Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Pacers" paliek bez līdera: arī Oladipo nespēlēs Orlando

"Pacers" paliek bez līdera: arī Oladipo nespēlēs Orlando
Viktors Oladipo. Foto: AP/Scanpix

Indianas "Pacers" aizsargs Viktors Oladipo nolēmis izmantot iespēju bez sankcijām atteikties no dalības Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas noslēguma turnīrā Disnejlendā Orlando, Floridā.

"Man jārīkojas gudri, šis lēmums nav bijis vienkāršs. Tomēr tiešām ticu sevis izvēlētajam ceļam, lai būtu pilnībā vesels uz nākamo sezonu. Tāpēc šis ir pareizais lēmums," skaidroja Oladipo, kurš tikai janvāra beigās atgriezās laukumā pēc ilgstoša savainojuma ārstēšanas.

Līdz sezonas pārtraukšanas brīdim Oladipo paspēja nospēlēt 13 spēles, vidēji 26 minūtēs gūstot 13,4 punktus, izcīnot 3,3 atlēkušās bumbas un atdodot 3,0 rezultatīvas piespēles. Karjerā Oladipo vidēji izcēlies ar 17,4 punktiem, 4,6 bumbām pie groziem un 3,9 piespēlēm.

28 gadus vecajam Oladipo, kuru 2013. gada draftā "Magic" draftēja ar otro numuru (tikai aiz Entonija Beneta, kurš vairs nav līgā), šī ir priekšpēdējā sezona aktuālajā līgumā. Par šo, tāpat kā nākamo - pēdējo, Oladipo saņems 21 miljonu dolāru.

"Pacers" sezonas pārtraukšanas brīdī ar 39 panākumiem 65 spēlēs ieņēma piekto pozīciju Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com


, 2020-07-04 00:10, pirms 4 gadiem
Līdz gada beigām gatavosies? Labi,ka var tādu profesiju izvēlēties. NBA sataisīja ziepes ļaujot spēlētājiem domāt par sevi mevis skatītājiem šai laikā
, 2020-07-04 04:49, pirms 4 gadiem
Biju labākās domās par Oladipo.. Mīksti..
Nu neko, tad austrumos par raptoriem, bet rietumos par mavs!
, 2020-07-04 09:29, pirms 4 gadiem
Njā, diezgan nožēlojams lēmums. Nav pat iemesla - vienkārši slinkums, negribās vasarā piepūlēties, vai kaut kā tā. Nu tas par Oladipo pasaka daudz. Tā vietā, lai iespēlētos un atgūtu formu viņš kaut ko gatavosies. Tā jau kādu gadu neko nedarīja. Tagad atkal. IND taču ir nopietna play-off komanda. Kāda atpūta? Es IND vietā šito aizmanītu prom, ka šitā uzmet komandu. Varētu kaut ko labu dabūt pretī.
, 2020-07-04 09:58, pirms 4 gadiem
Kāds jums slinkums..Atgriezās no nopietnas traumas,un maigi sakot spēlēja drausmīgi..Beigās atkal kaut ko sev savainoja..
Bez Oladipo komanda spēlēja daudz labāk,jo viņš atņēma visiem metienus,un tā precizitāte bija vnk vāks.
Nikola Jokičs un Lebrons Džeimss. Foto. AP. Scanpix
1

Lebrons pirms sērijas: "Jokičs ir viens no visu laiku labākajiem. Viņš prot visu"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrotas visas izslēgšanas spēļu dalībnieces. Rietumu konferencē pirmajā kārtā spēkosies Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers", un Lebrons Džeimss pirms dueļa slavēja sāncenšu zvaigzni Nikolu Jokiču.
Kristaps Porziņģis un komandas biedrs Deriks Vaits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

NBA statistikas inflācija - šosezon sasniegts efektīvākais uzbrukums līgas vēsturē

Nacionālajā basketbola asociācijā noslēgusies 2023./24. g. regulārā sezona un tiek gaidīts izslēgšanas spēļu sākums. Par sezonas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Luka Dončičs, lai gan vidēji spēlē nedaudz vairāk iemeta Džoels Embīds, kurš aizvadīja pārāk mazu spēļu skaitu, lai kvalificētos oficiālajā statistikā. Kopumā līgā bija 18 spēlētāji, kuri vidēji mačā iemeta vismaz 25 punktus, kas ir vēl viena pazīme tam, kā mainījusies individuālās statistikas vērtība NBA gadu gaitā.
Domants Sabonis un Jons Valančūns. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix
2

Ar Saboņa 23+14+7 par maz – kā pēdējā NBA izslēgšanas spēlēs tiek "Pelicans"

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pēdējo dalībnieci kļuvusi Ņūorleānas "Pelicans", kas Rietumu konferences astoto vietu nodrošināja, pārspēlē savā laukumā ar 105:98 pieveicot Sakramento "Kings".