiesībā ļoti viegli, viņam ir iekšā liels potenciāls, ko es ceru Nets spēs izmantot.
, 2018-10-04 14:32, pirms 6 gadiem
Neviens netiek "apžēlots" 😂
psc tādi tulkojumi.. 😀
, 2018-10-04 14:34, pirms 6 gadiem
"Saulainā vieta visā mūsu mačā" 😁😁😁
, 2018-10-04 14:53, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Kurš tad spēs samaksāt tiem NBA džekiem apdrošināšanu?
Es domāju, Šneps lūdz Dievu, ka tikai sīe atteiktu
Apdrošināšana ir atkarīga no līguma summas, Kurucu un Bertānu vēl varēsim kādu laiku atļauties, bet KP visdrīzāk savu pēdējo spēli jau ir aizvadījis izlasē, ja vien pats nesegs apdrošināšanu, kā to ir darijis Dirks.
, 2018-10-04 15:59, pirms 6 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Apdrošināšana ir atkarīga no līguma summas, Kurucu un Bertānu vēl varēsim kādu laiku atļauties, bet KP visdrīzāk savu pēdējo spēli jau ir aizvadījis izlasē, ja vien pats nesegs apdrošināšanu, kā to ir darijis Dirks.
KP gadījumā - par kādu summu vispār būtu runa?
, 2018-10-04 16:35, pirms 6 gadiem
Brože visā savā krāšņumā
, 2018-10-05 17:34, pirms 6 gadiem
elmurcis rakstīja: KP gadījumā - par kādu summu vispār būtu runa?
Ar viņa nākamo līgumu un traumu kuru tagad ārstē - uhhh.. tā tik būs summa...
, 2018-10-18 20:18, pirms 6 gadiem
Kidd rakstīja: "Saulainā vieta visā mūsu mačā" 😁😁😁
un arī "Piespēlēšanā viņš nodemonstrēja ļoti labus instinktus" droši vien "piespēļu izjūta" vai "spējas piespēlēt" būtu atbilstošāk, bet ne jau instinkti
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
60

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.