Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par savainoto "Warriors" spēlētāju Belu interese no citiem klubiem

Par savainoto "Warriors" spēlētāju Belu interese no citiem klubiem
Radža Bels (no labās)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" aizsargs Radža Bels pašreiz ir savainots un nevarēs spēlēt vismaz mēnesi, bet jau tagad par viņu interesējas citi klubi.

Šodien Belam tiek veikta savainotās kreisās plaukstas locītavas operācija, pēc kuras gaidāma arī lielāka skaidrība par spēlētāja atveseļošanās laiku. Minimālais atlabšanas periods Belam ir viens mēnesis, bet maksimālais - četri mēneši. Ja piepildīsies labvēlīgākais variants, tad Goldensteitas "Warriors" varētu saņemt dažādus piedāvājumus no citiem klubiem aizmainīt Belu.

Par 33 gadus veco Belu jau tagad interesi izrādījuši daži klubi, kas šosezon mērķē uz augstiem rezultātiem. Bels joprojām tiek uzskatīts par labu aizsardzības spēlētāju un trīspunktnieku metēju, kas piesaista interesi no citiem klubiem. Turklāt viņa 5,3 miljonu ASV dolāru vērtais līgums pēc sezonas beigsies. Konkrētākus piedāvājumus "Warriors" gan varētu saņemt, kad tuvosies spēlētāju maiņas beigu termiņš februāra vidū.

Bels tika iegūts novembra vidū veiktajā spēlētāju maiņā ar Šarlotes "Bobcats". Goldensteitas komandas sastāvā viņš paspējis nospēlējis tikai vienu spēli.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 22:25, pirms 14 gadiem
Labaak, lai paliek GSW tomeer pashiem izdeviigi!

     [+] [-]

, 2009-12-07 02:36, pirms 14 gadiem
kāpēc viņi SJax mainīja? nav ne jausmas..