Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rasela medības: Minesota varētu maiņas darījumos iesaistīt arī Hjūstonu un Atlantu

Agris Suveizda

Rasela medības: Minesota varētu maiņas darījumos iesaistīt arī Hjūstonu un Atlantu
D'Endželo Rasels. Foto: AP/Scanpix

Kevinam Durentam no Goldensteitas "Warriors" nokļūstot Bruklinas "Nets", pretējā virzienā iepriekšējā vasarā devās Bruklinas līderis D'Endželo Rasels, kurš parakstīja jaunu četru gadu līgumu par 117,3 miljoniem ASV dolāru jeb vidēji par 29,3 miljoniem sezonā. Bija skaidrs, ka "Warriors" Raselu varētu izmantot maiņas darījumos gan šajā ziemā, gan nākamajā vasarā, un 2015. gada drafta otro numuru ļoti savā rīcībā vēlas iegūt Minesotas "Timberwolves".

Lai izpildītu savu vēlmi, Minesotas "Timberwolves" varētu veikt vairākus maiņu darījumus, vēstī ESPN. Pirmajā no tiem trīs komandu darījumā Roberts Kovingtons no Minesotas "Timberwolves" varētu atgriezties savā pirmajā vienībā Hjūstonas "Rockets", Atlantas "Hawks" no Hjūstonas "Rockets" varētu iegūt kāroto pamatsastāva centru Klintu Kapelu, bet Minesota no Atlantas saņemtu divas pirmās kārtas drafta izvēles un spēlētāju, kurš vasarā kļūs par brīvo aģentu. Attiecīgi ar šo guvumu "Timberwolves" jau varētu griezties pie Goldensteitas "Warriors" un izskatīt Rasela iemainīšanas iespējas.

23 gadus vecais Rasels šosezon līgas pastarītē ir izcēlies ar vidēji 23,8 punktiem, 6,3 rezultatīvām piespēlēm un 3,7 atlēkušajām bumbām, un viņa maksimālajā līgumā vēl paredzētas trīs sezonas. 29 gadus vecais trešais numurs Kovingtons, 2018. gada novembrī Džimija Batlera maiņas darījumā pārcēlies no Filadelfijas "76ers", šosezon sakrājis 12,8 punktus un 6,0 atlēkušās bumbas. Kovingtona četru gadu ilgajā un 46,9 miljonus vērtajā (vidēji 11,7) līgumā atlikušas vēl divas sezonas. Savukārt 25 gadus vecais Kapela visu karjeru ir pavadījis Hjūstonā un šosezon nopelnījis 13,9 punktus un 13,8 atlēkušās bumbas. Kapelas piecu gadu līgumā par 90 miljoniem dolāru (vidēji 18,0) atlikuši vēl trīs gadi.

Starp lielajiem līgumiem, kas beigsies šajā vasarā, Atlantas "Hawks" rīcībā pašlaik ir tādi spēlētāji kā Čendlers Pārsonss (25,1 miljons), Džefs Tīgs (19,0) un Evans Tērners (18,6), bet mazo līgumu klāstā ir Oleksijs Leņs (4,2), Deandrē Bembrijs (2,6) un citi. Maiņu veikšanas periods beigsies ceturtdien.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-02-04 21:47, pirms 4 gadiem
Kāds Rockets no tā labums? Kapelas vietā Kovingtons?

     [+] [-]

, 2020-02-05 06:56, pirms 4 gadiem
es te biju rakstīja: Kāds Rockets no tā labums? Kapelas vietā Kovingtons?
Jā, man ar tāds uzreiz pirmais jautājums radās. Galīgi nešķiet samērīgi.