Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens atbild uz jautājumu par Adetokunbo segšanu: "Nākamais jautājums"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Hārdens atbild uz jautājumu par Adetokunbo segšanu: "Nākamais jautājums"
Džeimss Hārdens. Foto: USA Today sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta spēle, kurā satikās 2018. gada līgas vērtīgākais spēlētājs Džeims Hārdens un Jannis Adetokunbo, kurš šo statusu ieguvu aizvadītajā sezonā. Hārdens nevēlējās atbildēt uz jautājumu par to, cik grūti ir spēlēt aizsardzībā pret Adetokunbo.

"Ļoti svarīga uzvara," Hārdens iesāka sarunu. "Uzskatu, ka šajā spēlē demonstrējām labu sniegumu aizsardzībā. "Bucks" ir ļoti labs uzbrukums, bet mēs spējām to neitralizēt, kad to visvairāk vajadzēja. Uzbrukumā mums bija daudz iespēju, daudz brīvu metienu, kurus šoreiz nespējām realizēt. Kopumā aizvadījām labu spēli."

Hārdenam tika uzdots jautājums: "Cik grūti ir spēlēt aizsardzībā pret Adetokunbo?" Šīs sezonas NBA rezultatīvākais spēlētājs sniedza ļoti īsu atbildi: "Nākamais jautājums."

Hārdens šajā mačā iemeta 24 punktus, bet realizēto metienu procents no spēles bija pieticīgs (35,7%). 2018. gada NBA vērtīgākais spēlētājs savāca arī septiņas atlēkušās bumbas, septiņas reizes rezultatīvi piespēlēja komandas biedriem un pārtvēra sešas bumbas.

Grieķijas basketbolists Jannis Adetokunbo maču noslēdza ar 36 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām un kļuva tikai par otro spēlētāju NBA vēsturē, kurš spējis sezonas laikā 15 spēlēs sakrāt vismaz 30 punktus, 15 atlēkušās bumbas un piecas piespēles. Šādus rādītājus iepriekš iespējis tikai leģendārais Karīms Abduls-Džabars.

"Vienmēr, kad izejam laukumā, cenšamies uzvarēt," Grieķu frīks sacīja. "Uzvara vai zaudējums – nav svarīgi. Mums ir jābūt gataviem parādīt labāko sniegumu. Mums jāmācās no kļūdām un jāuzlabo savs sniegums."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-08-03 13:41, pirms 4 gadiem
Nu jautājums arī reāli stulbs. Varat tikai iedomāties kā Pops atbildētu.