Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss: "Ilgā pauze padarījusi "Lakers" izredzes izcīnīt NBA titulu labākas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Deiviss: "Ilgā pauze padarījusi "Lakers" izredzes izcīnīt NBA titulu labākas"
Entonijs Deiviss un Kails Kuzma. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences pirmās vietas īpašnieces Losandželosas "Lakers" viens no līderiem Entonijs Deiviss izteicies, ka viņa pārstāvētajai vienībai izredzes izcīnīt titulu tagad ir labākas nekā pirms sezonas apstādināšanas.

"Patiesībā uzskatu, ka mūsu izredzes izcīnīt titulu tagad ir augstākas, tāpēc ka visi esam atpūtušies un gatavi mesties cīņā. Mums ir ļoti labas izredzes, un daudz izteiks tas, kura komanda vairāk gribēs uzvarēt," teica Entonijs Deiviss. NBA sezona tika apturēta 11. martā – dienā, kad "Lakers" uzbrucējs svinēja savu 27. dzimšanas dienu.

Deiviss pleca, elkoņa un asteskaula savainojumu dēļ bijis spiests izlaist astoņas spēles, bet pauze devusi iespēju sadziedēt ķermeni, teica uzbrucējs. "Bija traumas, kas vilkās līdzi. Tagad viss ir sadzijis un esmu sevis labākā versija. Jūtos par 100% vesels. Nē, nevis jūtos, bet esmu. Un esmu gatavs doties laukumā."

Pirmo sezonu spēlējot līdzās Lebronam Džeimsam, Deiviss vidēji izcēlies ar 26,7 punktiem, trāpot 51,1% metienu. "Lakers" basketbolists trāpījis 84,5% soda metienu – tas ir karjeras rekords. Viņa kontā ir arī 9,4 atlēkušās bumbas, 3,1 rezultatīva piespēle, 2,4 bloķēti metieni un 1,5 pārtvertas bumbas.

"Lakers" ar 49 uzvarām un 14 zaudējumiem ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē. Tuvākajai sekotājai Losandželosas "Clippers" ir 44-20 bilance. Līgas kopvērtējumā "Lakers" priekšā atrodas tikai Milvoki "Bucks" (53-12).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...