Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" interesējas par Simonsu, saspēles vadītāju izvēle kļūst arvien mazāka

Agris Suveizda

"Knicks" interesējas par Simonsu, saspēles vadītāju izvēle kļūst arvien mazāka
Džonatons Simonss
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņujorkas "Knicks" esot izrādījusi interesi par 27 gadus veco Sanantonio "Spurs" aizsargu Džonatonu Simonsu, vēsta ESPN.

Nedraftētais Džonatons Simonss aizvadīja otro gadu Nacionālajā basketbola asociācijā. Regulārajā sezonā amerikānis piedalījās 78 spēlēs, astoņas sākot starta pieciniekā, vidēji laukumā bija gandrīz 18 minūtes un guva 6,2 punktus. Izslēgšanas spēlēs viņam 15 mači (četri starta pieciniekā), vidēji 20 minūtes un 10,5 punkti.

Viena no galvenajām pozīcijām, kurā šovasar būs jāatrod starta sastāva spēlētājs, protams, būs saspēles vadītājs, tomēr izvēles iespējas brīvo aģentu tirgū kļūst arvien mazākas. Džefs Tīgs karjeru turpinās Minesotas "Timberwolves", Rikijs Rubio pievienojās Jūtas "Jazz", bet Drū Holidejs nolēma palikt Ņūorleānas "Pelicans". Savukārt cits "Knicks" interešu objekts Darens Kolisons, ar kuru Ņujorkas pārstāvji bija paguvuši arī sazināties, nolēmis atgriezties Indianas "Pacers", piekrītot divu gadu līgumam par 20 miljoniem dolāru.

"Pacers" sastāvā Kolisons spēlēja no 2010. līdz 2012. gadam, bet iepriekšējās trīs sezonas pavadīja Sakramento "Kings". Aizvadītajā regulārajā sezonā viņam 68 spēles, vidēji 30 minūtes, 13,2 punkti un 4,6 rezultatīvas piespēles. Potenciālo jaunpienācēju lokam arvien samazinoties, tika runāts, ka par "Knicks" prioritāti kļuvis Džordžs Hils, kurš Jūtas "Jazz" sastāvā 49 spēlēs regulārajā sezonā guva 16,9 punktus un izdarīja 4,2 rezultatīvas piespēles.

Tomēr arī 31 gadu vecā Hila pārcelšanās uz "Knicks" kļūst mazāk ticama. Hils esot ieradies Losandželosā, lai runātu ar "Lakers" vadību, un abas puses esot tuvu viena gada līgumam. Hils varētu kļūt par drafta otrā numura Lonzo Bola skolotāju. Joprojām netiek izslēgta iespēja turpināt sadarbību ar Deriku Rouzu. Viņš gan neesot "Knicks" pirmā prioritāte, un daudz kas būtu atkarīgs no līguma finansiālās puses, turklāt Rouzs nule kā esot ticies ar Milvoki "Bucks" pārstāvjiem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...
https://twitter.com/wojespn/status/...
https://twitter.com/IanBegley/statu...
Darren Collison takes $20 million, 2-year deal...

  +4 [+] [-]

, 2017-07-04 11:21, pirms 7 gadiem
Knicks ir jādomā par rebuild, nākamgad ir jādod spēlēt KP, Willijam un Ntilkinam. Knicks tādam gadījumam varētu paņemt veterānu Rondo un noslēgt 2-3 gadu līgumu, jo rebuild ir jābeidz līdz ar Noah līgumu. Pēc 3 gadiem vajadzētu būt nopietnai pretendentei vismaz par top5 konferencē, bet līdz tam derētu vismaz vēl viens labs drafta picks 2-3 numura pozīcijā.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-04 11:24, pirms 7 gadiem
Visi jau sūdzās par Steve Mills flegmātismu, kopija Filam. Man liekas, ka beigās pat Rose aizies uz citu komandu, un tad NYK būs vēl bēdīgākā stāvoklī kā bija. Vienīgā cerība, ka Carmelo darījumā varētu dabūt kādu ārējo, bet ar PG baigi švaki. Domāju, ka tas nav uz labu, NYK var vispār atrastiem 76ers vietā nākamsezon ja tā turpinās.

  +8 [+] [-]

, 2017-07-04 11:26, pirms 7 gadiem
NYK kā tīnis pirmajā ballītē - "izrāda interesi" bet visas foršās dāmas noceļ citi džeki un siekalainais tīnis iet mājās, lai vienatnē..

     [+] [-]

, 2017-07-04 11:47, pirms 7 gadiem
Diezgan dīvaina NYK politika šo laiku bijusi, ka reāli nav neviena laba saspēles vadītāja. To varētu iedomāties par kādu no zemo līmeņu turnīriem, ne jau nu par NBA klubu. kautkādus mistiskos traumētos iepriekš paraksta, puslīdz labos aiztreido un vēl brīnās par to, ka lūzeru vietu ieņem līgā.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 11:49, pirms 7 gadiem
Var kāds man zinātājs paskaidrot šos algu limitus? jeb vai vnk NKY ir sūdīga vadība un menedžements.

Kā GSW un CLE, ar spēlētājiem, paraksta miljonu līgumus, kur saskaitot 6 dārgākajiem spēlētājiem, alga jau ir pāri pa 115 mlj., bet NYK viss sastāvs, kas ir šobrīd sastāda ~70mlj.

Ok, es saprotu, ir, jāmaksā luxury tax, bet vai tiešām nevarētu paņemt normālu vidēja līmeņa spēlētājus, lai komanda nebūtu miskaste?

Vienīgo iemeslu, ko es redzu, ir tas, ka daudz samaksāts luxury tax, jau iepriekšējos desmit gados, un vairāk negrib maksāt, bet nu visādi citādi, man kaut kā šī sistēma nav izskaidrojama, citiem ir sastāvi, kā NBA pro līgai, citi varētu cerēt uz uzvaru D-līgā

  -1 [+] [-]

, 2017-07-04 11:54, pirms 7 gadiem
Rozīts pats gribot uz Bucks! Ja Karamele aiziet, Knicks varēs cīnīties, lai nebūtu pēdējie konferencē, pagaidām neizskatās, ka ar ko nopietnu papildināt sastāvu sanāks.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-04 11:56, pirms 7 gadiem
Nafig to simmonsu, šisbgads jaupurē, jo vadība nekāda un labie roosteri neies tagad pie knicks ja ir izvēle, pat par lielām naudām, Noah ligums ir kā baļķis, no kur jatiek prom, slims phils bija sledzot to ligumu,

Melo uz rocketiem, jāiet uz jaunību un entuziasmu, a ja kas Rose uz bukiem..

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 11:57, pirms 7 gadiem
Netanko slikti.Tanko atkal slikti.
Apbrīnojama loģika jums..Paņems kādu vet pg,un frenks spēlēs,kā pirmais numurs...

  +3 [+] [-]

, 2017-07-04 12:00, pirms 7 gadiem
Varētu atrast kādu labu saspēlnieku Eiropā.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 12:02, pirms 7 gadiem
Ņitkins vai tad nav europietis? xD

Vel cerība uz rondo, bet maza, jāgaida Melo 3 komandu treids tad manīs.. Rocketi kautko muhljās

  +2 [+] [-]

, 2017-07-04 12:07, pirms 7 gadiem
Vai tad Spurs neteica, ka vēlas Simonsu atpakaļ, nav vēl parakstīts? Katrā ziņā, kad pats Simonss uzzinās, ka viņu grib NY, aizies uz Spurs ofisu un parakstīs uz jebkādiem nosacījumiem.

P.s. Rouzs noteikti būs "superlabs" laukumā, ja NY neko jēdzīgu nedabūs (un tā arī izskatās, ka nedabūs), zinādams, ka viņš bija komandas pēdējā opcija.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 12:10, pirms 7 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: Ņitkins vai tad nav europietis? xD

Vel cerība uz rondo, bet maza, jāgaida Melo 3 komandu treids tad manīs.. Rocketi kautko muhljās
vēl kādu līdzīgi kā Philai pagājšgad bija Rodrigezs sākumā labs

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 12:17, pirms 7 gadiem
Lai paņem pa lēto D.Wiliamsu, lai skolo jauno frnacūzi. Simonsu varētu parakstīt, tad jau komanda izskatītos kaut cik normāla.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 12:37, pirms 7 gadiem
NYK pieder taču tiesības uz Rouzu,un nebrīnītos,ka ar Rouzu uztaisītu sign and trade ar tiem pašiem Bucks,un pretī dabūtu Deliju un droši kādu picku

     [+] [-]

, 2017-07-04 12:40, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Visi jau sūdzās par Steve Mills flegmātismu, kopija Filam. Man liekas, ka beigās pat Rose aizies uz citu komandu, un tad NYK būs vēl bēdīgākā stāvoklī kā bija. Vienīgā cerība, ka Carmelo darījumā varētu dabūt kādu ārējo, bet ar PG baigi švaki. Domāju, ka tas nav uz labu, NYK var vispār atrastiem 76ers vietā nākamsezon ja tā turpinās.
Ir viena liela problēma ar Hou un NYk Melo treidu.Ja Melo tiek treidots uz Hou,tad NYK pretī dabūs Andersonu + ?
Problēma ir Andersons kuru neviena komanda negrib ņemt tādas naudas dēļ,un plika 3pt metiena dēļ..Vieglāk Melo un Cavs/Love

  +3 [+] [-]

, 2017-07-04 13:00, pirms 7 gadiem
Knicks šobrīd ir savā ziņā pareiza taktika - viņi negrib ņemt nevienu spēlētāju uz daudzu gadu, daudzu miljonu līgumu (ja nu vienīgi tas būtu kāds jaunais talants).

Komanda negrib sevi ierobežot, kā tas bija ar Noah līgumu, kad maksā lielu naudu izbijušai zvaigznei, kas vairs nevar rādīt to sniegumu laukumā.

Knicks gaidot, kad visi iztrakosies FA tirgū un pēc tam jau klubiem +/- beigsies nauda, bet vēl būs diezgan daudz brīvo aģentu palikuši pāri.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 13:08, pirms 7 gadiem
Es domāju, pati NYK nezina ko šobrīd darīt, vienīgā labā lieta, tika prom no Fila, jo ar saviem nesaprotamiem treidiem un līgumiem ir sačakarējis komandu vēl vairāk, vismaz komanda klimats būs normāls.

Mums kā KP6 līdzjūtējiem vismaz labi, ka komanda tiek veidota ap viņu un viņš tikai attīstīsies kā līderis.

  +4 [+] [-]

, 2017-07-04 13:22, pirms 7 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Varētu atrast kādu labu saspēlnieku Eiropā.
Esmu dzirdējis par tādu Jāni Strēlnieku, ka esot labs.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-04 13:24, pirms 7 gadiem
Piķis komanda ir, par algu griestiem nospļauties - vai tad tiešām tik grūti NBA tirgus lielākajai komandai piesaistīt elites saspēlnieku, piemēram, to pašu Volu. Bet nē - kaut ko čakarējas ar pilnīgiem nabagiem - slēdz līgumus ar visādiem apšaubāmiem Rendliem, LBL līmeņa Beikeriem un nedraftētiem tirliņiem, interesējas par pilnīgi nejēdzīgiem papildinājumiem un turpina paļauties uz spēlētājiem, kuri ir absolūti zem NBA vidusmēra - Tomass, Plamlijs, Vujačičs un totāli pārmaksāti - Noa, Karamele.
Manā skatījumā vienīgie spēlētāji, kurus komandā jāatsāj ir KP6, Ernangomezs, Lee, Okvins un leitis. Ok, var atstāt Beikeru kā pēdējo rezervistu, jo izskatās, ka kluba vadībā kāds slepeni par viņu fano. Bet visus pārējos - ar sū..ainu koku pa muguru un ārā. Bet vietā nolīgt kādu elites saspēlnieku, punktu mašīnu un aplasīt ar kvalitatīviem rezervistiem. Viss!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-04 14:07, pirms 7 gadiem
Žanis Peiners, Kortnijs Lī, Karmelo Entonijs, Kristaps Porziņģis, Joahims Noā. Treneris Bagatskis. Kluba prezidents Valdis Valters. Īpašnieks Ainārs Gulbis.

     [+] [-]

, 2017-07-04 17:47, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Piķis komanda ir, par algu griestiem nospļauties - vai tad tiešām tik grūti NBA tirgus lielākajai komandai piesaistīt elites saspēlnieku, piemēram, to pašu Volu. Bet nē - kaut ko čakarējas ar pilnīgiem nabagiem - slēdz līgumus ar visādiem apšaubāmiem Rendliem, LBL līmeņa Beikeriem un nedraftētiem tirliņiem, interesējas par pilnīgi nejēdzīgiem papildinājumiem un turpina paļauties uz spēlētājiem, kuri ir absolūti zem NBA vidusmēra - Tomass, Plamlijs, Vujačičs un totāli pārmaksāti - Noa, Karamele.
Manā skatījumā vienīgie spēlētāji, kurus komandā jāatsāj ir KP6, Ernangomezs, Lee, Okvins un leitis. Ok, var atstāt Beikeru kā pēdējo rezervistu, jo izskatās, ka kluba vadībā kāds slepeni par viņu fano. Bet visus pārējos - ar sū..ainu koku pa muguru un ārā. Bet vietā nolīgt kādu elites saspēlnieku, punktu mašīnu un aplasīt ar kvalitatīviem rezervistiem. Viss!
Tu tik gudri te stāsti, tā kā tas būtu elementāri izdarāms
Wall ir līgums ar Wizards un NY nav ko dot pretīm, lai kāda komanda būtu ieinteresēta maiņas darījumā, lai atdotu labu spēlētāju. Kurš tad būs tā punktu mašīna? Īstenībā tāds jau ir - Carmelo! Bet redz, ka nekas nesanāk, ir jāsaliek pilna puzle un tad komanda strādā. Viegli pateikt - labu PG vajag, punktu mašīnu un aplasīt ar labiem palīgiem. Kuri tad būs tie labie palīgi, kur viņi ir??? Tur visi ir labi, tikai jāmāk dabūt ārā no spēlētāja un jāizveido pareiza sistēma. Kā GSW, kuri var nomainīt kaut visus rezervistus un būs laba komanda tāpat.

     [+] [-]

, 2017-07-04 18:47, pirms 7 gadiem
KobeB24 rakstīja: Tu tik gudri te stāsti, tā kā tas būtu elementāri izdarāms
Wall ir līgums ar Wizards un NY nav ko dot pretīm, lai kāda komanda būtu ieinteresēta maiņas darījumā, lai atdotu labu spēlētāju. Kurš tad būs tā punktu mašīna? Īstenībā tāds jau ir - Carmelo! Bet redz, ka nekas nesanāk, ir jāsaliek pilna puzle un tad komanda strādā. Viegli pateikt - labu PG vajag, punktu mašīnu un aplasīt ar labiem palīgiem. Kuri tad būs tie labie palīgi, kur viņi ir??? Tur visi ir labi, tikai jāmāk dabūt ārā no spēlētāja un jāizveido pareiza sistēma. Kā GSW, kuri var nomainīt kaut visus rezervistus un būs laba komanda tāpat.
Nu i gan pateici par GSW Lubraks.

Pareizi, ka tādai komandai pilnīgi vienalga, kas spēlē 8.+ spēlētāja lomu, ja pirmie 7 nokārto uzvaru.

     [+] [-]

, 2017-07-04 19:09, pirms 7 gadiem
Es jau sen teicu, ka NY nemāk izveidot komandu. Tad viņi paņēma Stadamire, viss strādāja, bet viņiem savajadzējās Carmelo un viss pajuka. Kopš tā laika nekas nav izveidots, jo viņi grib paņemt un uzvarēt. Tā notiek, bet reti. Būtu jāmaina komandas iekšiene, galvas gals! Ja būtu īstie cilvēki pie menedžēšanas, tad arī kaut kas pamazām sāktu veidoties. Iespējams, ka Fils arī būtu ko izveidojis, bet visi gribēja ātri un visu. Fils arī mēģināja, nesanāca. Tagad tad jātaisa viss no pamatiem un pamats ir - KP.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-04 19:10, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu i gan pateici par GSW Lubraks.

Pareizi, ka tādai komandai pilnīgi vienalga, kas spēlē 8.+ spēlētāja lomu, ja pirmie 7 nokārto uzvaru.
Kas GSW bija pirms Kerrs atnāca un ieviesa savu sistēmu??? Lubrak!!! Tur bija tie paši spēlētāji un nekas nebija! Atnāca Kerrs salika visu pa plauktiem un rezultāts ir redzams.
Tas pats ar Spurs, paņem veterānu vai nenovērtētu spēlētāju, ieliek sistēmā un viss strādā.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-04 20:18, pirms 7 gadiem
KobeB24 rakstīja: Kas GSW bija pirms Kerrs atnāca un ieviesa savu sistēmu??? Lubrak!!! Tur bija tie paši spēlētāji un nekas nebija! Atnāca Kerrs salika visu pa plauktiem un rezultāts ir redzams.
Tas pats ar Spurs, paņem veterānu vai nenovērtētu spēlētāju, ieliek sistēmā un viss strādā.
Jocīgs vai? Vnk spēlētāji nobrieda. Karijs no traumatiskā džeka pacēla MVP. Tas arī notika. Tā pat Grīns un Klejs nobrieda. Tieši Džeksons tur uztaisīja to GSW sistēmu tikai džeki vēl nebija gatavi.

Uzreiz varu pateikt, ka iemestu Keru kkādā 76ers vai MIN un nekas tur nebūtu.

Viņa salīdzinājums ar Popu vispār nevietā. Pops to dara 20+ gadus. Kers ir paspēlējies ar gatavu komandu 3 sezonas un tu viņu liec vienā plauktiņā ar Popu...... daaaaaaaaaah.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 20:50, pirms 7 gadiem
Hilam jau liigums ar Kings 3/57milj..

     [+] [-]

, 2017-07-04 22:57, pirms 7 gadiem
Kas tur ko nesaprast, ko Knicks dara..
Šī un droši vien nākamā būs tankošanas sezona, un Noah būs tanka komandieris, sēžot uz benķa.
Principā jau to varēja darīt iepriekšējās sezonas beigās un iet pēc pirmajiem drafta pikiem. Tad varbūt skats uz šo sezonu būtu pilnīgi citādāks, bet šobrīd nav citu variantu, kā pilns rebuild - jāizdzīvo Noah līgums, jāaudzina jaunie un pēc tam var skatīties.

     [+] [-]

, 2017-07-05 10:01, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Jocīgs vai? Vnk spēlētāji nobrieda. Karijs no traumatiskā džeka pacēla MVP. Tas arī notika. Tā pat Grīns un Klejs nobrieda. Tieši Džeksons tur uztaisīja to GSW sistēmu tikai džeki vēl nebija gatavi.

Uzreiz varu pateikt, ka iemestu Keru kkādā 76ers vai MIN un nekas tur nebūtu.

Viņa salīdzinājums ar Popu vispār nevietā. Pops to dara 20+ gadus. Kers ir paspēlējies ar gatavu komandu 3 sezonas un tu viņu liec vienā plauktiņā ar Popu...... daaaaaaaaaah.
Skaidrs, ka nobrieda, bet trenera nopelns katram atrodot vietu un lomu arī ir liels! Un neviens te nesalīdzina Kerru ar Popu! Tu domā, ka trenerim nav nekāda loma?! Paskaties uz Rockets, pirms sezonas bija laba komanda, bet nekas tāds, šosezon palaida Howardu, paņēma puzles gabalus un salika 3. labāko komandu līgā pēc uzvaru procenta. Un kas tur Rockets tāds ir? Ir laba komanda kopā, kur treneris uzlika pareizo spēles stilu un rezultāti bija. Tā kā ja GSW trenētu, piemēram, Hornočeks moš arī nekas nebūtu. Un nevar noniecināt Kerru, jo 3 sezonas viņš galvenais un 3 fināli, 2 tituli! Nav slikti!