Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Neapturamais Lilards otro reizi pēc kārtas atzīts par NBA nedēļas spēlētāju

Rolands Eliņš

Neapturamais Lilards otro reizi pēc kārtas atzīts par NBA nedēļas spēlētāju
Deimiens Lilards. Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas nedēļas spēlētājiem nosaukti Deimiens Lilards Rietumu konferencē un Džeilens Brauns Austrumu konferencē.

Deimiens Lilards par nedēļas labāko spēlētāju tika atzīts arī iepriekšējā nedēļā. Viņš kļuvis par pirmo spēlētāju kopš 2018. gada decembra, kuram izdevies noturēt tik augstu līmeni divās nedēļas pēc kārtas un izpelnīties šo atzinību. Pirms gada to paveica arī Jannis Adetokunbo Austrumu konferencē.

Lilards šonedēļ piedalījās trīs Portlendas „Trail Blazers” spēlēs un palīdzēja komandai gūt trīs uzvaras. Viņš vidēji mačā iemeta 45 punktus, savāca septiņas atlēkušās bumbas un izdalīja 11 rezultatīvas piespēles. Lilards vismaz sešus tālmetienus ir iemetis sešās spēlēs pēc kārtas, šajā laikā vidēji trāpot 8.2 tālmetienus, turklāt viņš to darījis ar iespaidīgu precizitāti – trāpīti 56.9% trejaču.

Savukārt Austrumos par labāko nosaukts Bostonas „Celtics” spēlētājs Džeilens Brauns. Arī viņš aizveda savu komandu līdz trim uzvarām trīs spēlēs. Viņš vidēji spēlē iemeta 25 punktus un savāca 6.3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/article/2020/02...

     [+] [-]

, 2020-02-04 01:13, pirms 4 gadiem
Pelnīti Lilards nedēļas zvaigzne. Pašam kosmiski stati un komanda skrien pēc play-off.