Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oldridžs pievienosies pieckārtējai NBA čempionei "Spurs"

Oldridžs pievienosies pieckārtējai NBA čempionei "Spurs"
Lemarkuss Oldridžs
Foto: AP/Scanpix

Brīvais aģents Lemarkuss Oldridžs šodien paziņoja, ka karjeru turpinās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Sanantonio "Spurs". Basketbolists ar pieckārtējo NBA čempioni parakstīs maksimālo līgumu.

"Esmu priecīgs paziņot, ka došos uz mājām Teksasā un būšu "Spurs" spēlētājs! Esmu patīkami satraukts pievienoties komandai un būt tuvu gan savai ģimenei, gan draugiem," par jaunumiem sociālajā tīklā "Twitter" paziņoja basketbolists.

Nākamajā nedēļā Oldridžs parakstīs maksimālo līgumu ar "Spurs" - četru gadu sadarbība par 80 miljoniem ASV dolāru. Līgumā tiks iekļauts punkts, kas pēc trešās sezonas Oldridžam dos izvēles tiesības - kļūt par neierobežoto brīvo aģentu vai palikt "Spurs".

Pirmo jūlija dienu laikā Oldridžam bija vairākas tikšanās - basketbolists tikās ar Losandželosas "Lakers", Hjūstonas "Rockets", "Spurs", Dalasas "Mavericks", Fīniksas "Suns" un Toronto "Raptors". Tikšanos ar Ņujorkas "Knicks" basketbolists atcēla, tā vietā Oldridžs vēlreiz tikās ar "Lakers". Visai negaidīti Oldridžs tikās ar Maiami "Heat", bet vakar basketbolistam bija vēl viena tikšanās ar "Spurs".

Praktiski visu laiku par galveno favorīti cīņā par Oldridžu tika uzskatīta "Spurs", bet brīvo aģentu tirgus pirmajās dienās cīņā iesaistījās "Suns". Fīniksa panāca vienošanos ar Taisonu Čendleru, bet drīz vien pēc tam Čendlers bija viens no tiem "Suns" pārstāvjiem, kas tikās ar Oldridžu. "Suns" aizmainīja trīs spēlētājus, lai palielinātu brīvos līdzekļus un varētu piedāvāt Oldridžam labāku līgumu, taču spēka uzbrucējs izlēma pievienoties "Spurs".

2006. gada NBA draftā Oldridžu ar 2. numuru draftēja Portlendas "Trail Blazers". Statistikas ziņā viena no labākajām sezonām Oldridžam bija 2013. - 2014. gada sezona, kad, piedalījies 69 regulārās sezonas spēlēs, basketbolists vidēji guva 23,2 punktus, izcīnīja 11,1 atlēkušo bumbu un atdeva 2,6 rezultatīvas piespēles.

Tikai divās no deviņām sezonām Oldridžs piedalījies vairāk nekā 80 regulārās sezonas spēlēs. Aizvadītajā sezonā Oldridžs iedzīvojās pirksta traumā, un bija ieplānota operācija, taču basketbolists izvēlējās neveikt operāciju un turpināt sezonu, lai komanda paliktu "play-off" zonā. "Blazers" iekļuva izslēgšanas spēlēs, bet pirmajā kārtā piekāpās Memfisas "Grizzlies".

Ar Oldridža aiziešanu "Trail Blazers" sācies pārbūves process. Zinādama, ka Oldridžs karjeru turpinās citur, dažas dienas pirms NBA drafta "Blazers" no Šarlotes "Hornets" ieguva Noā Vonleju un Džeraldu Hendersonu, drafta naktī Portlenda no Bruklinas "Nets" ieguva Meisonu Plamlī, bet jūlija pirmajās dienās vienojās ar Edu Deivisu un Alu-Faruku Aminu.

Jāpiemin, ka no aizvadītās sezonas starta piecinieka (Deimians Lilards, Veslijs Metjūzs, Nikolā Batums, Lemarkuss Oldridžs un Robins Lopess) Portlendā palicis ir tikai Lilards, jo Metjūzs karjeru turpinās "Mavs", Batums tika aizmainīts uz "Hornets", Lopess vienojies ar "Knicks", bet Oldridžs turpmāk būs "Spurs" spēlētājs.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

1 2 3 74 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2015-07-04 20:22, pirms 9 gadiem
Nu tas nozīmē ka 2016 gada čempions būs San Antonio Spurs ceru ka viņi pazemos Lebomzi un viņa Overpaid komandu Ps. Apsveicu visus Spurs fanus

     [+] [-]

, 2015-07-04 20:25, pirms 9 gadiem
Malacis L.A
Lakers ir kaut ko dabujusi no free agents ?

  +5 [+] [-]

, 2015-07-04 20:27, pirms 9 gadiem
Šis ir nopietns pietiekums titulam .

  +3 [+] [-]

, 2015-07-04 20:29, pirms 9 gadiem
Nabaga Lilards, Portlenda izjukusi galīgi pa vīlēm

  -2 [+] [-]

, 2015-07-04 20:35, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: Nu tas nozīmē ka 2016 gada čempions būs San Antonio Spurs ceru ka viņi pazemos Lebomzi un viņa Overpaid komandu Ps. Apsveicu visus Spurs fanus
Nedomāju, ka GSW, HOU, LAC tik viegli tās pilnvaras atdos. Pārējiem gan nedodu variantus pret SAS iekš West. Lai tikai atkal nenotrāpa uz pēdējā mēneša karstāko komandu.

Un par CLE. Es tiešām neredzu, kas viņus apspēlēs, ja viņi būs visi 100% veseli. Tāpat kā MIA otrajā sezonā pacēla titulu, tāpat to izdarīs CLE. (Pierakstiet manus vārdus un varēsiet atgādināt )

  +1 [+] [-]

, 2015-07-04 20:36, pirms 9 gadiem
Pastāstiet ko dara Lakers/NY? Kur bruņošanās? :ad

  +2 [+] [-]

, 2015-07-04 20:39, pirms 9 gadiem
Vispār dīvaini, kā spēlētāji uzmet LAL un NY... JA vēl nākamvasar neko spīdošu nedabūs, tad vispār čau būs jāsāk pašiem audzināt, ne nopirkt...

Bet AL un SAS... Jūtos ieinteresēts, kas tur sanāks, kā tas izskatīsies.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-04 20:39, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nedomāju, ka GSW, HOU, LAC tik viegli tās pilnvaras atdos. Pārējiem gan nedodu variantus pret SAS iekš West. Lai tikai atkal nenotrāpa uz pēdējā mēneša karstāko komandu.

Un par CLE. Es tiešām neredzu, kas viņus apspēlēs, ja viņi būs visi 100% veseli. Tāpat kā MIA otrajā sezonā pacēla titulu, tāpat to izdarīs CLE. (Pierakstiet manus vārdus un varēsiet atgādināt )
Kliperu vietā liktu thunder, tomēr kad KD un Westbrooks ir veseli, tad regulārajā ir tuvu 60 uzvarām, un playoff ar vairāk par vienu kārtu. LAC tomēr jāaizpilda robi ne tikai pamata centrs nav, bet arī beņķis nav joprojām, tagad runā par sign & trade ar grizzlies Koufos pret Džamalu.

     [+] [-]

, 2015-07-04 20:50, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Kliperu vietā liktu thunder, tomēr kad KD un Westbrooks ir veseli, tad regulārajā ir tuvu 60 uzvarām, un playoff ar vairāk par vienu kārtu. LAC tomēr jāaizpilda robi ne tikai pamata centrs nav, bet arī beņķis nav joprojām, tagad runā par sign & trade ar grizzlies Koufos pret Džamalu.
Sorrī, piemirsu viņus. Tad nu, manuprāt, tas būs rietumu top5 ar manis minētajām komandām + OKC.

BTW.... palasīju nedaudz blīčeru. Liela daļa no šiem darījumiem varbūt būs sing & trade. Tas bija viens no iemesliem kādēļ minēja, ka LAC un POR nemaz nebūs tik lielā bedrē.

Kas attiecas tieši uz LAC, tad LAC grib uztaisīt ar WSH maiņu Džamals pret Pīrsu. (lai Pīrss neaiztiek mid-level exception un to visu var dot centram, savādāk tagad sanāk, ka puse no mid-level iet Pīrsam, bet mainot viens pret vienu tas nebūtu nekāds exceptions).

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:03, pirms 9 gadiem
Nepārsteidza. vienīgi otrs variants bija,ka paliks Portlendā.

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:14, pirms 9 gadiem
Trail Blazers jaameklee jauns GM. Vinjus shiis starpsezonas darbiibas vareetu ieiet NBA veesturee kaa no princha par vardi paarveersties paaris dienu laikaa. Zaudees Aldridge, Lopez, Matthews, Affalo, Batums aizmainiits. 5 no 6 labaakajiem speeleetaajiem ir prom!

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:14, pirms 9 gadiem
Vai tas nozimē, ka Dankans pirmo reizi karjera sāks no benķa? Neticu šādām variantam, tad visticamākais ar diviem pf

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:17, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Vai tas nozimē, ka Dankans pirmo reizi karjera sāks no benķa? Neticu šādām variantam, tad visticamākais ar diviem pf
Bainsu un Spliteru jau atdeva. Domāju, ka tad TD kā centrs...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-04 21:18, pirms 9 gadiem
hantele rakstīja: Trail Blazers jaameklee jauns GM. Vinjus shiis starpsezonas darbiibas vareetu ieiet NBA veesturee kaa no princha par vardi paarveersties paaris dienu laikaa. Zaudees Aldridge, Lopez, Matthews, Affalo, Batums aizmainiits. 5 no 6 labaakajiem speeleetaajiem ir prom!
Tas pats attiecas uz LOL. Gaidīja lielos FA, bet neviens nav atnācis un neko nav paņēmis. Sākumā to pašu varēja teikt par NYK, bet vismaz Lopezu un Afflalo pierunājuši.

  -2 [+] [-]

, 2015-07-04 21:19, pirms 9 gadiem
Ar šo oficiāli var pasldināt Spurs vecās "ēras" beigas.

Šie izcili ilgi spieda maksimumu no saviem pensionāriem, bet ar šo starpsezonu komandas prestižu būs pilnībā jāiznes Lenardam, Oldridžam, kamēr penši varēs mierīgi nodot savu pieredzi un izbaudīt vecumdienas

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:25, pirms 9 gadiem
Kaarels rakstīja: Pastāstiet ko dara Lakers/NY? Kur bruņošanās? :ad
Lakers pagaidām neko jēdzīgu nav dabujuši bet ar Knicks ir savādāk dabujuši Lopezu no Blazers tas ir arī skaļākais uzvārds

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:31, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tas pats attiecas uz LOL. Gaidīja lielos FA, bet neviens nav atnācis un neko nav paņēmis. Sākumā to pašu varēja teikt par NYK, bet vismaz Lopezu un Afflalo pierunājuši.
Nevienu neieguut un zaudeet teju visus liideris ir 2 dazhaas lietas!

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:34, pirms 9 gadiem
maafree rakstīja: Ar šo oficiāli var pasldināt Spurs vecās "ēras" beigas.

Šie izcili ilgi spieda maksimumu no saviem pensionāriem, bet ar šo starpsezonu komandas prestižu būs pilnībā jāiznes Lenardam, Oldridžam, kamēr penši varēs mierīgi nodot savu pieredzi un izbaudīt vecumdienas
To varēsi pasludināt tikai pēc Dankana aiziešanas, jo šo laika posmu Spurs iezīmē tieši viņš

Un nebrīnies, ja tas "pensis" Dankans atkal savāks pa sezonu vidēji double double

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:37, pirms 9 gadiem
Cerams, ka Manu ar paliks veel vismaz uz sezonu.
Kaadi ir SAS plaani uz savu ierobezhoti briivo agentu Koriju Dzozefu?

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:40, pirms 9 gadiem
hantele rakstīja: Nevienu neieguut un zaudeet teju visus liideris ir 2 dazhaas lietas!
Ja godīgi pat neesmu dzirdējis piedāvājumus no POR puses kādam. Batumu atdeva, lai būtu līdzekļi [neatceros kam] piesaistei.

Bet pofigs par pārējiem. Jau palaižot Aldridžu ir skaidrs, ka tur vairs nekas nebūs tai komandā. Ja godīgi.... nebija arī šogad, kad bez ierunām pakāsa HOU.

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:42, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ja godīgi pat neesmu dzirdējis piedāvājumus no POR puses kādam. Batumu atdeva, lai būtu līdzekļi [neatceros kam] piesaistei.

Bet pofigs par pārējiem. Jau palaižot Aldridžu ir skaidrs, ka tur vairs nekas nebūs tai komandā. Ja godīgi.... nebija arī šogad, kad bez ierunām pakāsa HOU.
nu šogad Blazers būs Takošanas sezona un lasīju SB ka ja māvs nebūtu piesaistījuši Deadrē tad šie būtu nākamo sezonu norakstījusi tankošanas sezonu lai dabūtu pēc iespējas labāko Piku

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:48, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: nu šogad Blazers būs Takošanas sezona un lasīju SB ka ja māvs nebūtu piesaistījuši Deadrē tad šie būtu nākamo sezonu norakstījusi tankošanas sezonu lai dabūtu pēc iespējas labāko Piku
Nu ko tad DAL tankot? Pēdēji Novicka gadi jāizmanto. Un POR jau arī neko nepanāks tankojot. (ar viņu tagadējo sastāvu pat nav jātanko, lai paliktu pēdējie)

Un tankošana būtībā strādā OKC/GSW variantā. Ar vienu gadu nepietiek....

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:48, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: nu šogad Blazers būs Takošanas sezona un lasīju SB ka ja māvs nebūtu piesaistījuši Deadrē tad šie būtu nākamo sezonu norakstījusi tankošanas sezonu lai dabūtu pēc iespējas labāko Piku
Tagad sanāks Mavs ne šis ne tas. Play-offosgan jau tiks, bet ko tālāk? Izlidos 1.kārtā. Un kas tad ir labāk- tankot vai izlidot? Cita lieta, ka stulbi būtu ja Dirkam pēdējās sezonas jāaizvada konkurēt nespējīgā komandā (tāpat kā šobrīd Kobem).

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:55, pirms 9 gadiem
Un beigu beigās GSW paņems otru titulu pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:57, pirms 9 gadiem
Hezonja izvelk Orlando summer league pirmaja spele ar 3pt
Btw nesudigi pa neilgu laiku Orlando Gordons pielicis 22+18.Ieprieks vispar neko nevareja iemest.Tgd pat decent jump shot.

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:58, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ja godīgi pat neesmu dzirdējis piedāvājumus no POR puses kādam. Batumu atdeva, lai būtu līdzekļi [neatceros kam] piesaistei.

Bet pofigs par pārējiem. Jau palaižot Aldridžu ir skaidrs, ka tur vairs nekas nebūs tai komandā. Ja godīgi.... nebija arī šogad, kad bez ierunām pakāsa HOU.
Vispār pakāsa jau grizlijiem

     [+] [-]

, 2015-07-04 21:58, pirms 9 gadiem
Veel ir vasara, bet daudziem jau tik daudzas lietas zinaamas, kuras notiks gaidaamajaa sezonaa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:02, pirms 9 gadiem
maafree rakstīja: Ar šo oficiāli var pasldināt Spurs vecās "ēras" beigas.

Šie izcili ilgi spieda maksimumu no saviem pensionāriem, bet ar šo starpsezonu komandas prestižu būs pilnībā jāiznes Lenardam, Oldridžam, kamēr penši varēs mierīgi nodot savu pieredzi un izbaudīt vecumdienas
sludini vesals. Ja Timotijs gribētu atpūsties, viņš jau sen varēja pacelt cepuri un doties. Piekrītot spēlēt vēl vienu gadu, viņš labi apzinās, ka, lai noturētu līmeni, viņam būs jāstrādā vēl smagāk. Tātad tam ir gatavs, turklāt tagad ir vēl labāks palīgs klāt, būtībā neko nezaudējot.

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:02, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Veel ir vasara, bet daudziem jau tik daudzas lietas zinaamas, kuras notiks gaidaamajaa sezonaa...
Protams.Pagasgad visi teica,ka tada tipa komanda,ka GSW nekad neredzet gredzenus.Pat nba apskatnieki to teica,un redzam kas iznaca.

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:04, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Protams.Pagasgad visi teica,ka tada tipa komanda,ka GSW nekad neredzet gredzenus.Pat nba apskatnieki to teica,un redzam kas iznaca.
Un tādu cilvēku, kas teiktu ka Atlanta austrumos tiks 1st seed, varētu nosaukt par jukušu

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:06, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: sludini vesals. Ja Timotijs gribētu atpūsties, viņš jau sen varēja pacelt cepuri un doties. Piekrītot spēlēt vēl vienu gadu, viņš labi apzinās, ka, lai noturētu līmeni, viņam būs jāstrādā vēl smagāk. Tātad tam ir gatavs, turklāt tagad ir vēl labāks palīgs klāt, būtībā neko nezaudējot.
"pensionaaam" Dankanam play-ofos bija 17,9 +11,1 ar 58,9 % precizitati no speeles

  -1 [+] [-]

, 2015-07-04 22:07, pirms 9 gadiem
Mr.Hot rakstīja: Un tādu cilvēku, kas teiktu ka Atlanta austrumos tiks 1st seed, varētu nosaukt par jukušu
Es cerēju un manas cerības piepildījās

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:16, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: To varēsi pasludināt tikai pēc Dankana aiziešanas, jo šo laika posmu Spurs iezīmē tieši viņš

Un nebrīnies, ja tas "pensis" Dankans atkal savāks pa sezonu vidēji double double
Ne uz mirkli nešaubos, ka Timmijs ne uz to vien ir spējīgs, bet ar šīs starpsezonas Spurs aktivitātēm ir skaidri redzams, ka komanda veido jauno modeli.

Galvenā atšķirība, ka nu visa atbildība jau gulsies uz citiem, rezultātu prasīs no 20m saņēmējiem. Savukārt Dankans jau paliek kā skaists bonuss, ja vajadzēs džeks klubu pavilks, bet ja nepavilks, tad vainīgi būs Oldridžs, Lenards, Grins utt.
Gribēs mauks 30+min, negribēs uzspēlēs pa 10 min. Gan jau uz play-off būs sataupījies un vēl kādu gredzenu centīsies nopelnīt.

Interesanti, būs pavērot kā šo visu Pops novadīs.
Tāpat interesanti pavēro kad(un kāds) parādīsies nākošais starting PG.

     [+] [-]

, 2015-07-04 22:22, pirms 9 gadiem
Spurs liidz ar Oldridza piesaisti buus liigumi ar 8 speletajiem - Dankans, Oldridzs, Lenards, Griins, Paarkers, Diavs, Mills, Andersons, kaa arii Redzijs Viljamss, kuram nav garantetais liigums.
1 2 3 74 komentāri