Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Asistents no NBA basketbolista nozadzis 2 miljonus USD

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Asistents no NBA basketbolista nozadzis 2 miljonus USD
Gilberts Arenass
Foto: AP/Scanpix

Bijušā NBA basketbolista Gilberta Arenasa asistents Džons Vaits atzīts par vainīgu vairāk nekā 2 miljonu ASV dolāru piesavināšanā. Par minēto pārkāpumu Arenasa bijušajam asistentam draud 20 gadi federālajā cietumā, vēsta Associated Press.

40 gadus vecais amerikānis Džons Vaits atzīts par vainīgu 11 nesaskaņotu un nelikumīgu bankas pārskaitījumu izdarīšanā, kā arī četros ar nodokļu atmaksas izkrāpšanu saistītos gadījumos. Kā atklājies, laika posmā no 2008. līdz 2011. gadam NBA basketbolista Arenasa asistents no viņa nozadzis gandrīz 2,2 miljonus ASV dolāru, ko izmantojis saviem personīgajiem tēriņiem, tostarp automašīnu Range Rover un Ferrari iegādi.

Kā vēsta ASV mediji, maksimālais iespējamais sods Arenasa asistentam varētu būt 20 gadi federālajā cietumā.

Gilberts Arenass Nacionālajā Basketbola asociācijā pavadīja 12 sezonas un trīs reizes piedalījās NBA Zvaigžņu spēlē, būdams viens no līgas rezultatīvākajiem aizsargiem. Savas karjeras laikā viņš pārstāvēja Vašingtonas ''Wizards'', Orlando ''Magic'', Memfisas ''Grizzlies'' un Goldensteitas ''Warriors''.

33 gadus vecais basketbolists karjeru noslēdza 2011./2012. gada sezonā, taču samaksu no Orlando ''Magic'', kas izmantoja iespēju un ''amnestēja'' Arenasa līgumu, saņems vēl šosezon. Arenass savulaik noslēdza sešu gadu līgumu par kopējo summu 111 miljoni ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +2 [+] [-]

, 2015-09-03 19:14, pirms 9 gadiem
Nabaga Arenass, būs jasavelk josta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-03 21:08, pirms 9 gadiem
Tātad, Tu esi miljonārs un Tavam asistentam, kurš strādā par minimālo algu, pēkšņi parādās Ferrari, un Tu pat nesāc par to domāt...?

  +1 [+] [-]

, 2015-09-03 21:41, pirms 9 gadiem
Skaidrs, ka miljonāra asistents nestrādà par minimālo...vispār interesanti, cik saņem Abramoviča asistents ?...es pieļauju, ka var tikai ar algu kļūt miljonārs..

     [+] [-]

, 2015-09-03 23:32, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Skaidrs, ka miljonāra asistents nestrādà par minimālo...vispār interesanti, cik saņem Abramoviča asistents ?...es pieļauju, ka var tikai ar algu kļūt miljonārs..
Kur es lasīju, ka aģentam maksā kkādus 4% no līguma?!?! Nu tad 4% no 111M arī būs tuvu 5 miljoniem.

     [+] [-]

, 2015-09-04 09:27, pirms 9 gadiem
M rakstīja: Tātad, Tu esi miljonārs un Tavam asistentam, kurš strādā par minimālo algu, pēkšņi parādās Ferrari, un Tu pat nesāc par to domāt...?
Tas vien pierada cik mezonigi "liels" IQ ir daziem labiem sportistiem.
Lidzigi bija Gaskoinam, kuram ari bija paris asistenti un tikai tad kad vinam saka trukt nauda un vins saka petit savus izdevumus, pamanija, ka vairaku gadu laika chalisi normali plesusi kapostinu ari sev..