Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

"Thunder" zaudē pārsvaru, bet izcīna uzvaru Losandželosā

"Thunder" zaudē pārsvaru, bet izcīna uzvaru Losandželosā
Seržs Ibaka un Kevins Durents
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) savā starpā tikās divas Rietumu konferences augšgala komandas - Losandželosas "Clippers" un Oklahomstijas "Thunder". Lai gan mača gaitā "Clippers" atspēlējās no 19 punktu deficīta, uzvaru ar 108:104 izcīnīja "Thunder".

Durents un Vestbruks kaldina "Thunder" uzvaru

Pirmajā puslaikā laukumā pārliecinošāk spēlēja viesi no Oklahomsitijas. Jau pirmajās minūtēs viņi veica 13:4 izrāvienu. Lai gan "Clippers" spēja pietuvoties līdz četriem punktiem, "Thunder" ātri atjaunoja deviņu punktu pārsvaru. Arī visu otro ceturtdaļu vadībā atradās viesi, kas ieguva vairāk kā +10.

Trešajā ceturtdaļā "Thunder" turpināja krāt pārsvaru, uz brīdi panākot pat +19. Varbūt daudzi domāja, ka mača liktenis ir zināms, tomēr "Clippers" nepadevās un veiksmīgāk noslēdza ceturtdaļu, atrodoties iedzinējos tikai ar 73:82. Losandželosas komanda veica 10:0 izrāvienu un pietuvojās līdz diviem punktiem, taču viesi dažas minūtes vēlāk panāca +7. Bārnss un Kroufords realizēja tālmetienus, Grifins iemeta soda metienu, un vadībā bija jau "Clippers", tomēr tas nebija uz ilgu laiku, jo viesi uzreiz guva piecus punktus pēc kārtas. 26 sekundes pirms mača beigām Vestbruks realizēja divpunktu metienu, tādējādi izšķirot mača likteni.

Rezultatīvākais "Thunder" komandā bija Kevins Durents, kurš guva 35 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, savukārt Rasela Vestbruka kontā 29 punkti un 10 rezultatīvas piespēles. Kriss Pols ar 26 punktiem bija rezultatīvākais "Clippers" komandā, bet 20 punktus pievienoja Bleiks Grifins un Džamals Kroufords.

"Šī bija laba uzvara mums izslēgšanas spēļu tipa atmosfērā," pēc spēles atzina Vestbruks. "Mūsos nebija panikas. Mēs vienkārši vēlējāmies uzvarēt."

Braients izrauj "Lakers" uzvaru

Losandželosas "Lakers" turpina spēlēt veiksmīgi, šoreiz spraigā mačā apspēlējot Atlantas "Hawks" ar 99:98 un turnīra tabulā pietuvojoties Hjūstonas "Rockets", kas atrodas astotajā vietā Rietumu konferencē.

Lai gan mača gaitā "Lakers" atradās 16 punktu vadībā, spēles uzvarētājs noskaidrojās tikai pašā galotnē. Tīgs ar metienu no groza apakšas izvirzīja vadībā "Hawks", bet Braients atbildēja ar diviem precīziem soda metieniem. Pēc minūtes pārtraukuma bumbu grozā no augšas trieca Horfords, taču atbildi parādā nepalika Kobe, kurš deviņas sekundes pirms mača beigām atguva vadību Losandželosai. "Hawks" savu iespēju neizmantoja, un uzvaru izcīnīja "Lakers".

Kobe Braients kaldināja "Lakers" uzvaru ar 34 punktiem. Stīva Neša kontā 15 punkti un 10 rezultatīvas piespēles, Dvaits Hovards izcēlās ar 11 punktiem un 15 bumbām zem groziem. Als Horfords "Hawks" labā guva 24 punktus.

Īsumā citas spēles

Pateicoties Džonam Volam, kurš guva spēles pēdējos sešus punktus, uzvaru ar 90:87 izcīnīja Vašingtonas "Wizards", kas pārspēja Filadelfijas "76ers". Rezultatīvākie uzvarētājiem ar 16 punktiem bija Martels Vebsters un Džons Vols, bet Bredlijs Bīls, kurš iedzīvojās potītes savainojumā, guva 14 punktus.

Pārliecinošu uzvaru izcīnīja Hjūstonas "Rockets", kas sagrāva citu Teksasas komandu Dalasas "Mavericks" ar 136:103, pārtraucot deviņu zaudējumu sēriju pret Dalasu. Lielisks šajā mačā bija Čendlers Pārsonss, kurš, realizējot 12 metienus no 13, guva 32 punktus. Pa 21 punktam guva Džeimss Hārdens un Džeremijs Lins.

Pie uzvaras aizvadītajā naktī tika arī Indiānas "Pacers", kas tika galā ar Čikāgas "Bulls" - 97:92. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 31 punktu bija Deivids Vests, bet pretinieku rindās labākie bija Marko Belineli un Džimmijs Batlers, kuri guva 20 punktus.

Aizvadītās nakts rezultāti

SpēleUzvarētājs
Knicks - Heat93:99
Clippers - Thunder104:108
76ers - Wizards87:90
Magic - Grizzlies82:108
Kings - Bobcats119:83
Rockets - Mavericks136:103
Spurs - Pistons114:75
Pacers - Bulls97:92
Lakers - Hawks99:98

Izmantotie resursi:
NBA.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-04 08:02, pirms 11 gadiem
Kobe!!!
, 2013-03-04 08:14, pirms 11 gadiem
Pēdējā laikā kaut kā nedzird matemātiķus piesaucot to sakarību starp Kobes 25+ punktu spēlēm un Lakers uzvarām/zaudējumiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: raiversons
, 2013-03-04 08:42, pirms 11 gadiem
Šodien lasīju foršu tvītu - "Pēdējo reizi, kad Lakers nebija zem 50/50, maiji vēl gribēja mūs visus nogalināt"
, 2013-03-04 09:27, pirms 11 gadiem
Kobe ir kautkas īpašs iekš NBA. Tādā vecumā vēlaizvien dominēt? Tādi spēlētāji ir liels retums! #Vino
, 2013-03-04 10:20, pirms 11 gadiem
Prieks par Ibaku, kurš beigās baigi labi nospēlēja divās epizodēs
, 2013-03-04 10:24, pirms 11 gadiem
Mjā, vakar ar tiesāšanu bija kaut kas dīvains NBA - Heat un Knicks spēlē otrajā puslaikā kaut kā bija vairāki "pārāk tīri" bloki, kā Lebronam pret Čandleru, tad Thunder un Clippers spēlē vispār gan Lūpainais gan garais kāts ielec čupiņā starp Clippers spēlētājiem, nokliedzas un tiek svilpts sods, lai gan atkārtojumā var smuki redzēt, ka neviens nav pat pieskāries, tā ka neizbrīna, ka Kobe izlūdzās sodu spēles beigās. Protams, ja tā bija, jo šo spēli neredzēju...
, 2013-03-04 10:29, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: Es gan teiktu, ka Braients "izrunāja" Lakers uzvaru. Tie divi sodiņi spēles beigās bija vienkārši no pirksta izzīsti, jo Braients iepriekšējā lakers uzbrukumā, kad pats pazaudēja bumbu tik cītīgi turpināja par to epizodi runāt, ka tiesneši beigu beigās arī tam noticēja. Tajā epizodē gan bumba tik un tā palika Hawks rīcībā, bet jau nākamajā lakers uzbrukumā tika atdots "parāds" - Braientam 2 soda metieni.

Nekāda sakarīgā spēle joprojām nav no leikers puses. Pēdējās piecās minūtēs bumba bija tikai vienam spēlētājam, ar vienu izņēmumu - MWP trijnieks. Lai arī Braientam bija pāris klusie un vairāki samocīti metieni, beigās jau vajadzīgos punktus KB salasīja, lai lakers tiktu pie uzvaras. Visi apmierināti un laimīgi - cīņa par plejofu turpinās. Lai gan kāda tur cīņa - Warriors to atdos pirmajam gribētājam.
un cik tad līgā ir tādu spēlētāju kā Kobe, kuri var kko "pierunāt" sev par labu? ja nemaldos, tad tāds ir tikai 1 - Kobe. pārējiem, tajā skaitā Lebronam vēl "jāpaaugas", lai tiesnesis par runāšanu viņam neiedotu tehnisko, vai labākajā gadījumā - nākamajā uzbrukumā pietiesātu sodu uzbrukumā vai nostaigātu. tā teikt - lai nomierinās! Kobē ieklausās visi un ar to ir jārēķinās...

kas attiecas uz Rietumu astotnieku, tad pagaidām tā arī izskatās - ja GSW nepāries atpakaļ uz tādu basketu, kādu viņi spēlēja sezonas pirmajā pusē, leikeri viņus izēdīs no PO zonas tā, ka maz neliekas. un atkal Džeksons varēs gaudot par neizmantoto potenciālu, traumām, spēcīgo konferenci un vēl sazin ko.
, 2013-03-04 10:54, pirms 11 gadiem
Ulrihs rakstīja: Mjā, vakar ar tiesāšanu bija kaut kas dīvains NBA - Heat un Knicks spēlē otrajā puslaikā kaut kā bija vairāki "pārāk tīri" bloki, kā Lebronam pret Čandleru, tad Thunder un Clippers spēlē vispār gan Lūpainais gan garais kāts ielec čupiņā starp Clippers spēlētājiem, nokliedzas un tiek svilpts sods, lai gan atkārtojumā var smuki redzēt, ka neviens nav pat pieskāries, tā ka neizbrīna, ka Kobe izlūdzās sodu spēles beigās. Protams, ja tā bija, jo šo spēli neredzēju...
Ibaka vēl esot iedevis Grifinam par zvaniem, par ko esot palicis nesodīts.
, 2013-03-04 10:59, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: un cik tad līgā ir tādu spēlētāju kā Kobe, kuri var kko "pierunāt" sev par labu? ja nemaldos, tad tāds ir tikai 1 - Kobe. pārējiem, tajā skaitā Lebronam vēl "jāpaaugas", lai tiesnesis par runāšanu viņam neiedotu tehnisko, vai labākajā gadījumā - nākamajā uzbrukumā pietiesātu sodu uzbrukumā vai nostaigātu. tā teikt - lai nomierinās! Kobē ieklausās visi un ar to ir jārēķinās...

kas attiecas uz Rietumu astotnieku, tad pagaidām tā arī izskatās - ja GSW nepāries atpakaļ uz tādu basketu, kādu viņi spēlēja sezonas pirmajā pusē, leikeri viņus izēdīs no PO zonas tā, ka maz neliekas. un atkal Džeksons varēs gaudot par neizmantoto potenciālu, traumām, spēcīgo konferenci un vēl sazin ko.
Ja Hjūstona un Lakers izspiež Jūtu no play off, tad Rietumos pirmās kārtas pāri būs vnk krimināli:

Spurs - Lakers
Thunder - Rockets
Clipers - Warriors
Grizlies - Nuggets
, 2013-03-04 11:25, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Ja Hjūstona un Lakers izspiež Jūtu no play off, tad Rietumos pirmās kārtas pāri būs vnk krimināli:

Spurs - Lakers
Thunder - Rockets
Clipers - Warriors
Grizlies - Nuggets
vēl nedaudz pāragri spriest! ja Rietumu pirmais 4nieks varētu palikt nemainīgs(tik vien kā Denvera ar Memfisu samainīties vietām), tad par pārējām 3 vēl var padiskutēt - kuras 3 tiks PO un kāds būs vietu sadalījums.
piekritīsi, ka šobrīd no 4 pretendentēm vissliktāk izskatās tieši GSW, vislabāk Lakers un Rockets, kamēr Jazz ir kkur pa vidu...
, 2013-03-04 11:47, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: vēl nedaudz pāragri spriest! ja Rietumu pirmais 4nieks varētu palikt nemainīgs(tik vien kā Denvera ar Memfisu samainīties vietām), tad par pārējām 3 vēl var padiskutēt - kuras 3 tiks PO un kāds būs vietu sadalījums.
piekritīsi, ka šobrīd no 4 pretendentēm vissliktāk izskatās tieši GSW, vislabāk Lakers un Rockets, kamēr Jazz ir kkur pa vidu...
Protams sanākt var visādi, es tikai piemetu kāds varētu būt visintreģējošākais iznākums. Kgan GSW izkrišana pēc tik laba sākuma, būtu vnk pārāk šokējoša. Šobrīd viņi no Lakers atpaliek tikai par trīs spēlēm, bet man kaut kā ir pārliecība, ka viņi spēs atgūties. Viņiem tomēr viss ir vienādi, komandā viss ir relatīvi mierīgi un par nākamās sezonas sastāvu ir visai liela skaidrība, kamēr Jūtai priekšā varētu būt arī pārbūve.
, 2013-03-04 12:09, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Ibaka vēl esot iedevis Grifinam par zvaniem, par ko esot palicis nesodīts.
Tas laikam otrajā puslaikā bija, man apnika skatīties uz Vestbruka idiotismu un tiesnešu dīvaino svilpšanu, aizgāju gulēt. Kgan spēlētāji jau bija uzvilkušies un Pērkins jau vienā brīdī kaut ko nesadalīja ar Batleru. Tunderi vismaz patreiz izskatās, ka nespēs vismaz atkārtot pagājušā gada sasniegumu - Durants ir pielicis, bet Vestbrūks vēl dumāks palicis un vairs bez šīem abiem īsti nav Tanderos, kas var iemest. Garie vispār pazaudējušies izskatās...
, 2013-03-04 12:20, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: un cik tad līgā ir tādu spēlētāju kā Kobe, kuri var kko "pierunāt" sev par labu? ja nemaldos, tad tāds ir tikai 1 - Kobe. pārējiem, tajā skaitā Lebronam vēl "jāpaaugas", lai tiesnesis par runāšanu viņam neiedotu tehnisko, vai labākajā gadījumā - nākamajā uzbrukumā pietiesātu sodu uzbrukumā vai nostaigātu. tā teikt - lai nomierinās! Kobē ieklausās visi un ar to ir jārēķinās...

kas attiecas uz Rietumu astotnieku, tad pagaidām tā arī izskatās - ja GSW nepāries atpakaļ uz tādu basketu, kādu viņi spēlēja sezonas pirmajā pusē, leikeri viņus izēdīs no PO zonas tā, ka maz neliekas. un atkal Džeksons varēs gaudot par neizmantoto potenciālu, traumām, spēcīgo konferenci un vēl sazin ko.
Nê nu uzvaru jau vinš savai komandai izcînija, to nevar noliegt. Par stilu katram savs viedoklis.
Kâds tad gsw baskets bija sezonas sâkumâ? Cik redzêju pâris spêles, tad bija tieši tas pats, kas tagad. Varbût tikai aizsardzîbâ vairãk centâs, tâpêc arî uzvaras bija negaidîti daudz.
, 2013-03-04 12:38, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: Nê nu uzvaru jau vinš savai komandai izcînija, to nevar noliegt. Par stilu katram savs viedoklis.
Kâds tad gsw baskets bija sezonas sâkumâ? Cik redzêju pâris spêles, tad bija tieši tas pats, kas tagad. Varbût tikai aizsardzîbâ vairãk centâs, tâpêc arî uzvaras bija negaidîti daudz.
sezonas sākumā GSW baskets bija saturīgāks. viens ir tas, ka aizsardzība bija labāka, kā Tu pats izteicies - centīgāka, otrs - uzbrukums bija apdomīgāks, skatāmāks. bija kkādas izspēles uz groza apakšu, kkādi pozicionāli uzbrukumi. šobrīd ir atpakaļ vecais/labais Nellijbols - kuram bumba, tas skrien ātrajā un lādē truli, vai, labākajā gadījumā ir 1-2 piespēles un metiens no distances. brīžiem rodas iespaids, ka vienīgais spēlētājs, kurš māk iespēlēt groza apakšā ir Lī(!!!) un retu reizi Džeks. Karijs un Tompsons, šķiet, redz tikai to, kas notiek ap 3p. līniju.
, 2013-03-04 12:46, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Protams sanākt var visādi, es tikai piemetu kāds varētu būt visintreģējošākais iznākums. Kgan GSW izkrišana pēc tik laba sākuma, būtu vnk pārāk šokējoša. Šobrīd viņi no Lakers atpaliek tikai par trīs spēlēm, bet man kaut kā ir pārliecība, ka viņi spēs atgūties. Viņiem tomēr viss ir vienādi, komandā viss ir relatīvi mierīgi un par nākamās sezonas sastāvu ir visai liela skaidrība, kamēr Jūtai priekšā varētu būt arī pārbūve.
domāju, ka vienīgā lielā pārbūve, kas Jūtai briest ir par un ap lielo Elu. pārējie vairāk vai mazāk varētu palikt, sevišķi garie, kuri ir jauni un sasodīti perspektīvi - Heivards, Kanters, Feivors + pieredzējušie Milsaps, Mo. labs šogad ir Fojs, kurš beidzot sāk atsist savu savulaik augsto drafta numuru. ar katru gadu jaunāks izskatās Tinslijs.
Džefersona vietā prasītos kāds augstākā līmeņa mazais uzbrucējs/aizsargs.
, 2013-03-04 13:44, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: sezonas sākumā GSW baskets bija saturīgāks. viens ir tas, ka aizsardzība bija labāka, kā Tu pats izteicies - centīgāka, otrs - uzbrukums bija apdomīgāks, skatāmāks. bija kkādas izspēles uz groza apakšu, kkādi pozicionāli uzbrukumi. šobrīd ir atpakaļ vecais/labais Nellijbols - kuram bumba, tas skrien ātrajā un lādē truli, vai, labākajā gadījumā ir 1-2 piespēles un metiens no distances. brīžiem rodas iespaids, ka vienīgais spēlētājs, kurš māk iespēlēt groza apakšā ir Lī(!!!) un retu reizi Džeks. Karijs un Tompsons, šķiet, redz tikai to, kas notiek ap 3p. līniju.
Neatceros, kuru tieši spēli redzēju, bet tas bija decembra sākumā, kad warriors gāja labi. Iespējams pret Detroitu. Bija tieši tas pats, kas tagad - pārskrien pāri laukumam, kāds garais uzliek bloku pie trijnieka līnijas un Karijs jau pūš. Ja nesanāk, tad atspēle uz malu Tompsonam, kurš ne mirkli nedomājot velk pa ķoci. Rezervisti varbūt spēlēja nedaudz apdomīgāk un komanda kopumā aizsardzība vairāk centās, bet tā savādāk - tas pats, kas tagad. Var jau būt, ka tā bija tikai viena atsevišķa spēle.. kgan spēles apskatos neko savādāku ar nevar redzēt. Karija troikas un kādas Lī produktīvās darbības.

Tāpēc arī tad jau rakstīju, ka neticu, ka warriors tiks plejofā neskatoties uz to, ka tajā brīdī bilance bija spoža (uzvaru 2reiz vairāk kā zaudējumu) un uzvaras veiksmīgi krājās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-04 14:26, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: Neatceros, kuru tieši spēli redzēju, bet tas bija decembra sākumā, kad warriors gāja labi. Iespējams pret Detroitu. Bija tieši tas pats, kas tagad - pārskrien pāri laukumam, kāds garais uzliek bloku pie trijnieka līnijas un Karijs jau pūš. Ja nesanāk, tad atspēle uz malu Tompsonam, kurš ne mirkli nedomājot velk pa ķoci. Rezervisti varbūt spēlēja nedaudz apdomīgāk un komanda kopumā aizsardzība vairāk centās, bet tā savādāk - tas pats, kas tagad. Var jau būt, ka tā bija tikai viena atsevišķa spēle.. kgan spēles apskatos neko savādāku ar nevar redzēt. Karija troikas un kādas Lī produktīvās darbības.

Tāpēc arī tad jau rakstīju, ka neticu, ka warriors tiks plejofā neskatoties uz to, ka tajā brīdī bilance bija spoža (uzvaru 2reiz vairāk kā zaudējumu) un uzvaras veiksmīgi krājās.
Var tik piekrist.Protams sezonas sākumā jau bija labi stati metienos.Un ja ilgi daļu no sezonas sākumā komanda trojkās turās 2.v.,skaidrs ka komanda ar šādu stilu arī tiek pie uzvarām.Bet nekādas lielās taktikas vai izspēles nav saskatāmas.Drīzāk var redzēt ka spēlētāju Ego laužas uz āru.Vienīgi ar Džeku pievienošanos ir ko komanda ieguvusi.Bet ar Kariju,Tompsonu skriešanu un puļīšanu pa grozu pie katras ātrākās iespējas ar nav tas labākais.Ok,Karijam jau metiens ir labs,bet skrienot pēc saviem statiem,komanda vairāk zaudē,nekā iegūst.
, 2013-03-04 14:31, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: vēl nedaudz pāragri spriest! ja Rietumu pirmais 4nieks varētu palikt nemainīgs(tik vien kā Denvera ar Memfisu samainīties vietām), tad par pārējām 3 vēl var padiskutēt - kuras 3 tiks PO un kāds būs vietu sadalījums.
piekritīsi, ka šobrīd no 4 pretendentēm vissliktāk izskatās tieši GSW, vislabāk Lakers un Rockets, kamēr Jazz ir kkur pa vidu...
Man gan neticās ka Denvera varētu apiet Memfisu.Neesmu pētījis atlikušās spēles,ko un ar ko katram jāspēlē.Ok,Denvera ir TOP 4 māju komanda.Bet Memfisa kaut kā stabilāk un pārliecinošāk izskatās,kaut pēdējās 10 spēlēs(ok,Denverai ar 4 uzvaras no vietas).Sastāvs jau Denverai ir ļoti labs,ātrs un atlētiski džeki.
Bet Play-off jau kā zināms ir cita opera,tur jau galvenais iegūt savu laukuma priekšrocību.Un cerams ka tiesneši tiesās/svilps vienādus sodus uz abiem galiem.
, 2013-03-04 14:49, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: Neatceros, kuru tieši spēli redzēju, bet tas bija decembra sākumā, kad warriors gāja labi. Iespējams pret Detroitu. Bija tieši tas pats, kas tagad - pārskrien pāri laukumam, kāds garais uzliek bloku pie trijnieka līnijas un Karijs jau pūš. Ja nesanāk, tad atspēle uz malu Tompsonam, kurš ne mirkli nedomājot velk pa ķoci. Rezervisti varbūt spēlēja nedaudz apdomīgāk un komanda kopumā aizsardzība vairāk centās, bet tā savādāk - tas pats, kas tagad. Var jau būt, ka tā bija tikai viena atsevišķa spēle.. kgan spēles apskatos neko savādāku ar nevar redzēt. Karija troikas un kādas Lī produktīvās darbības.

Tāpēc arī tad jau rakstīju, ka neticu, ka warriors tiks plejofā neskatoties uz to, ka tajā brīdī bilance bija spoža (uzvaru 2reiz vairāk kā zaudējumu) un uzvaras veiksmīgi krājās.
necentīšos apstrīdēt Tevis teikto. laikam man tas labais iespaids par GSW sezonas pirmajā pusē bija radies tāpēc, ka viņiem viss sanāca, lai gan no otras puses - lielais troiku pirdējs Karijs labākās spēles demonstrē tieši tagad - kad GSW zaudē biežāk nekā uzvar! bet kopumā tā vien šķiet, ka Warriors ir sākuši spēlēt sliktāk gan uzbrukumā, gan(jo īpaši) aizsardzībā... precīzi laikam varēs atbildēt kāds baigais insaideris, kurš vēro teju visas GSW spēles.
, 2013-03-04 14:54, pirms 11 gadiem
ilmis81 rakstīja: Man gan neticās ka Denvera varētu apiet Memfisu.Neesmu pētījis atlikušās spēles,ko un ar ko katram jāspēlē.Ok,Denvera ir TOP 4 māju komanda.Bet Memfisa kaut kā stabilāk un pārliecinošāk izskatās,kaut pēdējās 10 spēlēs(ok,Denverai ar 4 uzvaras no vietas).Sastāvs jau Denverai ir ļoti labs,ātrs un atlētiski džeki.
Bet Play-off jau kā zināms ir cita opera,tur jau galvenais iegūt savu laukuma priekšrocību.Un cerams ka tiesneši tiesās/svilps vienādus sodus uz abiem galiem.
tur jau tā lieta, ka varētu apiet, bet varētu arī neapiet. jau vairākkārt esmu teicis, ka Denvera šobrīd ir viena no, ja ne pati talantīgākā komanda NBA, pie tam arī sastāvs ir sabalansēts teju perfekti - visas pozīcijas ir aizpildītas, treneris labs, bet... lieliskas spēles pret spēcīgiem pretiniekiem un sliktas spēles pret otro'ešalonu - tās ir lietas, kuras raksturo Denvereas spēli. Grizzs šajā ziņā ir stabilāki. kas vēl spēlē par labu Memfisai - viņi spēlē salīdzinoši pragmātisku, taču PO raksturīgu basketbolu visu laiku.
visdrīzāk, ka abas šīs blices 1.kārtā arī tiksies. galvenais - kuriem būs sava laukuma priekšrocības, tie visdrīzāk arī vinnēs sērijā.
, 2013-03-04 15:05, pirms 11 gadiem
ilmis81 rakstīja: Var tik piekrist.Protams sezonas sākumā jau bija labi stati metienos.Un ja ilgi daļu no sezonas sākumā komanda trojkās turās 2.v.,skaidrs ka komanda ar šādu stilu arī tiek pie uzvarām.Bet nekādas lielās taktikas vai izspēles nav saskatāmas.Drīzāk var redzēt ka spēlētāju Ego laužas uz āru.Vienīgi ar Džeku pievienošanos ir ko komanda ieguvusi.Bet ar Kariju,Tompsonu skriešanu un puļīšanu pa grozu pie katras ātrākās iespējas ar nav tas labākais.Ok,Karijam jau metiens ir labs,bet skrienot pēc saviem statiem,komanda vairāk zaudē,nekā iegūst.
Lendrijs arî škiet labs papildinâjums. Bet nu vinu arî arvien mazâk sâk izmantot. Tâds iespaids vismaz radies. Sezonas sâkumâ, kad vairâk tika izmantoti Džeks un Lendrijs, uzvaras bija vairâk.
, 2013-03-04 15:10, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: domāju, ka vienīgā lielā pārbūve, kas Jūtai briest ir par un ap lielo Elu. pārējie vairāk vai mazāk varētu palikt, sevišķi garie, kuri ir jauni un sasodīti perspektīvi - Heivards, Kanters, Feivors + pieredzējušie Milsaps, Mo. labs šogad ir Fojs, kurš beidzot sāk atsist savu savulaik augsto drafta numuru. ar katru gadu jaunāks izskatās Tinslijs.
Džefersona vietā prasītos kāds augstākā līmeņa mazais uzbrucējs/aizsargs.
Milsapa trade visi jau gaida vairāk kā gadu. Jūta acīmredzot ir nolēmusi, ka perspektīvā garie būs Kantars ar Feivoru. Milsaps esot jau ar vienu kāju ārpus durvīm un arī par Džefersonu nav skaidrības.
, 2013-03-04 15:49, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Milsapa trade visi jau gaida vairāk kā gadu. Jūta acīmredzot ir nolēmusi, ka perspektīvā garie būs Kantars ar Feivoru. Milsaps esot jau ar vienu kāju ārpus durvīm un arī par Džefersonu nav skaidrības.
NBA šobrīd ir daudz spēlētāju, kuru maiņa briest diezgan ilgu laiku, bet kā nav, tā nav. es gan domāju, ka drīzāk tieši Els dosies prom, bet Millsaps paliks, bet tad jau redzēs.
Kanters ar Feivoru viennozīmīgi būs Jazz tuvākās nākotnes pamata garie. būtu diezgan muļķīgi kādu no viņiem aizmainīt vai kā citādi palaist prom, jo abi ir lieli, smagi un ļoti talantīgi.
, 2013-03-04 16:30, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: Lendrijs arî škiet labs papildinâjums. Bet nu vinu arî arvien mazâk sâk izmantot. Tâds iespaids vismaz radies. Sezonas sâkumâ, kad vairâk tika izmantoti Džeks un Lendrijs, uzvaras bija vairâk.
Piekrītu.Nesaprotami ka Lendrijs tik maz tiek izmantots(ok,vidējais teju 25min.).Bet liekas ka viņa pienesums varētu būt lielāks.Bet tajā komandā ir neizdibināmas lietas,gan apšaubāms treneris,gan viņa skatījums uz tiem spēlētājiem.Ko tur Ezils dara,neredzu šim čalim vietu šajā komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-04 17:17, pirms 11 gadiem
ilmis81 rakstīja: Piekrītu.Nesaprotami ka Lendrijs tik maz tiek izmantots(ok,vidējais teju 25min.).Bet liekas ka viņa pienesums varētu būt lielāks.Bet tajā komandā ir neizdibināmas lietas,gan apšaubāms treneris,gan viņa skatījums uz tiem spēlētājiem.Ko tur Ezils dara,neredzu šim čalim vietu šajā komandā.
Ezeli tiek turēts komandā, lai tas radītu papildus stresu un neizpratni Biedriņā.
, 2013-03-04 17:19, pirms 11 gadiem
ilmis81 rakstīja: Piekrītu.Nesaprotami ka Lendrijs tik maz tiek izmantots(ok,vidējais teju 25min.).Bet liekas ka viņa pienesums varētu būt lielāks.Bet tajā komandā ir neizdibināmas lietas,gan apšaubāms treneris,gan viņa skatījums uz tiem spēlētājiem.Ko tur Ezils dara,neredzu šim čalim vietu šajā komandā.
Tieši ta! Kad komanda nevar savakt atlecosas, logiski butu uzlaist laukuma kadus lielakus un atletiskakus speletajus. Goldensteita notiek otradi - nonem ari nominalo centru nost un mauc ar vel mazaku sastavu. Dzeksons laikam cer, ka pasi metis 100% un pretinieku bumbas atleks talu laukuma mazajiem pa skrejienam atraja.
Rodas iespaids, ka nba trenera licenci nevajag, jo, kur liekas logiskaka kada darbiba, tur Dzeksons dara pilnigi preteji. Cer kadu parsteigt?

Negribetos, lai Denvera un Memfisa tiekas jau pirmajâ karta, jo abas simpatize.
, 2013-03-04 18:54, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Kobe ir kautkas īpašs iekš NBA. Tādā vecumā vēlaizvien dominēt? Tādi spēlētāji ir liels retums! #Vino
Kobe vēl pāris gadus ceru ka šādi kapās. GO LAKERS
, 2013-03-05 01:20, pirms 11 gadiem
ilmis81 rakstīja: Var tik piekrist.Protams sezonas sākumā jau bija labi stati metienos.Un ja ilgi daļu no sezonas sākumā komanda trojkās turās 2.v.,skaidrs ka komanda ar šādu stilu arī tiek pie uzvarām.Bet nekādas lielās taktikas vai izspēles nav saskatāmas.Drīzāk var redzēt ka spēlētāju Ego laužas uz āru.Vienīgi ar Džeku pievienošanos ir ko komanda ieguvusi.Bet ar Kariju,Tompsonu skriešanu un puļīšanu pa grozu pie katras ātrākās iespējas ar nav tas labākais.Ok,Karijam jau metiens ir labs,bet skrienot pēc saviem statiem,komanda vairāk zaudē,nekā iegūst.
Muļķības nestāsti. Arī šobrīd Warriors spēlē pozicionālu basketbolu. Vienkārši ir pazaudēts spēles pavediens. Liekas, ka Tu skaties basketbolu ar domu, ka kautko saproti, bet ne sūda tā nav.

Kā es teicu pirms sezonas, tā arī saku tagad, ka Warriors ir PO komanda. Un viņiem ir visas iespējas tikt PO, jo tagad sākas 7 mājas spēļu sērija, kura lielā mērā var izteikt, vai komandai ir iekšas vai nav.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
4

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.