Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents nepiedalīsies arī fināla trešajā spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Durents nepiedalīsies arī fināla trešajā spēlē
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers izteicies, ka uzbrucējs Kevins Durents, kurš turpina atlabt pēc savainojuma, nebūs gatavs arī trešajai finālsērijas spēlei.

Fināls sākās Toronto "Raptors" laukumā, un mājinieki bija pārāki pirmajā spēlē (118:109). Otrajā mačā uzvaru izcīnīja "Warriors" (109:104), pateicoties Kleja Tompsona 25 un Stefena Karija 23 punktiem. Tagad sērija pārcēlusies uz Sanfrancisko.

Dienu pirms trešās spēles Kers preses konferencē atklāja, ka Durents laukumā nedosies. Tiesa, galvenais treneris pavēstīja arī labas ziņas – ka uzbrucējs aizvada arvien vairāk treniņus, tādējādi viņa atgriešanās mačs tuvojas. Durents divas reizes atzīts par izslēgšanas spēļu MVP.

Savainots ir arī Tompsons, kurš pats izteicies, ka ir gatavs doties laukumā. Kers uzreiz pēc uzvaras nebija pārsteigts par aizsarga apņēmību, sakot, ka "Klejs gribētu spēlēt pat tad, ja būtu pa pusei beigts". Šodien Kers sacīja, ka oficiālā pozīcija ir tāda, ka Tompsona dalība mačā ir zem jautājuma zīmes.

Gatavs doties laukumā būs Andrē Igudala, kurš arīdzan cīnījies ar veselības problēmām. Jau iepriekš vēstīts, ka sezona priekšlaikus noslēgusies centram Kevonam Lūnijam, un šodien informāciju apstiprināja arī Kers.

Nākamā spēle norisināsies naktī uz ceturtdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-06-05 08:26, pirms 5 gadiem
Ja jau jutīs ka grims gsw tad jau skries palīgā ari makšķerkāts!

     [+] [-]

, 2019-06-05 09:28, pirms 5 gadiem
Cerams pēdējo spēli GSW kreklā jau aizvadījis.

     [+] [-]

, 2019-06-05 12:57, pirms 5 gadiem
Labs kofs , jāliek uz toronto