Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šrēders pametis NBA burbuli, atgriešanās laiks neskaidrs

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Šrēders pametis NBA burbuli, atgriešanās laiks neskaidrs
Deniss Šrēders. Foto: AP / Scanpix

Vācijas basketbolists Deniss Šrēders, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas klubu Oklahomsitijas "Thunder", pametis NBA "burbuli", lai būtu blakus sievai, kurai tuvākajā laikā plānotas dzemdības. Pagaidām nav zināms, kad vācietis atgriezīsies komandas nometnē.

Jau pāris nedēļas atpakaļ Vācijas izlases un "Thunder" basketbolists Deniss Šrēders paziņoja, ka augustā pametīs NBA burbuli, jo viņa ģimenē gaidāma otrā bērna dzimšana.

Šodien saspēles vadītājs atstājis Orlando bāzēto "Disnejlendas" sporta kompleksu. Tiek mēļots, ka spēlētājs būs prom no komandas vismaz nedēļu, bet lielāka skaidrība par to būs zināma tuvākajā laikā. Bilijs Donovans, kurš ir Oklahomsitijas "Thunder" galvenais treneris, arī nebija spējīgs sniegt precīzāku informāciju. Tomēr skats uz šo situāciju ir kļuvis pozitīvāks no "Thunder" komandas skatapunkta, jo iepriekš tika runāts, ka vācietis komandu pametīs vien augusta vidū.

Šrēders šobrīd ir viens no komandas atslēgas spēlētājiem. Vācijas izlases basketbolists šogad arī ir viens no pretendentiem uz balvu, ko pasniedz līgas labākajam sestajam spēlētājam. Šosezon Šrēders pamatsastāvā sācis tikai vienu no 64 spēlēm, bet tas nav traucējis viņam atzīmēties ar vidēji 18,9 punktiem un 4,0 rezultatīvām piespēlēm vidēji spēlē.