Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: asta

Biedriņš

Andris

Mājasdarbā vajadzēja sataisīt prezentāciju par kādas atpazīstamas personas reputācijas maiņu...

Taisīju par Biedriņu un procesa laikā izdomāju, ka kādam varētu būt interesanti.

Pdf var apskatīties online - failiem.lv

Ja ir kādi labojumi - droši komentāros


, 2015-03-04 23:25, pirms 9 gadiem
Ir interesanti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-04 23:50, pirms 9 gadiem
Nu, diezgan šķidri, lai neteiktu vairāk. Piekrītu Vilcienam....vairāk savu domu, nevis kaut kādus tupus gaiļu komentārus, kuri ik pēc mēneša met kažoku uz otru pusi.
Reputācija ir mainīta krasi, bet tad atrodi iemeslus, kāpēc tā notika, kas varēja to mainīt, kas patraucēja vēl augstāk kāpt.
Vizuāli arī, protams, prezentācija izskatās pēc atraugas.

Nē, ja tas viss ir 4. klasei, tad varbūt učene pasmaidīs un ieliks 8.
, 2015-03-05 00:07, pirms 9 gadiem
: D D D D D D D D D D

veči, nu tas pagaidām ir tikai uzmetums, kā arī tā ir tikai prezentācija. Prezentācijā ir 30% no visa.

Par "iemesliem" - tos nevajag, jo jāpastāsta tikai kas un kā ir mainijies. Manuprāt, tomēr, sabiedrības doma (komentāri) - ļoti labi raksturo tās maiņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-05 15:41, pirms 9 gadiem
Neizteikšos par vizuālo utml, jo tas viss jau augstāk pateikts, bet pieņemšu ka ir, tā kā ir, bet viena lieta gan krīt acīs- ja jau esi parakņājies sc arhīvos, tad nu tiešām varēji atlasīt pie katra slaida 2-3 lietotāju komentārus, kas ir kaut drusku analītiski, nevis twitter garuma iebļāvieni.
Ja reiz prezentācija ir par reputācijas maiņu laika gaitā, tad Tevis sameklētie lietotāju komentāri tiešām nepasaka itin neko.
Lai veicas!
, 2015-03-05 19:32, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Neizteikšos par vizuālo utml, jo tas viss jau augstāk pateikts, bet pieņemšu ka ir, tā kā ir, bet viena lieta gan krīt acīs- ja jau esi parakņājies sc arhīvos, tad nu tiešām varēji atlasīt pie katra slaida 2-3 lietotāju komentārus, kas ir kaut drusku analītiski, nevis twitter garuma iebļāvieni.
Ja reiz prezentācija ir par reputācijas maiņu laika gaitā, tad Tevis sameklētie lietotāju komentāri tiešām nepasaka itin neko.
Lai veicas!
Kāpēc neko nepasaka? Tas parāda kopistisko ainu sabiedrībā, vai tad ne?

Sc arhīvos es nijebu kā rakņāties, jo uzspiežot "arhīvs" lielākais ko varu atrast - 14 dienas. WTF
, 2015-03-06 06:54, pirms 9 gadiem
wow, es pat nezinu kapec es sito atveru, tik nenormali slikti. Noformejums, gramatika, viss kopa. Ceru ka si ir ne augstak ka kada 7. vai 8. klase, citadak par sadu tiesam sekmigu atzimi (4) dot butu netaisnigi pret visiem parejiem Latvijas berniem. Te darbs ir ieguldits apmeram 5 minutes, ja vairak, tad autoram vajadzetu nokauneties ka pat braki uzrazot aiznem daudz laika.
Cik gruti ir iegooglet kaut ka piemeram "how to do an effective powerpoint presentation", "how to structure a presentation", "how to do research", vai vel jebko, kas iedotu elementaru how to guide, kuram sekojot pa soliem varetu 15 minusu laika neieguldit no sevis vispar laiku, bet vismaz panakt pieklajigu imitaciju tam, ka ir piedomats un ir ieguldits laiks? Tiesam nepatikami parsteidza sis, cereju ka bus kaut kas vismaz kaut cik labs un interesants
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.