Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimsam rezultatīvākā spēle sezonā - "Heat" uzvar; "Warriors" zaudējums Orlando

Jānis Celmiņš

Džeimsam rezultatīvākā spēle sezonā - "Heat" uzvar; "Warriors" zaudējums Orlando
Monta Eliss
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī aizvadītas vairākas interesantas spēles Nacionālajā Basketbola asociācijā. Goldensteitas "Warriors", joprojām spēlējot bez savainotā Andra Biedriņa, viesos atzina Orlando "Magic" pārākumu (90:110), bet viena no līgas lielākajām zvaigznēm - Lebrons Džeimss mačā pret Šarlotes "Bobcats" guva 38 punktus, palīdzot Maiami "Heat" svinēt sesto uzvaru pēc kārtas – 96:82.

Goldensteitas "Warriors" turpina izbraukuma spēļu sēriju un aizvadītajā naktī piestāja Orlando, kur tikās ar vietējo "Magic" komandu, kura pēdējās piecās spēlēs bija svinējusi piecas uzvaras. Lai arī "Warriors" maču atkal iesāka labi, pēc pirmā puslaika esot deviņu punktu vadībā (53:44), spēles otrais puslaiks viesiem nebija tik veiksmīgs. Līdzīgi kā iepriekšējā mačā pret Maiami "Heat" otrais puslaiks tika zaudēts vairāk nekā pārliecinoši (37:66) un arī visā spēlē piedzīvots zaudējums – 90:110. Andris Biedriņš turpina ārstēt potītes savainojumu un, visticamāk, nepiedalīsies arī tuvākajās komandas spēlēs.

22 punktu uzvarētāju labā guva komandas ierastais uzbrukuma līderis Dvaits Hovards (viņam arī 17 atlēkušās bumbas), bet 20 pret savu bijušo komandu guva Džeisons Ričardsons. Ar "triple doulble" šajā mačā izcēlās Hedo Turkoglu – 10 punkti, 14 atlēkušās bumbas, 10 rezultatīvas piespēles. "Warriors" labā Monta Eliss guva 20 punktus.

Andris Biedriņš turpina ārstēt potītes savainojumu un, visticamāk, nepiedalīsies arī tuvākajās komandas spēlēs.

Tikmēr citā aizvadītās nakts spēlē jau pieminētā "Heat" komanda svinēja sesto uzvaru pēc kārtas un 18. pēdējās 19 spēlēs. Šoreiz "Heat" viesos apspēlēja Šarlotes "Bobcats" komandu. Lai arī "Heat" maču atkal iesāka smagnēji, visu pa plauktiņiem salika jau spēles otrajā un trešajā ceturtdaļā, visā spēlē svinot drošu uzvaru – 96:82.

Sezonas rezultatīvāko maču pret "Bobcats" aizvadīja Lebrons Džeimss. Lai arī Karalis aizmeta garām pirmos četrus no saviem sešiem metieniem un divas ar pusi minūtes līdz pirmā puslaika beigām bija guvis tikai piecus punktus, visā mačā viņš guva 38, kas ir viņa šīs sezonas labākas rādītājs. 31 pievienoja Dveins Veids, viņam arī 11 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-04 09:27, pirms 13 gadiem
Heat lielākā problēma ir spēles sākums... Lielāko daļu no sezonas spēlēm viņi ir bijuši iedzinējos sākumā. Lai nu kā - malači.

p.s. dotajā brīdī gribētu dzirdēt to, ko saka tie gudrenieki, kas sezonas sākumā teica, ka Heat knapi cīnīsies par iekļūšanu PO.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-04 09:36, pirms 13 gadiem
izskatās, ka lielā saruna starp Lebronu un Spoelstru ir nākusi komandas sniegumam par labu. tā vien šķiet, ka treneris komandā ir tīri formāls un galvenie Heat spēles toņa noteicēji ir Lebrons ar Veidu, tā teikt - jo mazāk treneris iesaistās komandas vadīšanā, jo labāk...ŗedzēs, kā tas izies cauri pleiofu laikā, jo tad tikai ar spēlētāju talantu un lieliskajām improvizācijas prasmēm cauri netikt - vajag gudru treneri, kuram vienmēr kāds papildus trumpis kabatā!
Orlando viennozīmīgi ir Turkoglu komanda! paskat kā atvēries - kā diena pret nakti, salīdzinājumā ar viņa samocīto spēli Toronto un Fīniksā.

     [+] [-]

, 2011-01-04 09:39, pirms 13 gadiem
NRG-DRINK rakstīja: Heat lielākā problēma ir spēles sākums... Lielāko daļu no sezonas spēlēm viņi ir bijuši iedzinējos sākumā. Lai nu kā - malači.

p.s. dotajā brīdī gribētu dzirdēt to, ko saka tie gudrenieki, kas sezonas sākumā teica, ka Heat knapi cīnīsies par iekļūšanu PO.
tu tiešām uzskati, ka atbalstot 90% bukmeikeru un sakot, ka Heat būs līderi esi baigais eksperts un vari lielīties ar savas komandas panākumiem, tas bija skaidrs, ka tādas klases spēlētāji būs labi un cīnīsies par titulu. Tikai apsveicami, ka kāds ļāvās ticēt tam, ka komanda nerodas sezonas laikā, bet tomēr viss IR naudā, heh

  -2 [+] [-]

, 2011-01-04 09:40, pirms 13 gadiem
NRG-DRINK rakstīja: p.s. dotajā brīdī gribētu dzirdēt to, ko saka tie gudrenieki, kas sezonas sākumā teica, ka Heat knapi cīnīsies par iekļūšanu PO.
un ko tad Tu vēlies no tiem gudriniekiem dzirdēt? izklausās pēc mazohismiem ar vēlmi bezjēdzīgi uzkašķēt

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 09:49, pirms 13 gadiem
GSW spēli noraka mazie. Šoreiz iepriecināja garais gals,kurš, neskatoties uz sagrāvi, nodrošināja pārsvaru zem groziem- 43:42 rebi.

  +9 [+] [-]

, 2011-01-04 10:09, pirms 13 gadiem
Lebronam šis nav sezonas labakais rādītajs,viņam jau bija 38 pt. pret
Cavs.

     [+] [-]

, 2011-01-04 10:26, pirms 13 gadiem
laikam jau tamliidziigas lietas bija gaidaamas, protams ka saakums vinjiem bija gana gauss un nepaarliecinosh, bet busim reaalisti saliekot tik daudz talantu vienaa komandaa rezultaati bus agri vai veelu! ja vel LBJ un DW speele savu speelee, kaa piemeeram shonakt pret Bobcats, nezinu vai ir daudz komanda NBA kas spej/spees vinjus apturet!!!

  +3 [+] [-]

, 2011-01-04 10:29, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: izskatās, ka lielā saruna starp Lebronu un Spoelstru ir nākusi komandas sniegumam par labu. tā vien šķiet, ka treneris komandā ir tīri formāls un galvenie Heat spēles toņa noteicēji ir Lebrons ar Veidu, tā teikt - jo mazāk treneris iesaistās komandas vadīšanā, jo labāk...ŗedzēs, kā tas izies cauri pleiofu laikā, jo tad tikai ar spēlētāju talantu un lieliskajām improvizācijas prasmēm cauri netikt - vajag gudru treneri, kuram vienmēr kāds papildus trumpis kabatā!
Orlando viennozīmīgi ir Turkoglu komanda! paskat kā atvēries - kā diena pret nakti, salīdzinājumā ar viņa samocīto spēli Toronto un Fīniksā.
Spoelstra visticamāk uzsvaru liek uz aizsardzību, viņš jau arī skaitās aizsardzības speciālists... Vesela uzvaru sērija tika aizvadīta ar ļoti zemiem pretinieku rezultativitātes rādītājiem. Bet uzbrukums, ko tur diži koriģēt, ir divi MONSTRI, viens garais ar ļoti labu metienu un pārītis catch and shoot spēlētāji. Tipiska run and gun komanda, kurai labi padodas arī aizsardzība. Tapēc jau Railijs arī neieņēma Spoelstras vietu, jo railijs nespēlē ātru basketbolu. Bet ātrs basketbols ir vienīga iespēja Heat uzvarēt. Play-off vissmagāk būs ar groza apakšu, jo tā saucamie garie bumbas nevāc (Hazlems ļoti pietrūkst) bumbas vāc 4. Nr. un LBJ ar Veidu. Un uzbrukumā Bošam ir alerģija no groza apakšas, bet cita neviena, kas tur kapātos un varētu iemest nav...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-04 10:33, pirms 13 gadiem
kaaja rakstīja: laikam jau tamliidziigas lietas bija gaidaamas, protams ka saakums vinjiem bija gana gauss un nepaarliecinosh, bet busim reaalisti saliekot tik daudz talantu vienaa komandaa rezultaati bus agri vai veelu! ja vel LBJ un DW speele savu speelee, kaa piemeeram shonakt pret Bobcats, nezinu vai ir daudz komanda NBA kas spej/spees vinjus apturet!!!
Nevajag daudz, pietiek ar vienu, lai Heat visi uzskatītu par sezonas lielāko vilšanos... Jeb kura komanda ar stabilu centru un 4. nr. viņus var apturēt. Atliek tikai nosargāt groza apakšu, 4 spēles Heat neuzvarēs ar metieniem no distances...

  +3 [+] [-]

, 2011-01-04 10:44, pirms 13 gadiem
edmunds rakstīja: tu tiešām uzskati, ka atbalstot 90% bukmeikeru un sakot, ka Heat būs līderi esi baigais eksperts un vari lielīties ar savas komandas panākumiem, tas bija skaidrs, ka tādas klases spēlētāji būs labi un cīnīsies par titulu. Tikai apsveicami, ka kāds ļāvās ticēt tam, ka komanda nerodas sezonas laikā, bet tomēr viss IR naudā, heh
Viss nav naudā... Heat Naudu maksā tikai trim spēlētājiem, Hazlemam ar un Milleram ir bikiņ uzsviests, pārējie spēlē par minimumu, bet pārējie panāk to, lai komanda uzvarētu, jo trīs zvaigznes neizcīnīs titulu, viss ir savstarpējā sapratnē un ķīmijā, nevis naudā... Mans uzskats...

  +4 [+] [-]

, 2011-01-04 10:52, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Spoelstra visticamāk uzsvaru liek uz aizsardzību, viņš jau arī skaitās aizsardzības speciālists... Vesela uzvaru sērija tika aizvadīta ar ļoti zemiem pretinieku rezultativitātes rādītājiem. Bet uzbrukums, ko tur diži koriģēt, ir divi MONSTRI, viens garais ar ļoti labu metienu un pārītis catch and shoot spēlētāji. Tipiska run and gun komanda, kurai labi padodas arī aizsardzība. Tapēc jau Railijs arī neieņēma Spoelstras vietu, jo railijs nespēlē ātru basketbolu. Bet ātrs basketbols ir vienīga iespēja Heat uzvarēt. Play-off vissmagāk būs ar groza apakšu, jo tā saucamie garie bumbas nevāc (Hazlems ļoti pietrūkst) bumbas vāc 4. Nr. un LBJ ar Veidu. Un uzbrukumā Bošam ir alerģija no groza apakšas, bet cita neviena, kas tur kapātos un varētu iemest nav...
kad vispār gaidāma Hazlema atgriešanās sastāvā? es kko lasīju, ka trauma viņam ir apmēram uz pus gadu, kas nozīmē, ka pleiofu laikā viņš varētu būt pieejams!
par cīņu zem groza varu piekrist daļēji. redz, tie rebi, kurus nolasa nosacīti mazie - LJ un Veids, lielā mērā ir garo spēlētāju nopelns. Entonijs ar savu centību un lielisko melno darbu un big Z ar saviem izmēriem sagādā šīs bumbas Heat statistikas vergiem. + Hazlems pats par sevi ir labs rebaunders, kā arī Bošs, kurš savāc bumbas garo un izveicīgo roku dēļ. bet pret tādiem līgas top garajiem kā Hovards, Pau, KG, Dankans, Horfords uc. problēmas ir visiem - arī viņiem pašiem, vienam pret otru spēlējot...

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 11:13, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: kad vispār gaidāma Hazlema atgriešanās sastāvā? es kko lasīju, ka trauma viņam ir apmēram uz pus gadu, kas nozīmē, ka pleiofu laikā viņš varētu būt pieejams!
par cīņu zem groza varu piekrist daļēji. redz, tie rebi, kurus nolasa nosacīti mazie - LJ un Veids, lielā mērā ir garo spēlētāju nopelns. Entonijs ar savu centību un lielisko melno darbu un big Z ar saviem izmēriem sagādā šīs bumbas Heat statistikas vergiem. + Hazlems pats par sevi ir labs rebaunders, kā arī Bošs, kurš savāc bumbas garo un izveicīgo roku dēļ. bet pret tādiem līgas top garajiem kā Hovards, Pau, KG, Dankans, Horfords uc. problēmas ir visiem - arī viņiem pašiem, vienam pret otru spēlējot...
Precīzi par Hazlemu ar neko neesmu dzirdējis, tikai to ka uz Play Off viņš varētu būt jau ierindā... Sākumā likās, ka Janvāris ir iespējamais atgriešanās aliks, bet nu jāskatās, jāpameklē sīkāk kaut kas..
Nopelns jau tas ir protams, un Entonija cīņas spars ir apbrīnojams, bet ja komanda spēlē uz ātrajiem uzbrukumiem, kuros LBJ un Veids ir ja ne labākie, tad vieni no visā līgā, nav īsti izdevīgi, ka kāds no viņiem aizkavējas uz bumbas vākšanu. Bošs, man vienkārši krīt uz nerviem, tapēc neko par viņu neteikšu... Manā skatījumā Hazlems ir daudz lietderīgāks 4. Nr. nekā Bošs.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 11:42, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Precīzi par Hazlemu ar neko neesmu dzirdējis, tikai to ka uz Play Off viņš varētu būt jau ierindā... Sākumā likās, ka Janvāris ir iespējamais atgriešanās aliks, bet nu jāskatās, jāpameklē sīkāk kaut kas..
Nopelns jau tas ir protams, un Entonija cīņas spars ir apbrīnojams, bet ja komanda spēlē uz ātrajiem uzbrukumiem, kuros LBJ un Veids ir ja ne labākie, tad vieni no visā līgā, nav īsti izdevīgi, ka kāds no viņiem aizkavējas uz bumbas vākšanu. Bošs, man vienkārši krīt uz nerviem, tapēc neko par viņu neteikšu... Manā skatījumā Hazlems ir daudz lietderīgāks 4. Nr. nekā Bošs.
nu jā, vienīgi gan LJ, gan Veids no sava groza līdz pretinieka grozam aizskrien ātrāk kā lielākā daļa spēlētāju no centra līdz grozam.
kā tur Šaks Bošu nosauca? ja nemaldos, tad par transvestītu vai ko tamlīdzīgu. laikam tādēļ Kriss nogrieza matus - sakaunējās...
bet jāpiekrīt vien ir - ja līgā viņš ienāca kā ātrs, eksplozīvs cīnītājs ar potenciālu uz labu metienu, tad laika gaitā viņš kļuvis par spēlētāju ar labu metienu, kurš zem groza vispār nelien. iespējams, tas ir daudzo traumu dēļ - nejūtās drošs zem groza, baidās atkal satraumēties - nevar zināt!
par lietderību - redz, Hazlems jau ir visai šaura profila speciālists - nav diezko talantīgs, bet toties ļoti enerģisks cīnītājs. viņš nekad stabili nemetīs 15, 20, 25 punktus spēlē, nevarēs biki pieturēt bumbu un tad atdot labu piespēli, nevarēs bloķēt, pārtvert un uzsākt ātru pāreju uzbrukumā, kamēr Bošs to visu var. protams, ideālais variants ir tad, kad viņi abi ir laukumā, bet tad cieš aizsardzība zem groza, jo viens postā nejēdz spēlēt, bet otrs par mazu...

     [+] [-]

, 2011-01-04 12:02, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: nu jā, vienīgi gan LJ, gan Veids no sava groza līdz pretinieka grozam aizskrien ātrāk kā lielākā daļa spēlētāju no centra līdz grozam.
kā tur Šaks Bošu nosauca? ja nemaldos, tad par transvestītu vai ko tamlīdzīgu. laikam tādēļ Kriss nogrieza matus - sakaunējās...
bet jāpiekrīt vien ir - ja līgā viņš ienāca kā ātrs, eksplozīvs cīnītājs ar potenciālu uz labu metienu, tad laika gaitā viņš kļuvis par spēlētāju ar labu metienu, kurš zem groza vispār nelien. iespējams, tas ir daudzo traumu dēļ - nejūtās drošs zem groza, baidās atkal satraumēties - nevar zināt!
par lietderību - redz, Hazlems jau ir visai šaura profila speciālists - nav diezko talantīgs, bet toties ļoti enerģisks cīnītājs. viņš nekad stabili nemetīs 15, 20, 25 punktus spēlē, nevarēs biki pieturēt bumbu un tad atdot labu piespēli, nevarēs bloķēt, pārtvert un uzsākt ātru pāreju uzbrukumā, kamēr Bošs to visu var. protams, ideālais variants ir tad, kad viņi abi ir laukumā, bet tad cieš aizsardzība zem groza, jo viens postā nejēdz spēlēt, bet otrs par mazu...
Hazlems jau itkā ir iepriekš īslaicīgi pat par 5. Nr. iespēlēts, pagājušā sezonā viņš bija 5. Bīzlijs 4. bet nu tas tā.. nekādus dižos augļus tas neness.. Bošs vienkārīs ir čikstulis.. Cik tad viņam ir tās spēles, kurās viņš neiemet 15-20 punktus, bet viņam vienalga ir jāčīkst, ka bumba par maz viņam, viņam vajag vairāk.. Turklāt viņš ir ļoti veikls, un spējīgs apspēlēt garos uz kāju darbību vien, bez masas, tajos retajos gadījumos, kad viņš mēģina, viņam ļoti labi tas sanāk, bet nu puisis kaut kā nelien tur apakšā un viss...
Vispār jau Heat ja nemaldos ir 5 centri šobrīd sastāvā, žēl, ka visus viņus neizmanto kaut vai, lai ciešāk un smagāk nokrampētu pretinieku, kaut vai sodus taisot, jo ir jau kas aizstāj...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 12:18, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Vispār jau Heat ja nemaldos ir 5 centri šobrīd sastāvā, žēl, ka visus viņus neizmanto kaut vai, lai ciešāk un smagāk nokrampētu pretinieku, kaut vai sodus taisot, jo ir jau kas aizstāj...
ja vēl rēķina, ka gan Hovards, gan Hazlems arī var spēlēt 5.nr. pozīcijā, tad Heat gandrīz puse komandas ir centri!
tomēr jāsaka, ka faktiski viņi visi ir "lielgabalu gaļa". ja neskaita bigZ, kurš var iemest pustālo un Entoniju, kurš ir visai kustīgs, tad pārējos var tik vien kā nolikt sieniņā lai stāv - citu pielietojumu viņu spējām būtu grūti piemeklēt. no otras puses - pabāžot zem groza vienlaicīgi Dampieru, Magloru vai Pitmenu, 2/3 no soda laukuma būs stabili aizņemtas viņu gabarītu dēļ.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 14:53, pirms 13 gadiem
ā, Magreidijam pietrūka viena atlēkušā līdz triple double.
Heat spēlē vienu brīdi Veids pamētā, tad Džeimss
''Warriors'' pirmā puslaika komanda neko citu nevar pateikt.

     [+] [-]

, 2011-01-04 15:48, pirms 13 gadiem
baumanis10b rakstīja: ā, Magreidijam pietrūka viena atlēkušā līdz triple double.
Heat spēlē vienu brīdi Veids pamētā, tad Džeimss
''Warriors'' pirmā puslaika komanda neko citu nevar pateikt.
Warriors vidēji spēlē ielaiž 106 punktus, Miami 92...

  -4 [+] [-]

, 2011-01-04 16:30, pirms 13 gadiem
lebrons smird

     [+] [-]

, 2011-01-04 17:25, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Warriors vidēji spēlē ielaiž 106 punktus, Miami 92...
un ko tu ar to gribēji pateikt !?