Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pelicans" tuvākajā laikā neplāno atcelt Viljamsona minūšu ierobežojumu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Pelicans" tuvākajā laikā neplāno atcelt Viljamsona minūšu ierobežojumu
Zaions Viljamsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņūorleānas "Pelicans" spēlētājs Zaions Viljamsons atzinis, ka ir ļoti grūti samierināties ar to, ka viņam laukumā jāpavada ierobežots laiks. Komandas prezidents atklāj, ka arī turpmāk Zaions spēlēs limitētu laiku. Divās aizvadītajās spēlēs 2019. gada NBA drafta pirmais numurs kopā laukumā pavadījis vien 29 minūtes.

"Tas ir ļoti grūti," Viljamsons izteicās intervijā ESPN. "Izeju laukumā, sāku sajust spēli, bet tad pēkšņi izdzirdu sirēnu, kas signalizē, ka man jāpamet laukums un jādodas uz rezervistu soliņu. Es ieeju ritmā, bet tad pēkšņi mans laiks laukumā ir beidzies. Tas nav jautri."

Viljamsons ir pieradis pie limitēta laika laukumā, jo janvārī, kad spēlētājs debitēja NBA, viņš piedzīvoja līdzīgu situāciju. Viljamsons atzina, ka labprāt laukumā būtu ilgāk: "Ir jautri spēlēt, bet nespēju ierobežotā spēles laikā parādīt visu uz ko esmu spējīgs. Man patīk sacensties un vēlos būt laukumā."

"Pelicans" prezidents Deivids Grifins paskaidroja šo situāciju, kā arī atzīmēja, ka arī turpmāk komandas vadība būs piesardzīga un nopietni izvērtēs to, cik minūtes laukumā pavadīs Zaions Viljamsons: "Zaions komandai pievienojās krietni vēlāk kā citi spēlētāji. Viņš nebija spēlējis basketbolu četrus mēnešus un mēs nevaram riskēt ar viņa veselību šajā situācijā."

Viljamsons ir Ņūorleānas komandas nākotne, tāpēc nav pārsteigums, ka kluba vadība šajā situācija ir ļoti piesardzīga: "Es novērtēju to, ka visi vēlas, lai viņš laukumā pavada 40 minūtes, bet mēs nevaram riskēt. Šajā situācija nav alternatīvas un tāda nebūtu arī citiem spēlētājiem."

Izmantie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/news/...

  +1 [+] [-]

, 2020-08-04 07:51, pirms 4 gadiem
Vai man vienam jau gadiem "griež" ausīs un acīs frāze "ir jautri spēlēt"? Varbūt fililoģijas eksperti lāšoni un kāšoni varētu papētīt arī latviešu valodu, un vienoties, ka "ir prieks spēlēt" ir daudz atbilstošāks kontekstam?

     [+] [-]

, 2020-08-04 13:17, pirms 4 gadiem
antuuns rakstīja: Vai man vienam jau gadiem "griež" ausīs un acīs frāze "ir jautri spēlēt"? Varbūt fililoģijas eksperti lāšoni un kāšoni varētu papētīt arī latviešu valodu, un vienoties, ka "ir prieks spēlēt" ir daudz atbilstošāks kontekstam?
Pilnīgi piekrītu!