Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo sezonu aizvadīs "Kings", Herisam 64 miljonu dolāru vērts līgums

Rondo sezonu aizvadīs "Kings", Herisam 64 miljonu dolāru vērts līgums
Reižons Rondo
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sakramento "Kings" pastiprinājusies ar saspēles vadītāju Reižonu Rondo, Tobiass Herris izlēmis palikt Orlando "Magic", bet Hjūstonas "Rockets" vienojusies par jauniem līgumiem ar Koriju Brūveru un Patriku Beverliju.

Paredzams, ka Reižons Rondo "Kings" komandā aizvadīs nākamo sezonu un nopelnīs 9,5 miljonus ASV dolāru. Visai liela interese no citām komandām par saspēles vadītāju nebija, jo aizvadītā sezona Dalasas "Mavericks" komandā Rondo nebija no tām spožākajām. "Kings" šobrīd mutiski vienojusies ar diviem spēlētājiem - Rondo un Marko Belineli, bet aizmainīti tika trīs spēlētāji.

Neskatoties uz lielo interesi, Tobiass Heriss par jaunu līgumu vienojies ar Orlando "Magic", ko basketbolists pārstāvēja līdz šim. Arī turpmākās četras sezonas Heriss būs Orlando īpašums un nopelnīs 64 miljonus dolāru. Par basketbolistu interesi izrādīja Bostonas "Celtics", Detroitas "Pistons", Portlendas "Trail Blazers" un "Kings".

Hjūstonas "Rockets" arī turpmāk pārstāvēs Korijs Brūvers un Patriks Beverlijs. Brūvers, kuru vēlējās iegūt Ņujorkas "Knicks" un "Kings", Hjūstonā pavadīs nākamās trīs sezonas un nopelnīs 23,4 miljonus dolāru. "Ja visi spēlētāji ir atpakaļ un mēs esam veseli, mēs varam izcīnīt čempiontitulu," sacīja Brūvers. "Esmu tik laimīgs, cik vien var būt. Esmu priecīgs būt atpakaļ vēl uz trīs gadiem."

Pēc tam, kad Serhio Juļs paziņoja, ka nepievienosies "Rockets", par komandas vienu no galvenajām prioritātēm kļuva Patrika Beverlija noturēšana komandā. Aizvadītajā naktī abas puses vienojās par četru gadu sadarbību un 23 miljoniem. Pirmie trīs gadi un 18 miljoni ir garantēti, bet par ceturto līguma gadu (turpināt līgumu vai neturpināt) lems komanda.

Arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" turpina bruņoties jaunajai sezonai. Komanda panākusi vienošanos ar uzbrucēju Deriku Viljamsu. Atlētiskais uzbrucējs un "Knicks" vienojušies par divu gadu sadarbību, kura vērtība ir desmit miljoni dolāru, bet pēc pirmās sezonas Viljamsam būs izvēles tiesības - brīvo aģentu tirgus vai palikšana "Knicks".

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

     [+] [-]

, 2015-07-04 13:32, pirms 9 gadiem
Lakers paliks ar galīgi garu degunu...

     [+] [-]

, 2015-07-04 13:40, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Lakers paliks ar galīgi garu degunu...
Tāpat kā pa lielam NYK. Lai gan viņiem vismaz ir Aflalo un Lopezs. Bet nu līgā, kur pagaidām dominē PG, bez PG tiešām sāpīgi palikt. Un Rondo pat nebūtu risinājums. Ne jau velti, kad visiem mētā nopakaļ padsmitus, Rondo dabū 10.

     [+] [-]

, 2015-07-04 13:43, pirms 9 gadiem
Ne par tēmu, bet Kurucs vecākais uz FC Barcelona!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-04 14:08, pirms 9 gadiem
vot Rondo. Sachekareja savu karjeru ar savu debilo ego, tagad varees kuulties pa visadiem Sakramento .

     [+] [-]

, 2015-07-04 14:08, pirms 9 gadiem
Kā Brūveram un Beverlijam varbūt mazāks līgums nekā ŠĀMPERTAM>?

     [+] [-]

, 2015-07-04 14:14, pirms 9 gadiem
Puzzlis rakstīja: vot Rondo. Sachekareja savu karjeru ar savu debilo ego, tagad varees kuulties pa visadiem Sakramento .
Karlam tagad būs divi ego ar ko cīnīties Kazins + Rondo. Bet ej sazin... mok baigais duo sanāk.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-04 14:33, pirms 9 gadiem
Puzzlis rakstīja: vot Rondo. Sachekareja savu karjeru ar savu debilo ego, tagad varees kuulties pa visadiem Sakramento .
SMiekligakais ir tas,ka vina ta saucamais EGO paradijas tikai Dalasa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-04 15:46, pirms 9 gadiem
kriss1 rakstīja: NYK ir Porzingis
Pieļauju, ka sarkasms, bet nu Porziņģis sev metienus nekārtos.

     [+] [-]

, 2015-07-04 16:37, pirms 9 gadiem
Kapēc Cavs grib Vestu?

     [+] [-]

, 2015-07-04 16:48, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Kapēc Cavs grib Vestu?
Vinjiem nepietiek ar Lavu un Tristanu?

     [+] [-]

, 2015-07-04 19:16, pirms 9 gadiem
Aldridge uz SAS!

     [+] [-]

, 2015-07-04 19:38, pirms 9 gadiem
Rondo un Kazins nekas labs visticamāk nesanāks, abi uz groža apakšu tendēti. Rondo vajag garo, kas vairāk uz pustālo tendēts un arī tālo var iemest. Lai gan Novickis tāds bija, bet saikne tāpat nekāda neizveidojās.

LAL, ja nedabū Aldridge, tad visticamāk tankojās šosezon.

NYK nez vai Derons ir labākais variants priekš Porziņģa. Džeks varēs punktus gūt tikai pēc izcīnītām atlēcošām bumbām, nu nav kas tur var atdot piespēli.

     [+] [-]

, 2015-07-04 20:08, pirms 9 gadiem
LAL nedabūs Aldridžu. Spurs ir viņu jau dabūjuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:21, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: LAL neko nedabūja, varēs ar tiem pašiem par pēdējo vietu cīnīties Cavs ar neko nav dabūjuši, interesanti, kur West aizplūdīs.
Pateiksi, ko CAVS baigi meklēja izņemot veselu Lava elkoni un Kairija kājas?!?! Kaut kā neesmu dzirdējis, ka viņiem kaut ko vispār vajag.

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:23, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pateiksi, ko CAVS baigi meklēja izņemot veselu Lava elkoni un Kairija kājas?!?! Kaut kā neesmu dzirdējis, ka viņiem kaut ko vispār vajag.
A ko vini var gribet Viniem jau vel Lebronam jasamaksa,un tad paris kapeikas paliks pari prieks gridu mazgatajiem

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:28, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tāpat kā pa lielam NYK. Lai gan viņiem vismaz ir Aflalo un Lopezs. Bet nu līgā, kur pagaidām dominē PG, bez PG tiešām sāpīgi palikt. Un Rondo pat nebūtu risinājums. Ne jau velti, kad visiem mētā nopakaļ padsmitus, Rondo dabū 10.
Nu Rondo jau vēl nav galīgi norakstāms.. Šis līgums un sezona viņam vēl ir pēdējā iespēja pierādīt, ka vēl var būt augsta līmeņa saspēlnieks. Dalasa nebija viņam piemērota, tā gadās. Kā piemēru var minēt Džošu Smitu - kāds viņš bija Detroitā un kāds Hjūstonā.
Bet par Rondo runājot. Šī sezona arī izšķirs, vai turpmāk varēs domāt par skaistiem padsmit-miljoniem gadā, vai samierināties, ka vilciens jau ir aizbraucis un ņemt mazos līgumus un iet uz kontenderiem (neesmu gan drosš, ka viņš to gribetu).
Bet nu Sakramento domāju, ka nav tas sliktākais variants. Varēs mest alley-oopus Gejam un WCS. Pikenrolus ar Kazinsu laist. Viss tikai atkarīgs no viņa gatavības un kā spēs ar Kazinsu sadzīvot.

     [+] [-]

, 2015-07-04 23:21, pirms 9 gadiem
Lasīju, ka lielā cerība bija ar Dirku, jo viņam vajag garos, kas var pustālo iemest. Arī Kazins var. Bet kā tur izvērtīsies ej nu tiešām sazini.

Smits gan domāju ir cits gadījums. Viņam obligāti nav jāmet truļi un viņš pat atšķirībā no Rondo var viņus iemest.

Karoč manas domas, ka 10M jau tā pa daudz par PG, kas nevar iemest truļus un arī sodus. It sevišķi, ja salīdzina ar pārējiem līgas PG. Un DAL PO sērijā to labi redzēja.... no viņa vnk var paiet metra attālumā un "še lūdzu met" un ar to atkāpšanos nodrošina, ka garām neaizies.