Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickis: "Par Porziņģa maiņu zināju jau iepriekš, bet nogulēju visus notikumus"

Emils Ozerinskis

Novickis: "Par Porziņģa maiņu zināju jau iepriekš, bet nogulēju visus notikumus"
Dirks Novickis. Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" un Vācijas basketbola leģenda Dirks Novickis ESPN žurnālista Zeka Lova podkāstā dalījies par saviem iespaidiem saistībā ar pagājušajā nedēļā notikušo Kristapa Porziņģa maiņu. Novickis atklājis, ka jau iepriekš zinājis par komandu sarunām, bet ziņas nonākšanu mediju telpā nogulējis, jo bija devies diendusā.

"Par iespējamo Porziņģa maiņu man pavēstīja pāris dienas iepriekš. Vienmēr maiņu darījuma pēdējā nedēļā ir tūkstošiem baumu, tas ir mediju bizness. Tāpēc par to īsti noraizējies nebiju, jo neticēju, ka tas tiešām notiks. Pieņemu, ka ceturtdienas pēcpusdienā sarunas komandu starpā iekarsa. Taču joprojām domāju, ka tas nenotiks. Tāpēc paņēmu diendusu. Uzliku savu modinātāju uz pulksten 16:15. Tā kā nokavēju visu to lietu. Ap laiku, kad pamodos, biju saņēmis miljons īsziņas un darījums jau bija praktiski nokārtots. Biju šokā, ka tik liela maiņa notika tik ātri," pastāstīja 40 gadus vecais Novickis.

Dienu pirms maiņas publiskošanas "Mavericks" aizvadīja izbraukuma spēli Ņujorkā, apspēlējot "Knicks" ar rezultātu 114:90. Par savu īso sastapšanos ar savu topošo komandas biedru Novickis atklāja: "Jau iepriekšējā vakarā, kad Madison Square Garden spēlējām ar "Knicks", gaisā mutuļoja runas par maiņu. Taču neņēmu tās nopietni. Vienkārši apsveicinājos ar Kristapu. Nebija tā, ka piegāju un teicu - mēs Tevi pēc dažām dienām dabūsim! Pajautāju par viņa traumēto ceļgalu, bet bez tā mums īsti nebija iespēja garāk aprunāties."

"Ja mums ir iespēja tikt pie jauna dinastijas līmeņa spēlētāja - tas ir jādara. Protams, viņš atgriežas pēc nopietna savainojuma, taču viņš ir tikai 23 gadus jauns. Kristapa potenciāls ir milzīgs un viņš pamatīgi strādā, lai to sasniegtu. Cerams ar ceļgalu viss būs kārtībā un "Mavericks" sastāvā viņam būs jautri. Protams, sāpīgi atvadīties no komandas biedriem. Denisam Smitam ir spoža nākotne mūsu līgā. Arī Veslijs Metjūzs un Deandre Džordans mums šogad ir ļoti palīdzējuši, kā arī nākas atvadīties no divām pirmās kārtas drafta izvēlēm, kam šobrīd ir liela vērtība. Taču mēs mīlam to ko Luka Dončičs un Kristaps kopā var sasniegt. Tas būs jautri arī priekš līdzjutējiem daudzu gadu garumā."

Dirks Novickis 40 gadu vecumā visticamāk aizvada savu pēdējo profesionālā basketbolista sezonu. Pirms sezonas sākuma vācu spēka uzbrucējs iedzīvojās traumā, kas sarežģījusi atgriešanos laukumā un Novicka statistika ir tālu no pēdējās sezonās ierastā. Šosezon 21 aizvadītā spēlē spēka uzbrucējs guvis vidēji mačā 4,2 punktus un izcīnījis 1,8 atlēkušās bumbas.

Novicka komentāri zināmā mērā ieskicē notikumu attīstību par notikušo maiņas darījumu. Ceturtdienas pusdienlaikā pēc ASV laika mediju telpā nonāca ziņa par Porziņģa izteikto velmi atstāt Ņujorkas "Knicks", bet jau stundu vēlāk tika ziņots par maiņas darījuma nokārtošanu. Tik ātri sarunas par spēlētāju apmaiņu NBA nemēdz notikt, tādēļ visai pamatoti var tikt uzskatīts, ka "Knicks" organizācija nopludināja ziņas sev labvēlīgā prizmā, lai līdzjutēju acīs par negatīvo tēlu padarītu tieši latviešu basketbolistu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

1 2 38 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2019-02-04 11:51, pirms 5 gadiem
Kristapam vai Jānim ir jānāk ārā un viss jāizstāsta kā tur bija, lai beigtos vienreiz šīs baumasm, šaubas un vienam otra vainošana

  +3 [+] [-]

, 2019-02-04 12:02, pirms 5 gadiem
bembists rakstīja: Kristapam vai Jānim ir jānāk ārā un viss jāizstāsta kā tur bija, lai beigtos vienreiz šīs baumasm, šaubas un vienam otra vainošana
Un kāds iemesls būtu ticēt viņu viedoklim?

Nu loģiski ir tas, ka tas viss nenotika vienā dienā. Tas nu ir fuflo.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-04 12:08, pirms 5 gadiem
bembists rakstīja: Kristapam vai Jānim ir jānāk ārā un viss jāizstāsta kā tur bija, lai beigtos vienreiz šīs baumasm, šaubas un vienam otra vainošana
Neviens tak viņu stāstam tāpat neticēs.Visiem jau ir skaidrs,kas notika NY fanu sakārā.
Redz,ka pirmajā dienā FO teica,ka viss noticis ir ātri.Nākošajā dienā jau termiņi ļoti mainās.
Vakar jau atkal kaut kas jauns bija.

  +8 [+] [-]

, 2019-02-04 12:11, pirms 5 gadiem
bembists rakstīja: Kristapam vai Jānim ir jānāk ārā un viss jāizstāsta kā tur bija, lai beigtos vienreiz šīs baumasm, šaubas un vienam otra vainošana
Viņiem vispār tagad vajag klusēt -KP ir ieinteresēta persona, Jāņa autoritāte iekš NBA ir apšaubāma. Savukārt Novickis ir liela autoritāte NBA, un viņa teiktais faktiski atspēko visu Knicks menedžmenta sacerēto.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 12:13, pirms 5 gadiem
Nu tad beidzot,sito deretu izlasit tupajiem knicks faneliem!

  +7 [+] [-]

, 2019-02-04 12:14, pirms 5 gadiem
Sviests, komanda var izdarīt jebko ar spēlētāju, bet, kad spēlētājs izdara kautko netā ar komandu ... melnā PR kampaņa var sākties. Ar šo drāmu viss ir skaidrs, nav nekāda jaunā Knicks. Ir tas pats vecais sūda Knicks ar savām drāmām, Marburija, Lina, Entonija utt variantā

     [+] [-]

, 2019-02-04 12:32, pirms 5 gadiem
Protams klubs uzvares interneta kara. Nemot vera kadi sakari ir Knicks ipasniekam un organizacijai. Pieejama nauda un cilveki.
Mani tik parsteidz cik akli tam tic fani. Iespejams vieglak iet so celu tpc nepiepulas.
KP sakara,manuprat, pareizi kad kluseja. Jo ja teiktu visu uzreiz diezvai pietiktu argumentu un pieradijumu un izskatitos kad attaisnojas. Bet tagad gudri cilveki redz, ka Knicks teiktais isti neatbilst tam ko saka Fizdeils, Novickis, gan jau Amerikas prese ir vel. Un tagad Porzingis var teikt savu versiju par to ka bija.
Ps. Iespejams kad Kristaps butu kadreiz nonacis atpakal Knicks, jau karjeras vidus punkta, beigas jo domaju vins ir lojals, bet ne pec tada melna piara..

     [+] [-]

, 2019-02-04 12:43, pirms 5 gadiem
Autor, saliec, luudzu, tekstaa komatus. Savaadaak kauns par zhurnaalistu saukt...
Slēpts komentārs: Zoom Mode

  +4 [+] [-]

, 2019-02-04 13:38, pirms 5 gadiem
Zoom Mode rakstīja: Porzingis ar so mainu jau ir zaudejis ap 6 milj , atpazistamibu , zvaigznes statusu , jo viss japierada no sakuma , neticami , ka visi ta fano un nekremt , ka Porzingis nepalika Knicks , paradija kurzemnieka raksturu -sastridejas ar vadibu , viņa neveiksmju celoni ir to vecenu dungosana Gada balva 1 men pirms traumas
vinsh jau vienreiz pieradija ka ir supertalants otreiz tas vairs nau jadara un paldies dievam ka vinsh tika lauka no tas meslu bedres ny nenovelu nevienam normalam speletajam tur nokljut vienigais ljoti zhel kantera tas chalis ar liekas sakarigs

  +4 [+] [-]

, 2019-02-04 13:44, pirms 5 gadiem
Vissaldākā atriebība ir kārtīgi sagatavota un sasaldēta. Kad KP būs liela teikšana līgā (nešaubos, ka būs) NY vēl nožēlos savus zemjostas gājienus.

     [+] [-]

, 2019-02-04 13:47, pirms 5 gadiem
Kaut kur tomēr pārsteidz, ka Ņujorka negribēja par katru cenu p-aturēt Porziņģi. Ja gribētu, tad jau uzlecošai zvaigznei sasolītu un maksātu zelta kalnus!

  +4 [+] [-]

, 2019-02-04 13:54, pirms 5 gadiem
Spēlētājs var izteikumus mest pa labi pa kreisi, bet ja vesela orgaizācija iesaistās netīras veļas mazgāšanā, tad kādu priekštatu tas atstēj par Knicks? Kurš brīvais aģents tā rausies uz vietu, kas nomelno savus spēlētājus? Oukliju izmeta no arēnas, ar Sprīvelu ļoti ilgi bija ragos.. Melo pataisija zemāk par zemu un tagad vēl par KP kautko pēc fakta mēģina stāstīt, itkā viņi nebūtu mēģinājuši viņu jau mēnešiem iztirgot apkārt. Nožēlojama organizācija, nožēlojami fani.

 +10 [+] [-]

, 2019-02-04 13:58, pirms 5 gadiem
Kāda starpība? Tas ka knicks fani tā heito porziņģi, vienkārši pierāda ka Porziņģis ir superzvaigzne. Lebrona un Duranta līmenī. Neviens neheito viduvējības... heito labākos.

     [+] [-]

, 2019-02-04 14:18, pirms 5 gadiem
Redz,ka pirmajā dienā FO teica,ka viss noticis ir ātri.Nākošajā dienā jau termiņi ļoti mainās.
Vakar jau atkal kaut kas jauns bija.
[/quote]
tas līdzīgi kā ar mēslvaboļu notriekto Malaizijas lidmašīnu Ukrainā, kad kremļa gnīdas dirs.a vienā laidā, diametrāli apgāžot iepriekšējās reizēs meloto

  +6 [+] [-]

, 2019-02-04 14:26, pirms 5 gadiem
Es jau FB unlaikoju Knicks un Dallasu nolaikoju Pilnīgi pie vienas vietas tie Knicks tagad. Jāgaida Porziņģa officiāla bilde Mavs kreklā, lai var nomainīt profilā.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 14:30, pirms 5 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Es jau FB unlaikoju Knicks un Dallasu nolaikoju Pilnīgi pie vienas vietas tie Knicks tagad. Jāgaida Porziņģa officiāla bilde Mavs kreklā, lai var nomainīt profilā.
Atliek vien avataru nomainīt

  +4 [+] [-]

, 2019-02-04 14:34, pirms 5 gadiem
Gaidām, ko šodien teiks iepazīstināšanas preses konferencē Dalasā Kristaps!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-04 14:51, pirms 5 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Es jau FB unlaikoju Knicks un Dallasu nolaikoju Pilnīgi pie vienas vietas tie Knicks tagad. Jāgaida Porziņģa officiāla bilde Mavs kreklā, lai var nomainīt profilā.
Super sasniegums. Visiem interesē, kam tu seko FB.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-04 15:12, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Super sasniegums. Visiem interesē, kam tu seko FB.
nu noteikti interese vairak neka tavs teiktais

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 15:33, pirms 5 gadiem
Šodien 19:30 pēc LV laika būs Mavericks presene, tur arī kautko dzirdēsim konkrētāk.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 15:49, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Super sasniegums. Visiem interesē, kam tu seko FB.
CIlvēki vēl 2019 lieto facebook

  +2 [+] [-]

, 2019-02-04 16:13, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: CIlvēki vēl 2019 lieto facebook
Cilvēki vēl 2019. komentē sportacentrā

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 16:18, pirms 5 gadiem
.............. rakstīja: Cilvēki vēl 2019. komentē sportacentrā
cilveeki vel 2019 lieto

  -3 [+] [-]

, 2019-02-04 16:21, pirms 5 gadiem
dinastijas līmeņa spēlētājs.
---------
nošaujiet mani zemē

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 16:29, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: CIlvēki vēl 2019 lieto facebook
Var jau lietot. Nav jau nekas slikts. Bet ne jau sekot kaut kādiem svešajiem.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-04 17:02, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Viņiem vispār tagad vajag klusēt -KP ir ieinteresēta persona, Jāņa autoritāte iekš NBA ir apšaubāma. Savukārt Novickis ir liela autoritāte NBA, un viņa teiktais faktiski atspēko visu Knicks menedžmenta sacerēto.
Vajadzēja dabūt Novitzka angļu rakstu un iekopēt NY Fanboju forumā ar tekstu in your face.. Tik truli fani, ka bļaut uz tādiem gribētos..

     [+] [-]

, 2019-02-04 17:35, pirms 5 gadiem
Marks Kjubans MVP
https://twitter.com/michaelrapaport...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 17:41, pirms 5 gadiem
DainixDT rakstīja: Marks Kjubans MVP
https://twitter.com/michaelrapaport/status/1091156898554859520?s=21&fbclid=IwAR0aqFgpdliRaqxEfrvMXkF6Y4pVSia3bgKunIuskbNNMOBm4Uuo4xH3Oi8
Nu šitas gan ir kadrs,draftējot KP arī nod*rsa no galvas līdz kājām,neredzot viņa spēli,bet tgd pēkšņi ir par KP?klauns.

     [+] [-]

, 2019-02-04 17:52, pirms 5 gadiem
One Man Show! rakstīja: Šodien 19:30 pēc LV laika būs Mavericks presene, tur arī kautko dzirdēsim konkrētāk.
Ja var ticēt tekstam no https://www.mavs.com/will-kristaps-... Porziginis and the new members of the Mavs will be introduced to the Dallas/Fort Worth media during a press conference on Monday at 1:30 p.m. American Airlines Center., tad 21.30. Dallasas laikam jāpieskaita 8 stundas...

P.S. "Porziginis" ... Jāmācās vēl viņu PRistiem

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 17:57, pirms 5 gadiem
gezis rakstīja: Nu šitas gan ir kadrs,draftējot KP arī nod*rsa no galvas līdz kājām,neredzot viņa spēli,bet tgd pēkšņi ir par KP?klauns.
100% Dons Selfs arī reālajā dzīvē!

     [+] [-]

, 2019-02-04 18:19, pirms 5 gadiem
DainixDT rakstīja: Marks Kjubans MVP
https://twitter.com/michaelrapaport/status/1091156898554859520?s=21&fbclid=IwAR0aqFgpdliRaqxEfrvMXkF6Y4pVSia3bgKunIuskbNNMOBm4Uuo4xH3Oi8
Paskaties pārējos video par KP treidu.Pirmajā neko nesaprot,bet otrā normāli nod*rš

     [+] [-]

, 2019-02-04 19:35, pirms 5 gadiem
andris_kurmis_1418213668260152 rakstīja: Ja var ticēt tekstam no https://www.mavs.com/will-kristaps-... Porziginis and the new members of the Mavs will be introduced to the Dallas/Fort Worth media during a press conference on Monday at 1:30 p.m. American Airlines Center., tad 21.30. Dallasas laikam jāpieskaita 8 stundas...

P.S. "Porziginis" ... Jāmācās vēl viņu PRistiem
Jā, 21:30, matemātika pievīla

     [+] [-]

, 2019-02-04 19:54, pirms 5 gadiem
Ko tauta domā par Mavericks Insta story?

     [+] [-]

, 2019-02-04 20:10, pirms 5 gadiem
gezis rakstīja: Ko tauta domā par Mavericks Insta story?
Dīvaina zāle
1 2 38 komentāri