Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kurucam divi punkti zaudējumā Detroitā, Bertānam astoņi pret Minesotu

Kurucam divi punkti zaudējumā Detroitā, Bertānam astoņi pret Minesotu
Rodions Kurucs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklina „Nets” viesos ar109:113 piekāpās Detroitas „Pistons”, kurai nespēlēja ne Bleiks Grifins, ne Deriks Rouzs. Tikmēr Dāvis Bertāns tika pie astoņiem punktiem "Wizards" sastāvā, viņa komandai ciešot sakāvi pret Minesotas "Timberwolves" (103:131).

Rodions Kurucs nospēlēja 15 minūtes, kurās tika pie diviem punktiem, trāpot vienu no trim divpunktu metieniem. Viņam arī trīs atlēkušās bumbas, viena kļūda un trīs piezīmes. Kuruca +/- rādītājs šoreiz bija mīnus viens.

Bruklinai šī bija sezonas otrā spēle izbraukumā, un tas noveda pie otrā zaudējuma šosezon. „Nets” kopējā bilance šobrīd ir 2-4.

Bruklinas sastāvā ar 20 punktiem labākais bija Kairijs Ērvings, kuram arī desmit rezultatīvas piespēles un 11 atlēkušās bumbas. Ērvingam tas bija NBA karjeras trešais „triple-double”. 20 punktus pievienoja Torīns Prinss, bet 18 punkti bija Džo Herisam. Prinss un Heriss divatā iemeta deviņus tālmetienus.

„Nets” komandai izdevās ļoti labs spēles ievads, otrajā ceturtdaļā ielaižot tikai 13 punktus. Taču turpinājumā „Pistons” spēja pārņemt vadību un pretiniekiem vairs neļāva viegli tikt pie metieniem. Spēles izskaņā vadībā turējās „Pistons” vienība, taču septiņas sekundes pirms beigām Andrē Dramonds trāpīja tikai vienu soda metienu, atstājot „Nets” iespēju pēdējās sekundēs atspēlēties no 108:111. Šī iespēja netika izmantota, Detroitai tiekot pie uzvaras.

Detroitas sastāvā šoreiz nebija komandas līderu Bleika Grifina un Derika Roza, taču sekmīgi nospēlēja Andrē Dramonds, kuram 25 punkti, 20 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, kā arī pieci bloķēti metieni. Detroitai 24 punktus guva Lūks Kenards, bet 22 iemeta Brūss Brauns.

Nākamā spēle Kurucam un „Nets” paredzēta pret Ņūorleānas „Pelicans”, tā notiks naktī uz piekto novembri.

Tikmēr Dāvis Bertāns šonakt „Wizards” sastāvā nospēlēja 27 minūtes un guva astoņus punktus (1p. 2/2, 2p. 0/3, 3p. 2/7), savāca trīs atlēkušās bumbas un veica divas rezultatīvas piespēles. Viņam arī viena kļūda un divas piezīmes, kā arī +/- rādītājs mīnus 11.

„Wizards” cieta savu ceturto neveiksmi piecās spēlēs, ar 109:131 paliekot bez variantiem pret Minesotu. „Timberwolves” komandai diskvalifikācijas dēļ nevarēja spēlēt Kārls Entonijs Taunss, taču tas nebija šķērslis lielai uzvarai. Minesota savu bilanci uzlaboja līdz 4-1, jau pirmajā ceturtdaļā iemetot 42 punktus un nosargājot vadību arī visā pārējā mača gaitā.

Ar 21 punktu Minesotai rezultatīvākais bija Endjū Viginss, bet pa 20 punktiem iemeta Roberts Kovingtons un debitants Džarets Kalvers. Kalvers iepriekšējās četrās spēlēs kopā bija guvis tikai 12 punktus.Jāpiemin, ka „Timberwolves” trāpīja 17 tālmetienus, kamēr Vašingtonai ar 30 punktiem rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo


Slēpts komentārs: Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans
Slēpts komentārs: Alpaville
Slēpts komentārs: teamo
, 2019-11-03 08:05, pirms 4 gadiem
Tris aksti pamodushies,lai pakakatu (tas par komentetajiem)
, 2019-11-03 08:19, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Paredzu ka tuvākajā laikā Kuručš un Bertāns lidos no NBA, bet Podriņķis sildīs rezervistu beņķi, bet latvieši sāks skatīties hokeju un Dinamo.
tavs tētis ir petuhs!
, 2019-11-03 08:45, pirms 4 gadiem
Tie trīs Kakātāji manu prāt neskatijās spēles,ja būtu skatijušies nebūtu Piedirsuši šo raksta kometārus😁 Dikti jau kurucam bumbu neviens nedeva,ja pats dabuja tad tikpat ātri atdeva,tātad cik atlēkušās tik reizes Kurucam bija bumba,ja neskaita ka ļāva autu ispēlēt.
, 2019-11-03 09:24, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Paredzu ka tuvākajā laikā Kuručš un Bertāns lidos no NBA, bet Podriņķis sildīs rezervistu beņķi, bet latvieši sāks skatīties hokeju un Dinamo.
Vienīgais ko tu šorīt sildi ir poda vāks
, 2019-11-03 09:24, pirms 4 gadiem
Principā Netiem šogad ir visas pagājušas sezonas Bostona problēmas ar Kyrie priekšgalā.0 komandas spēles uzbrukumā.
, 2019-11-03 09:28, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Paredzu ka tuvākajā laikā Kuručš un Bertāns lidos no NBA, bet Podriņķis sildīs rezervistu beņķi, bet latvieši sāks skatīties hokeju un Dinamo.
latvieshi dinamku lures tikai tad kad pucei aste saks ziedet
, 2019-11-03 09:40, pirms 4 gadiem
Uz VEF!!
Slēpts komentārs: teamo
, 2019-11-03 09:54, pirms 4 gadiem
Dāvim 6 spēles laiks-ņemot vērā abas komandas un dalīta 13 vieta atlēkušajās bumbās,interesanti būtu zināt viņa paša viedokli- kurš pienesīs patronas lai varētu šaut ???
, 2019-11-03 10:10, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Principā Netiem šogad ir visas pagājušas sezonas Bostona problēmas ar Kyrie priekšgalā.0 komandas spēles uzbrukumā.
Tiesi tā -mega zvaizne Kyrie ir sabojajis komandas speli
, 2019-11-03 10:13, pirms 4 gadiem
Atkinsons riskē ar savu vietu, ja turpinās ziepēties savu zvsigžņu ego pakaļās, tad nekas labs nesanāks.

Nesaprot, ka primitīvi saliekot lielākos meistarus pamat5 tas neuzlabo rezultātu, viņi nespēj sadalīt bumbu. Jābūt arī melnā darba darītājiem. Kad laukumā ir Kurucs, Allens uzreiz labāka spēle.. Kurus labi spēlē un visu dara pareizi.
, 2019-11-03 10:18, pirms 4 gadiem
nezinu kas bus ar Kurucu Netos..Biju domajis,ka kkas sitam lidzigs bus nakamsezon kad KD bus atpakal, bet ne jau sosezon (kas gan tomer ir diezgan likumsakarigi,jo paradijies ir Prince).Kas bus nakamsezon, kad atpakal bus KD?
Nez..pagaidam neredzu nakotni kurucam Bruklina.
, 2019-11-03 11:06, pirms 4 gadiem
Ja vērojāt "Wizards" spēles attīstību jau no aizvadītās cīņas pirmajām sekundēm, nevarēja nepamanīt, ka šajā cīņā kaut kas nesokās tā kā plānots. Un tam par iemeslu nebija pretinieku komandas superaugstā rezulativitāte. Lieta, ko varēja vērot no malas raksturoja teju visu "Wizards" jo īpaši pirmā piecinieka darbības- tā bija sadarbību taktika, kura izslēdza no spēles gan pašu Bertānu, gan ne viņu vien, padarot dažus savas komandas spēlētājus par šīs spēles nosacīti vājo posmu. Lai viestu skaidrību tiem, kas spēli neredzēja, precizēšu, atsevišķu spēlētāju individuālās darbības un "sadarbības" rezultējās tajā, ka jau piemērā pieminētais Dāvis Bertāns un vēl daži, kas laukumā bija padarīti par ēnām, šajā cīņā bija lieki.

Par aizvadīto spēli un cēloņiem Vašingtonas "Wizards" komandas zaudējumā kāds viedoklis arī te:

NBA. Spēles, kurās zaudējumi ir paredzami jau...
, 2019-11-03 11:09, pirms 4 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Šitā turpinot Kurucs drīz nonāks Eiropā.
Draugs, pavērtē pats, cik iespēju bija Kurucam un cik "ļoti daudz" uz viņu spēlēja komandas biedri... Tieši viņa papildus punkti varēja noderēt, ja vien partneri nebūtu akli un pamanītu laicīgi Kuruca pieslēgšanos uzbrukumā un epizodes, kurās viņam bija labi punktu gūšanas momenti...
, 2019-11-03 12:48, pirms 4 gadiem
Haha, pat nezinu, kas mani pirms sezonas pārsteigtu vairāk - Bertāns averago 14.4pts pirmajās 6 spēlēs ar 50% no tālienes, vai tas, ka šādu sākumu kāds nosauktu par blāvu.
, 2019-11-03 13:30, pirms 4 gadiem
Nets vairs nav tik interesants, pat ja būtu uzvaras un Rodim šad tad piespēlētu bumbu. Pagājušo un šo sezonu pat nav vērts salīdzināt.
, 2019-11-03 13:30, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Paredzu ka tuvākajā laikā Kuručš un Bertāns lidos no NBA, bet Podriņķis sildīs rezervistu beņķi, bet latvieši sāks skatīties hokeju un Dinamo.
Vienu lietu tiešām pareizi pateici. Tu pateici pareizā formā vārdu salikumu "sāks skatīties".

Jo zini, ko tas nozīmē? To sūdu neviens neskatās, ja tikai sāks skatīties.

Bet tā, kā nenotiks tas, ko tu tur uzmurgoji par latviešiem NBA, tad to kūtspakaļas mēslu neviens neskatīsies.
, 2019-11-03 16:09, pirms 4 gadiem
Atkinsons atkal nenovērtē Kurucu. Tur laukumā viņu tikai aizsardzībai. Kaut gan viņš reāli uzbrukumā nonāk 100% pozīcijās,bet viņu ignorē. Likumsakarīgi zaudē ar Kairiju vienu nevinnes. Žēl. Pagājušajā gadā ap DLO bija izveidojies labs komandas kodols,tagad atkal viss pa jaunu un neizskatās,ka spēle ietu.
, 2019-11-03 16:58, pirms 4 gadiem
Nezinu... Te visi aprunā Kairiju, bet Wizards šoreiz brīžiem izskatījās ļoti, ļoti bēdīgi. Pat Knicks reti kad izskatījās tik slikti kā Wizards pret Wolves.
Kristaps Porziņģis atgriezies uz parketa. Foto: USA Sports Today/Scanpix
24

Porziņģis atgriežas ar 20+8, Vaitam uzvarā pār "Pistons" pirmais triple-double karjerā

Sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā savā laukumā ar 119:94 pārspēja līgas pastarīti Detroitas "Pistons". Porziņģis pēc piecu maču izlaišanas atgriezās uz parketa un 22 minūtēs guva 20 punktus. Mača galvenais varonis bija Deriks Vaits, kuram pirmais karjeras triple-double.
Kristaps Porziņģis spēlē pret ''Pistons''. Foto: AFP/Scanpix
2

Porziņģis par traumu: ''Spēles galvenokārt izlaidu piesardzības nolūkos''

Naktī uz otrdienu Bostonas ''Celtics'' sastāvā pēc piecu spēļu izlaišanas atgriezās Kristaps Porziņģis, kurš, spēlējot ierobežotu minūšu skaitu, ar 20 punktiem palīdzēja klubam pārspēt Detroitas ''Pistons''. Pēc mača viņš žurnālistiem skaidroja savu savainojumu un izjūtas laukumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AFP/Scanpix
5

Edvardsam sulīgs danks, Sabonim 50. ''double-double'' pēc kārtas

Naktī uz otrdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) uzvaru izcīnīja Minesotas ''Timberwolves'', kuras rindās ar skaistu triecienu grozā no augšas izcēlās Entonijs Edvardss. 50. pēc kārtas ''double-double'' papildlaika uzvarā ''Kings'' sastāvā iekrāja Domants Sabonis, bet ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Ņujorkas ''Knicks''.