Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols: "Cilvēki redzējuši daļu no manas labākās versijas, atgriezīšos vēl labāks"

Andrejs Siliņš

Vols: "Cilvēki redzējuši daļu no manas labākās versijas, atgriezīšos vēl labāks"
Dāvis Bertāns un Džons Vols. Foto: AFP / Scanpix

Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" superzvaigzne Džons Vols, kurš savainojuma dēļ nav spēlējis kopš 2018. gada beigām, norādījis, ka līdzšinējā karjerā spēlējis caur sāpēm, tāpēc viņam neesot šaubu, ka, atgriežoties laukumā, izdosies demonstrēt vēl neredzēti labu sniegumu.

Vols arī līdz savainojuma gūšanai bija viens no NBA labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem un deviņus gadus ilgajā karjerā vidēji guvis 19 punktus, atdevis 9,2 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 4,3 atlēkušās bumbas un pārtvēris 1,7 bumbas. 2018. gada pašā nogalē Vols papēža savainojuma dēļ noslēdza sezonu priekšlaikus, taču pēc operācijas, kas ļāva izņemt t.s. papēža radziņus (kaļķošanās rezultātā uz kauliem veidojas tādi kā pieši), kājā izveidojās infekcija un vēlāk sadzīves apstākļos Vols saplēsa tās pašas (kreisās) kājas Ahileja cīpslu.

Tagad Vols sarunā ar Metu Bārnu un Stīvenu Džeksonu norādījis, ka caur sāpēm spēlējis teju visu līdzšinējo karjeru: "[Kad atgriezīšos laukumā], es būšu labāks nekā biju iepriekš. Tā ir biedējošākā daļa. Piecās sezonās, kad tiku iekļauts Visu zvaigžņu spēlēs (2014-2018), es spēlēju ar radziņiem gan ceļgalā, gan papēdī. Cilvēki to nemaz nezina. Viņi vēl nemaz nav redzējuši labāko Džonu Volu, tikai daļu no tā."

2010. gada drafta pirmais numurs visu līdzšinējo karjeru pavadījis Vašingtonas "Wizards" klubā. Aizsargam ir spēkā līgums ar "Wizards" vēl uz trim sezonām par aptuveni 133 miljoniem dolāru (aptuveni 120 miljoni eiro). Katrā no nākamajām sezonām Vols saņems vairāk par 40 miljoniem dolāru.

Dāvis Bertāns gaidāmajā starpsezonā kļūs par brīvo aģentu, taču "Wizards" klubs nav slēpis, ka izcilo latviešu snaiperi vēls paturēt komandā un darīs visu iespējamo, lai noslēgtu ar vienu no komandas līderiem jaunu līgumu. Pasečņikam ir spēkā līgums ar ASV galvaspilsētas klubu vēl uz divām sezonām.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/

     [+] [-]

, 2020-05-03 11:17, pirms 4 gadiem
Kātad. Volu ģērba ārā mazais Aizeja Thomas

     [+] [-]

, 2020-05-03 12:35, pirms 4 gadiem
Cerams ,caurgājiens viens no labākajiem līgā!