Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Boilens pagarinājis līgumu par Čikāgas "Bulls" trenēšanu

Ints Megnis
Ints Megnis

Boilens pagarinājis līgumu par Čikāgas "Bulls" trenēšanu
Čikāgas "Bulls" galvenais treneris Džims Boilens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Čikāgas "Bulls" vienojusies par jaunu vairāku gadu līgumu ar galveno treneri Džimu Boilenu, piektdien pavēstīja komanda.

Šo sezonu "Bulls” galvenā trenera amatā sāka Freds Hoibergs, kurš amatā bija jau trešo gadu, tomēr, kad vienība sezonu sāka ar bilanci 5-19, viņš tika atlaists un vietā nozīmēts Hoiberga tā brīža palīgs Boilens, kurš ir ilggadējs NBA treneris, bet līdz šim bija bez pieredze galvenā trenera amatā.

Sākotnēji abas puses noslēdza vienošanos līdz 2019./2020. gada sezonas beigām, bet tagad to aizstājis jauns līgums.

Šo sezonu "Bulls" pabeidza ar 22 uzvarām 82 spēlēs, Austrumu konferencē apsteidzot vienīgi Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers" komandas.

Kā vēsta mediji, "Bulls" zvaigzne Zeks Lavīns sākotnēji bijis skeptisks par Boilena trenēšanas stilu, tomēr kopš tā laika sācis uzticēties trenerim un martā pat piedāvāja apmaksāt naudas sodu, ko treneris saņēma par tikšanu izdzītam no spēles.

Boilens NBA strādā jau kopš 1987. gada, ieņemot trenera asistenta pozīciju vairākās komandās. Par NBA čempionu viņš kļuvis kopā ar "Rockets" 1994. un 1995. gadā, kā arī ar "Spurs" 2014. gadā.

Izmantotie resursi:
Bulls agree to contract extension with Boylen

     [+] [-]

, 2019-05-04 00:22, pirms 5 gadiem
Nu sākumā baigi patika,sakārtoja aizsardzību,bet turpinājumā bija kā bija..tad jau redzēs,vajag izlozē veiksmi šogad!

GG BULLS!!!Forever!!!