Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Porziņģis: "Esmu puisis bez bērniem, tāpēc izturos varbūt bezbailīgāk"

Porziņģis: "Esmu puisis bez bērniem, tāpēc izturos varbūt bezbailīgāk"
Kristaps Porziņģis. Foto: Dallas Mavericks

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" latviešu spēka uzbrucējs un centrs Kristaps Porziņģis piektdien atbildēja uz žurnālistu jautājumiem. Mūsu basketbolists nav apsvēris iespēju atteikties no sezonas turpinājuma un gatavs palīdzēt komandai.

Vai neesi nobažījies par gaidāmo spēlēšanu koronavīrusa pandēmijas laikā? "Esmu sajūsmā atgriezties. Kad biju mājās, trenējos visu laiku, par laimi, tur situācija bija laba," atklāj Porziņģis, kurš Latvijā varēja apmeklēt sporta zāles un vakariņot ar ģimeni. Pēc koronavīrusa slimnieku skaita ASV jau ilgu laiku ir pasaules līdere.

Kā zināms, 31. jūlijā NBA sezona varētu atsākties, spēles ieplānotas slavenajā Disneja Pasaulē, kas atrodas netālu no Orlando pilsētas Floridas štatā. Mači notiks slēgtā teritorijā, kur ielaidīs tikai apstiprinātas un pārbaudītas personas, tādējādi cenšoties samazināt koronavīrusa uzliesmojuma risku. Vairāki spēlētāji, tostarp Vašingtonas "Wizards" latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns, atteicās piedalīties sezonas turpinājumā.

Vai domāji par iespējamo atteikšanos no mačiem Disneja Pasaulē? "To nekad īsti neesmu apsvēris. NBA spēj visu salikt kopā tā, lai visiem būtu droši. Manā galvā nebija šaubu, gatavojos spēlēt un palīdzēt komandai," informē Kristaps Porziņģis. "Katram situācija ir atšķirīga. Esmu puisis bez bērniem, tāpēc varbūt bezbailīgāk izturos pret šīm lietām. Ja kādam ir atšķirīga situācija, tad viņu nav jānosoda par citāda lēmuma pieņemšanu. Domāju, ka visiem ir svarīga sava ģimene un drošība. Ceru, ka varēsim doties un pabeigt sezonu."

Atbildot uz jautājumu par ķīmiju ar Luku Dončiču, latvietis norāda: "Tas ir tikai laika jautājums. Nedomāju, ka tagad mēs spersim soli atpakaļ. Dosimies tikai uz priekšu. Abi esam sajūsmināti par spēlēšanu kopā ar pārējiem puišiem."

Jautājums par potenciālajiem pretiniekiem izslēgšanas pirmajā kārtā, arī "Clippers" vai "Lakers" var trāpīties. "Mēs vēlamies uzvarēt pēc iespējas vairāk spēļu. Necentīsimies no kāda izvairīties. Domājam, ka esam bīstama komanda, kas var pārsteigt cilvēkus."

Vai esi strādājis pie tā, lai savu spēli ar kaut ko papildinātu? "Jā, bet es nevaru par to runāt, parādīšu laukumā," intrigu vēlas saglabāt Porziņģis, kurš Disneja Pasaulē gatavs spēlēt "augstākajā līmenī". Latvieša personiskais mērķis - "no šī brīža katru gadu spēlēt izslēgšanas mačos".

.

Izmantotie resursi:
thesmokingcuban.com
mavsmoneyball.com


, 2020-07-04 09:38, pirms 4 gadiem
Labas atbildes. Malacis. Gaidīsim jaunos spēles elementus.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.