Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sabonis: "Olimpiskais ciemats tas pats Orlando burbulis vien ir"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sabonis: "Olimpiskais ciemats tas pats Orlando burbulis vien ir"
Domants Sabonis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

"Esmu pieradis pie līdzīgām situācijām. Jaunībā tādas piedzīvoju daudzas reizes, turklāt Eiropas un pasaules čempionātos novērojams tas pats. Visi sportisti atrodas vienā apkaimē un pašizolācijā," lietuviešu basketbolists Domants Sabonis mierīgi raugās uz NBA sezonas atsākšanu Floridā.

“Indiana Pacers” garais spēlētājs 2016. gadā Lietuvas valstsvienības sastāvā piedalījās Rio spēlēs. Pēc Saboņa domām, olimpiskais ciemats īpaši neatšķiras no (gaidāmā) Orlando “burbuļa” – ierobežota pārvietošanās brīvība, kontrolpunkti un citas neērtības.

“Olimpiskajās spēlēs ir tāpat, tikai to sauc par olimpisko ciematu. Savā ziņā tajā nav ērti nevienam sportistam. Ja vēlies, vari izbraukt ārpus ciemata, taču tas nav ieteicams. Visi ēd vienā un tajā pašā vietā, turpat dzīvo un tas ietekmē valdošo atmosfēru.”

“Milwaukee Bucks” superzvaigzne Jannis Adetokunbo trešdien, 1. jūlijā, izteicās līdzīgi. “Esmu tam gājis cauri Eiropā. FIBA turnīri notiek eiropiešu stilā. Ierodies viesnīcā, uzturies tur divas trīs nedēļas – mērķis ir palikt pēc iespējas ilgāk. Domāju, ka pati svarīgākā lieta – vai tas ir droši?

Grieķijas valstsvienības līderis uzticas līgas vadībai. “Zinu, ka NBA un spēlētāju arodbiedrība kopā strādā, lai padarītu uzturēšanos drošu. Mums jādara savs darbs. Zinu, ka NBA izdarīs savu darbu un NBPA arī – turēs mūs drošībā, lai padarītu pielāgošanos maksimāli ērtu.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-03 13:06, pirms 4 gadiem
Nu, Olimpiskajā ciematā dāmas pieejamas, seks tur ir viens no pamata stūrakmeņiem visā kustībā, cik es tā lasu apkārt, Orlando tā ir liela problēma, ka džekiem nebūs kur izšaut.

     [+] [-]

, 2020-07-04 00:12, pirms 4 gadiem
Divi saprātīgi spēletāji beidzot