Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Robinsons noraidījis aizmainīšanu uz "Grizzlies"

Andrejs Siliņš

Robinsons noraidījis aizmainīšanu uz "Grizzlies"
Neits Robinsons
Foto: AP/Scanpix

Kaislības ap iespējamo Neta Robinsona aizmainīšanu no Ņujorkas "Knicks" turpinās - tiek vēstīts, ka spēlētājs noraidījis iespēju tikt aizmainīts uz citu Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienību Memfisas "Grizzlies".

Kā zināms, "Knickerbockers" galvenais treneris Maiks d'Antoni bija nosēdinājis Robinsonu rezervistu soliņu tālākajā galā un pat nepaskatījās uz aizsargu 14 spēlēs pēc kārtas. Beidzot mačā pret Atlantas "Hawks" Robinsons tika laukumā un savu iespēju izmantoja pilnībā - guva 41 punktu, sekmējot komandas panākumu papildlaikā (112:108).

Iepriekš klīda runas par Robinsona iespējamo aizmainīšanu uz līgas absolūto pastarīti Ņūdžersijas "Nets" - uz Ņujorkai netālo Ņūdžersiju Neits dotos kopā ar komandas biedru serbu Darko Miličiču, kurš jau paspējis paziņot par vilšanos NBA sistēmā un došanos atpakaļ uz Veco kontinentu pēc šīs sezonas. Tomēr darījums nenotika. Tagad kļuvis zināms, ka bijis vēl viens variants - Robinsonu vēlējās iegūt Memfisas "Grizzlies", komanda, kas šobrīd aizvadījusi veiksmīgāko sezonu pēdējo četru gadu laikā. Pretī Memfisa dotu Markusu Viljamsu un drafta izvēli. Basketbolists gan atteicies no šādas iespējas, līdz ar to visi joprojām paliek savās vietās. Cik ilgi, rādīs laiks, taču skaidrs, ka ātrāk vai vēlāk tas notiks.

Izmantotie resursi:
newsday.com

  -3 [+] [-]

, 2010-01-04 11:15, pirms 14 gadiem
Nez kur wins grib spèlet? Newiena spècìgå komanda tak nenems winju!

     [+] [-]

, 2010-01-04 12:18, pirms 14 gadiem
Neits gaida Džeimsu!!!

  +4 [+] [-]

, 2010-01-04 12:27, pirms 14 gadiem
zempis rakstīja: Nez kur wins grib spèlet? Newiena spècìgå komanda tak nenems winju!
Nav runa tikai par vēlmi spēlēt kāda spēcīgā klubā - runa ir arī par naudu - Tākā Neits pa vasaru nosledza viena gada līgumu ar Knics, pēc tā beigām Robinsonam ir iespēja iegūt savas "Lerija Bērda" tiesības - tas nozīmē ka viņs varēs nosllēgt jebkāda lieluma kontraktu - gan naudas gan ilguma ziņā, neskatoties uz dotā kluba ALGU GRIESTIEM.

Ja viņu aizmaina, viņš šo iespēju zaudē....Takā šis ir tik nopietns lēmums, Robinsonam ir tiešibas bloķet jebkuru maiņas darījumu, kas viņam neškiet izdevīgs.

Kas attiecās par interesi no līgās vadošajiem klubiem, tāda noteikti ir- Celtics, kas ir prioritāte pašam Robinsonam būtu ar mieru izskatīt variantus iesaistot Toniju Alenu vai Danielsu....Lakers bija liela interese pagājušās sezonas beigās, un var piedāvāt pretī Farmāru vai Morisonu, kurus klubs netaisās paturēt pēc šis sezonas, jo šķiet vairs nevienam līgā nav noslēpums ka Lakers vājais punkts ir soliņa rezultativitāte, un ja ir kautkās ko Neits pieprot, tad tas ir punktu gūšana no soliņa.....

     [+] [-]

, 2010-01-04 12:27, pirms 14 gadiem
kobe_2_4 rakstīja: Neits gaida Džeimsu!!!
smieklīgi

  +2 [+] [-]

, 2010-01-04 12:34, pirms 14 gadiem
zempis rakstīja: Nez kur wins grib spèlet? Newiena spècìgå komanda tak nenems winju!
Tā jau tev tik liekas, tikai LAL viņu gribēja pirms šīs sezonas, bet tas jau tā, vārga komanda LAL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja