Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No Eirolīgas uz NBA – franču centrs Puarjē vienojas ar Bostonas "Celtics"

Agris Suveizda

No Eirolīgas uz NBA – franču centrs Puarjē vienojas ar Bostonas "Celtics"
Vensāns Puarjē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas kluba "Baskonia" spēlētājs Vensāns Puarjē esot panācis vienošanos ar Nacionālās basketbola asociācijas komandu Bostonas "Celtics" un parakstīs divu gadu līgumu, ziņo The Athletic.

Savukārt Boston Sports Journal vēsta, ka panāktā vienošanās paredz veterāna minimālo līgumu – tādu pašu, kādu pirms diviem gadiem parakstīja vācu centrs Daniels Taiss, sezonā saņemot vidēji 1,1 miljonu ASV dolāru. 213 centimetrus garais Puarjē, kuram oktobrī apritēs 26 gadi, nav draftēts un debitēs Nacionālajā basketbola asociācijā.

No 2012. līdz 2017. gadam Puarjē piederēja "Paris-Levallois", 2013. gadā kļūstot par Francijas čempionu, bet iepriekšējās divas sezonas viņš pavadīja Vitorijas "Baskonia" rindās, neilgu laiku būdams arī Jāņa Timmas un Rinalda Mālmaņa komandas biedrs. Šī bija Puarjē labākā sezona karjerā, Eirolīgā sākot 26 no 34 spēlēm un vidēji 25 minūtēs un 38 sekundēs sakrājot 11,9 punktus, 8,3 atlēkušās bumbas, 1,1 rezultatīvu piespēli, 0,8 pārtvertas bumbas un 1,3 kļūdas.

Bostonas "Celtics" jūlija sākumā jau ir panākusi vienošanos par jaunu līgumu parakstīšanu ar Taisu, kurš divos gados saņems desmit miljonus, un Bredu Vanameikeru, bet komandas rindas papildinās Kemba Vokers (141 miljons četros gados) un Eness Kanters (desmit miljoni divos gados). Bostonu pametīs Kairijs Ērvings (Bruklinas "Nets", 142 miljoni četros gados), Els Horfords (Filadelfijas "76ers", 109 miljoni četros gados) un Terijs Rozīrs (Šārlotas "Hornets", 58 miljoni trīs gados), bet uz Fīniksas "Suns" iepriekšējā mēnesī jau tika aizmainīts Ārons Beinss.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/BrianTRobb/stat...

  +2 [+] [-]

, 2019-07-03 15:07, pirms 5 gadiem
Kāpēc MMA cīkstonis Dustin Poirier Sportacentrā tiek rakstīts kā Dastins Porjē, bet Vincent Poirier kā Vensāns Puarjē? Kur loģika?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 16:35, pirms 5 gadiem
valtcis rakstīja: Kāpēc MMA cīkstonis Dustin Poirier Sportacentrā tiek rakstīts kā Dastins Porjē, bet Vincent Poirier kā Vensāns Puarjē? Kur loģika?
jo viens ir amerikānis un tādēļ tiek rakstīta amerikāņu izruna un otrs ir francūzis tāpēc tiek rakstīta franču izruna, kas manuprāt ir nepareizi, bet nu sc valodnieki ir tādi kādi viņi ir.

     [+] [-]

, 2019-07-03 16:44, pirms 5 gadiem
Baskonia komanda tiek īzķerta pamazām-Hilards,Pourje un Voightmans prom.